★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

en kıloluları bendım senın gıbı çok zarıf ıncecık bayanlar gelıyodu belkı bırkaç santım ıncelırız dıye memnun kalmışlardı sende kalırsın ınşallah balım:KK39:

insallah canim yaa

banada diyorlar sen niye geliyorsunn
bende diyorum abla ben sifir km yim sen kac cocuk dogurdun ? oyle deyince haklisin diyorlar. bazilari sen hocamisin diyorlar :KK48:
bende hocaya benzer halimmi var diyorumm:KK48: öyle takılıyorum muhtemelen zayifim diye benden hoslasmayabilirler ama samimi geliyorlar bana herneyse insallah faydasini görürüm.
bu arada su protein agirlikli diyetini sormustum kuzum cevao vermemissin

Ama bu jillianda çok etkili kızlar.ben karnımın yığıldığını hiss ede biliyorum...bir de bu defa 10gün yapalım bence.uzatmaya gerek yok.tabi benim fikrim böğle.siz 12yapalım derseniz de uyar bana...

bencede 10 iidir.
2. level beni zorluyor malum cok harekete ziplamaya gelemiyorum ben o nedenle her hareketi dogru yapamayabiliyorum insallah etkili olur.

@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

bugun de sürünerek yaptım. su hastalıgı bir atlatsam cok iyi olacak. level 2 dan daha hiç bişey anlamadım desem yeri :/

@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

bugün dizlerime ve bileklerime "spor öncesi masaj yağı" diye bi şey sürdüm. bölgeyi ısıtıyormuş. azıcık daha rahat yapmamı sağladı sanırım. en azından spor sonrası dizlerim ağrımadı ama spor esnasında katur kutur sesler geliyor hala :KK43: yarın da ses gelirse bi süre ağırlıksız denicem artık napalım.

@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

bugun de sürünerek yaptım. su hastalıgı bir atlatsam cok iyi olacak. level 2 dan daha hiç bişey anlamadım desem yeri :/

gecmis olsum cnm

@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

bugün dizlerime ve bileklerime "spor öncesi masaj yağı" diye bi şey sürdüm. bölgeyi ısıtıyormuş. azıcık daha rahat yapmamı sağladı sanırım. en azından spor sonrası dizlerim ağrımadı ama spor esnasında katur kutur sesler geliyor hala :KK43: yarın da ses gelirse bi süre ağırlıksız denicem artık napalım.

dikkatli olmak lazım, dizden ses gelmesi pek hayra alamet değil. ben de menisküs yırtıgı var, onunla mı alakalı bilmiyorum ama kaza gecirdim öyle olustu. hala eğilip kalkarken dediğin sekilde ses geliyor. o yüzden eger devam ederse doktora görünmeni tavsiye ederim

gecmis olsum cnm

teşekkür ederim zey zey

dikkatli olmak lazım, dizden ses gelmesi pek hayra alamet değil. ben de menisküs yırtıgı var, onunla mı alakalı bilmiyorum ama kaza gecirdim öyle olustu. hala eğilip kalkarken dediğin sekilde ses geliyor. o yüzden eger devam ederse doktora görünmeni tavsiye ederim

evet dikkat etmek lazım: geçen sene "insanity workout" yapmaya başladım ama 3 hafta sürdürebildim çünkü dizimi sakatladım, ağrıdan duramıyordum. o zaman doktora göründüm, eklem gevşekliği var sert sporlar yapma ama spora devam dedi, egzersiz verdi (diz rahatlatıcı) yatmadan önce onu da yapıyorum. (bi şey değil, dizler arasına yastık koyup sıkmak falan..) sonuç olarak zorlamadan yapmaya devam edeyim diyorum ya. teşekkür ederim.

kızlar ben dün ancak yarısını yaptım çünkü nezle oldum heryerim ağrıyodu yarıya kadar saydırabildim.

AMA BU GÜN TAM YAPTIM + KOYABİLİRSİNİZ

Ama bu jillianda çok etkili kızlar.ben karnımın yığıldığını hiss ede biliyorum...bir de bu defa 10gün yapalım bence.uzatmaya gerek yok.tabi benim fikrim böğle.siz 12yapalım derseniz de uyar bana...
Cnm Merhaba acaba ben bugun izin hakkımı kullanabilir miyim

insallah canim yaa

banada diyorlar sen niye geliyorsunn
bende diyorum abla ben sifir km yim sen kac cocuk dogurdun ? oyle deyince haklisin diyorlar. bazilari sen hocamisin diyorlar :KK48:
bende hocaya benzer halimmi var diyorumm:KK48: öyle takılıyorum muhtemelen zayifim diye benden hoslasmayabilirler ama samimi geliyorlar bana herneyse insallah faydasini görürüm.
bu arada su protein agirlikli diyetini sormustum kuzum cevao vermemissin

bencede 10 iidir.
2. level beni zorluyor malum cok harekete ziplamaya gelemiyorum ben o nedenle her hareketi dogru yapamayabiliyorum insallah etkili olur.
Bence de 10 yapalım zaman kaybetmeyelim

geçmış olsun tatlım ben kaçırdım ne dıkışı hayırdır

hahaha bende burdayım bak nereye gıdıyosan oraya gelıyom:KK68::KK68: dığer yerde bahsetmıştım kaçırmıssın canım proteın ağırlıklı bır lıste uyguluyorum karbonhıdratı bellı bır puanda tutuyorum

sendemı b-fıte gıdıyosun bende geçen yıl gıttım her şehırde aynı dımı programları
20lik diş ameliyati canim onun dikisleri :)

@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili+
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz+
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

Günaydın kızlar kaptan bana bı + koyarmısın sana zahmettüm gun gıremıycemgalıba kk

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel