Çok geçmiş olsun canım..canım yapmıyorım yapamıyorım zaten bu aradaAsli_95 canım emeklerin için çok teşekkürler yarı yolda istemeyerek bırakmak zorundayım üzgünüm dizimde sıkıntı çıkmıştı ya dr a gittim sporu yasakladı 6 aylık tedaviye başladık.kıkırdak zedelenmesi ve kıkırdakta doku ezilmesimi kaybı mı ne varmış yüzme ve yürüyüş dışında spor yasak
sağol canımÇok büyük geçmiş olsun
sağol canım valla aslında zorlamadım da gayette güzel yapmıştım yani elbette hiç spor hayatım yoktu azcık zorlanacaktım ama olacaktı o kadar ama neden böyle oldu anlamadım bundan 1,5 yıl önce 99 kg iken yolda yürürken dizim birden ağrımıştı bende eve az kaldı diye yürümeye devam etmiştim dr a gittiğimde o esnada zorlamaman gerekiyodu dedi çok önemli bişey yok ama ağırlıklarını üstünden at dedi velhasıl şuanda 75-76 kg arası gidip geliyorum ama bu seferde bu şekilde bi ağr karşıma çıktı ve sonuç bu.ikisi bağlantılımı ayrı şeylermi bilemem öyle işteÇok geçmiş olsunUmarım çabucak iyileşir çok mu zorladın kendini yaparken niye böyle olduki
sağol canımÇok geçmiş olsun canım..
Gecmis olsun arkadasim...insallah cabuk düzelirsin..Ama mekik gurubu olsa enazından göbekten kurtulurdum
Evet o da güzel olur aslında ama sen 30 günlük bir abs programı uygulayabilirsin istersen canım. Ben de başlamayı düşünüyorum. Programda şöyle:Ama mekik gurubu olsa enazından göbekten kurtulurdum
Bu programa nezaman baslamayi düsünüyorsun...Evet o da güzel olur aslında ama sen 30 günlük bir abs programı uygulayabilirsin istersen canım. Ben de başlamayı düşünüyorum. Programda şöyle:
Koza'm bide bu yazılanların ne olduğunu anlasamEvet o da güzel olur aslında ama sen 30 günlük bir abs programı uygulayabilirsin istersen canım. Ben de başlamayı düşünüyorum. Programda şöyle:
Koza'm bide bu yazılanların ne olduğunu anlasam
Pazartesii olabilir ama araştırıyorum daha canımBu programa nezaman baslamayi düsünüyorsun...
Tatlım benim yaaa
Ablam ;
1.hareket sit ups.
2.hareket crunches
3.hareket leg raises
4.hareket de plank. Burda tüm plank çeşitleri var ama ilk başta full plank ya da elbow yapıyolar sanırım
Aslında crunches ın da çeşitleri var ama daha çok yapılanı koydum :)) Yardımcı olabilmişimdir umarım
Cok sagol canim..favorime aldim...bende bakarim artik vücüdum alistikca artiracagim sporumu..ama su an icin erken benim icin..Pazartesii olabilir ama araştırıyorum daha canım
Koza'm bende seni izledimPazartesii olabilir ama araştırıyorum daha canım
26 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir Tatil günüüüüüü :))))
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16