★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

@Neva2516 Nevaaaaaaaaaaa nevacımmmmm 1dilim kızarmış kepekli ekmek kaç karbondur?
Gelmişken hesaplarsın da...
lor peyniri
1dilim kupkuru kızartılmış kepekli ekmek
2yumurta
limonlu zencefili su
akşam da herhalde dünkü gibi patatessiz laha çorbası yerim.

Bir de düne göre 400gram vermişim...az bence ama akşam acıkmanın korkusundan 2kase lahana çorbası içmiştim.o izin vermedi herhalde .

@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

bugün dizlerime ve bileklerime "spor öncesi masaj yağı" diye bi şey sürdüm. bölgeyi ısıtıyormuş. azıcık daha rahat yapmamı sağladı sanırım. en azından spor sonrası dizlerim ağrımadı ama spor esnasında katur kutur sesler geliyor hala :KK43: yarın da ses gelirse bi süre ağırlıksız denicem artık napalım.
Dünden beridir aklımda sana yazacaktım.supersin canım...tüm ağrılarına rağmen sporunu ve bizi yarı yolda bırakmaman çok takdir ettiyim bi şey.isteyen yapar mutlaka herşekilde...

Dünden beridir aklımda sana yazacaktım.supersin canım...tüm ağrılarına rağmen sporunu ve bizi yarı yolda bırakmaman çok takdir ettiyim bi şey.isteyen yapar mutlaka herşekilde...

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

kaptaan <3 asıl bugün kendimi aştım, ilk defa 12den önce sporumu yaptım! bu arada ağırlıksız yaptım ve ağrım olmadı. yavaş yavaş eklicem ağırlıkları. ve diğer bir konu: 2 gündür cips ve çikolata yemiyorum! kilolu değilim ama yağlıyım anladığım kadarıyla. gitsin onlar :KK62:

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

dizlerimden aşağısı çok sızlıyorrr

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

kaptaan <3 asıl bugün kendimi aştım, ilk defa 12den önce sporumu yaptım! bu arada ağırlıksız yaptım ve ağrım olmadı. yavaş yavaş eklicem ağırlıkları. ve diğer bir konu: 2 gündür cips ve çikolata yemiyorum! kilolu değilim ama yağlıyım anladığım kadarıyla. gitsin onlar :KK62:
Ben 1.5litrelik tek bi su şişesiyle yapıyorum.çok ta yorulduğun söylenemez...fakat sırtım çok ağrıyo.bilemedim çok terliyorum üşüttüm mü?yoksa kaslar mı ağrıyo. Dün sırtıma hotplaster yapıştırdım.sporumu yapınca da çıkartmıycam.alev alev yanıyo sırtım.belki spor yaparken bi tanesini de göbeyime yapıştırırım yahu. ..daha çok çalışır orası. ..

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

dizlerimden aşağısı çok sızlıyorrr
Benim oralar da taaa ilk levelden bu yana ağrıyor...

Ben 1.5litrelik tek bi su şişesiyle yapıyorum.çok ta yorulduğun söylenemez...fakat sırtım çok ağrıyo.bilemedim çok terliyorum üşüttüm mü?yoksa kaslar mı ağrıyo. Dün sırtıma hotplaster yapıştırdım.sporumu yapınca da çıkartmıycam.alev alev yanıyo sırtım.belki spor yaparken bi tanesini de göbeyime yapıştırırım yahu. ..daha çok çalışır orası. ..

hotplaster nedir? bel ağrısının pek çok sebebi olabilir ama benim kaslarım çok hamdı dizlerim hariç her türlü vücut ağrımın sebebini buna bağlıyorum. evde masabaşı işi yapıyorum bi de çok hareketsizdim =/ bi de şunu buldum, egzersiz de vermişler umarım işe yarar, http://nedenolur.net/bel-agrisi-nasil-gecer/

Sen dün yapmadın mı kııız?artlnı göremedim
aynura 95. sayfada melekkızdan sonra artı koymuşum ama paleland benim mesajı alıntılamamış melekkızınkini alıntılamış galiba benim artı kaynamış yada aynı anda yaptık görmedi benim paylaştığımı sanırım:cool::KK66:

aynura 95. sayfada melekkızdan sonra artı koymuşum ama paleland benim mesajı alıntılamamış melekkızınkini alıntılamış galiba benim artı kaynamış yada aynı anda yaptık görmedi benim padylaştığımı sanırım:cool::KK66:
Tamamdır fıstığım...

hotplaster nedir? bel ağrısının pek çok sebebi olabilir ama benim kaslarım çok hamdı dizlerim hariç her türlü vücut ağrımın sebebini buna bağlıyorum. evde masabaşı işi yapıyorum bi de çok hareketsizdim =/ bi de şunu buldum, egzersiz de vermişler umarım işe yarar, http://nedenolur.net/bel-agrisi-nasil-gecer/
Bilemedim ki türkiyede varmı ondan böğle 1karış büyüklüyünde bantlar...ağrıyan yerlere yapıştırıyorsun oraya sıcaklık veriyor...

Bilemedim ki türkiyede varmı ondan böğle 1karış büyüklüyünde bantlar...ağrıyan yerlere yapıştırıyorsun oraya sıcaklık veriyor...
eczanelerde var sanki ısı bandı mı ne diye satılıyor birde ağrı kesici olan bantlar var kas gevşetici olan onlar ısı bandından farklı sanırsam bence eczaneye sorabilr ilaç içerikli olanını almasın :KK19: bugünki sporu daha yapamadım acıkmıştım öğle yemeği saatim gelmş diye yemek yedim bekliyorum ya:cool:

Aynuracim ben bugün izin kullancam canm misafirlerim var pazar yaparım:)

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline +
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel