- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
Mutlaka ekle kuzum...mutlaka hem de..Yaptım abla ekleyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka ekle kuzum...mutlaka hem de..Yaptım abla ekleyemedim
Dünkü listeye şimdi eklesem bugünküyle karışmaz mıMutlaka ekle kuzum...mutlaka hem de..
Bu gün ekleme kuzum...yani hergün zamanlnda ekleDünkü listeye şimdi eklesem bugünküyle karışmaz mı
Yarın dinleniyoruz ve sonrakı 4günde level 2 yapıp,cuma level 3e geçeriz canımselam kizlar nasilsiniz simdi neye karar verildi acaba tam 10 gun olunca Level 3 e mi gircez yoksa bikac gun beklicek miyiz
kaptancım ben bu haftayı yaptım haftaya cumartesi için jillianı mı da yapmış bulunmaktayım suan benim artımı haftayacumartesi eklersin erken kalkan çok yol alır demişlerGünaydın kızlar...haftaiçi kim yapmadı hatırlayamıyorum.çoğaldığımız için kaçırdım takibi...pazartesiden not alıcam hergün...bugün iznini kullanmış olanlar yapsın mutlaka bildirsin buraya...
Zaten ben senin listeden ayrılmana çok şaşırmışdım.çünki 5.takımdan nasıl azimli olduğunu biliyordum.yarıda bırakman hiç iyi olmamışdı ama yarından seni de listeye eklerim kuzum bu kadar istemen yeter..kızlar ve kaptanım günaydın
benim 1 hafta cok yoğundu,sporumu yapamadım ve takımdan cıktım biliyorum
ama yine de ben de hergün yaptığım jillianı buraya yazmak istiyorum,eğer sorun olmazsa _AYNURA_
buraya yazınca cok motive oluyorum-amacım listede olmak değiil- sadece yazacağım
kolay gelsin kızlar
öpüyorum hepinizi