Supersin canımmm...bitanesin keşke herkes sebin gibi hassasiyet göstere bilse tabiki yapa bilirsin..._AYNURA_ ben yarın jillian yapıp bu haftaki iznimi haftaya cumartesi kullanmak istiyorum uygun olur mu haftaya cumartesi pazar şehir dışında olucam birde nişana gidiyorum nişan olacak arkadasımın evinde kalıcam hiç müsait bir ortam bulamam cuma erkenden yola çıkıcam ama onu yapıp çıkarım erkenden cuma bildirimimi yaparım olur mu
Vallaha kuzum ben 12gün level 1yaptım hep ağrıyarak yaptım.hiç dinmedi ağrılarım...slm kızlar bende jıllıan level 1 yapacagım ama ılk levelde soluk soluga kaldım yarısına kadar yaptım ılk basta boyle olması normalmı bırde bacaklarımın iç kısımları felaket agrıyor normalde plates yapıyorum ham degılım ama neden böyle oldukı
normal yanı pekı ılk başladıgınızda level 1 ın hepsını yaptınızmıVallaha kuzum ben 12gün level 1yaptım hep ağrıyarak yaptım.hiç dinmedi ağrılarım...
teşekkürler yani burası olmasa sporu erteleyip durabilirdim kendimi sorumlu hissediyorum ve sıkılaştığımı gördükçe çok mutlu oluyorum en azından kıyafetlerde ordan burdan taşan fazlalıklar kaybolmaya başladı hatta nerdeyse yok oldular o nedenle eksik yapmak istemem zatenSupersin canımmm...bitanesin keşke herkes sebin gibi hassasiyet göstere bilse tabiki yapa bilirsin...
ben erken başlamıştım 15 gün falan oldu 1. level sürem ilk hafta baya oldu sonra azaldı yada alıştım bilmiyorum ama artık en son baya rahat yapabiliyordum kendi adıma arkadaki sarışın kızı takip et canım birde biz haftada 1 gün tatil yapıyoruz ben ilk levelde tatilleri iple çekiyordumslm kızlar bende jıllıan level 1 yapacagım ama ılk levelde soluk soluga kaldım yarısına kadar yaptım ılk basta boyle olması normalmı bırde bacaklarımın iç kısımları felaket agrıyor normalde plates yapıyorum ham degılım ama neden böyle oldukı
cvbn için teşkkurler cnm bugun tekrardan bıtırmeye calısıcam ayrıca reglıme az kaldı reglıyken yapılıyormu acababen erken başlamıştım 15 gün falan oldu 1. level sürem ilk hafta baya oldu sonra azaldı yada alıştım bilmiyorum ama artık en son baya rahat yapabiliyordum kendi adıma arkadaki sarışın kızı takip et canım birde biz haftada 1 gün tatil yapıyoruz ben ilk levelde tatilleri iple çekiyordum
Tabiki yapıla bilir kuzum...yani ben yaptım.ve de az önce sormuşsun evet hep sonuna kadar yaptım güzelimcvbn için teşkkurler cnm bugun tekrardan bıtırmeye calısıcam ayrıca reglıme az kaldı reglıyken yapılıyormu acaba
ben reglken ikinci günümdeydim zıplamaları falan tam yapamadım ama sıkıntı olmadı dene bence yapabilrisin ki ben regl zamanı ağrıdan yataktan çıkmam ama yaptımcvbn için teşkkurler cnm bugun tekrardan bıtırmeye calısıcam ayrıca reglıme az kaldı reglıyken yapılıyormu acaba
selin erkenciyiz bugün gruba göre kimse daha yapmamışBugün de yapıldı kızlar
selin erkenciyiz bugün gruba göre kimse daha yapmamışakşama kalınca günün yorgunluğuyla daha çok zorlanıyorum zaten mümkün olduğunca bu hafta sabah yapıcam
evet bende sonra çok çok geç vakta sarkınca stres oluyor bide yoruluyorsunEvet canım biz bitirdikbende sabah yapmaya özen gösteriyorum bide malum haftasonu dışarı falan çikarim diye biran önce bitirdim gec vakitte zor oluyo
evet bende sonra çok çok geç vakta sarkınca stres oluyor bide yoruluyorsunkolay gelsin sana o zaman dışarı çıkarsan iyi eğlenceler
Yaptım abla ekleyemedimNeva2516,yorgunrapunzel ve de mrtmuhasebe Yapmadınızmı?neva 2oldu bu...