Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar
Iyisiniz insallah
Ben uzulerek gruptan cikiyorum ozur dilerim sizlerden de
Ara ara nukseden bi saglik sorunum vardi yine tekrarladi
Sizlere basarilar dilerim takipteyim
çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede düzelir üzme kendini gerçekten sağlık önemliSelam kizlar
Iyisiniz insallah
Konu sağlık olunca söğlenecek bi şey yok canım...Allah şifa versin kuzum,üzüldüm...Selam kizlar
Iyisiniz insallah
Selam kizlar
Iyisiniz insallah
Selam kizlar
Iyisiniz insallah
her geçen gün kolaylaşması gerekirken ben de daha çok yoruluyorum anlamadım ki sanırım hareketlere daha fazla ayka uydurmaya çalışıyorum hereketleri tam yapmaya çalışıyorum o yüzden oluyorben de yaptım kızlar.bu gün de bitti...yaaaa çok yoruldum yaaaa...
selam canım hoşgeldin bu arada seni görünce aklıma geldi şu profil fotoğrafı işini senden görmüştüm günlüklerde telif hakkı diye birşey var görmüşken söyleyim ondan sonra yaptım birde kilolarımız yakınmış baya sana da iyi akşamlar bendenhu hu selam kızlar 2. guptanım ben, nasıl gidiyor diye şöyle bir baktım, iyi akşamlar hepinizeee
aynen canım benim...benim de her geçen gün ağrıyan yerlerim deyişiyor...az önce de yaparken sağ tarafım karnım ağrıdı,son ip atlamayı yapamadım...dalak oradamı acaba?çünki 1bardak su içtim yaparkenher geçen gün kolaylaşması gerekirken ben de daha çok yoruluyorum anlamadım ki sanırım hareketlere daha fazla ayka uydurmaya çalışıyorum hereketleri tam yapmaya çalışıyorum o yüzden oluyor
selam canım hoşgeldin bu arada seni görünce aklıma geldi şu profil fotoğrafı işini senden görmüştüm günlüklerde telif hakkı diye birşey var görmüşken söyleyim ondan sonra yaptım birde kilolarımız yakınmış baya sana da iyi akşamlar benden
su içtiğinden olabilir canım bir bardak çok gelmiştir bir iki yudum iç bitene kadar dayan derim dalak sağ tarafta evet ondan olabilir sırt üstü yat biraz ağrın hala varsa geçer sanırım o yüzdense benimde sağ kolum ağrıyor onun nedenini çözemedim dünden beri şınavlarda zorladım diye düşünüyorumaynen canım benim...benim de her geçen gün ağrıyan yerlerim deyişiyor...az önce de yaparken sağ tarafım karnım ağrıdı,son ip atlamayı yapamadım...dalak oradamı acaba?çünki 1bardak su içtim yaparken
ben geçen hafta sabittim bence yetişmişsin bana hemen ilerlemem lazım geride kalmamalıyım o zaman bu hafta bakalım kim kaç kilo olacakha ha canım ne telif hakkı ya, bende illaki birinden görmüşümdür, hatıurlamıyorum bile :) evet kilolarımız yakın, seni takibe aldım, kork benden iyi geceler canım..
evet en iyisi moral bozmak yok birde herkeste aynı işlemiyor bu incelme işi bazıları level 1 de çok incelmiş diğer levellerde daha az bazıları 2 bazıları 3. levelde biraz vucutla alakalı daha önümüzde 2 level var en az 20 gün yani mutlaka incelme olacaktır en azından dediğin gibi sağlık için yapıyoruzvalla benim hiç jeanlerim filan bollaşmadı. Göbek üst zaten yoktu. Ama inadına basküle çıkmıyorum ölçmüyorum :) çünkü sağlık için yapıyorum. Karatay beslenmesinş uyguluyorum. İlla bi yerde kırılacak direnç bekliyorum :)
Aynen :))) ama incelip sıkılaşanlar adına çok seviniyorum:) beraber başladık yoldaşız:)evet en iyisi moral bozmak yok birde herkeste aynı işlemiyor bu incelme işi bazıları level 1 de çok incelmiş diğer levellerde daha az bazıları 2 bazıları 3. levelde biraz vucutla alakalı daha önümüzde 2 level var en az 20 gün yani mutlaka incelme olacaktır en azından dediğin gibi sağlık için yapıyoruz
süreyi uzatmak iyi fikir aslında, alıştık nasılsa. yarışma fikri de iyi ama ben etkisiz eleman gibi kalıcam =/ kalça ve iç bacak dallarında yarışmak istiyorum ahahahhaa