★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Selam kizlar
Iyisiniz insallah
Ben uzulerek gruptan cikiyorum ozur dilerim sizlerden de
Ara ara nukseden bi saglik sorunum vardi yine tekrarladi
Sizlere basarilar dilerim takipteyim

Selam kizlar
Iyisiniz insallah

Sağlık herşeyden önemli canm üzülme :KK60:

_AYNURA_ _AYNURA_ ben hep videodan yaptım resimlerden hiç bakmadım
Bugün yapamayacağım rahatsızım çok fazla çarpıntım var pazar günü yaparım

Selam kizlar
Iyisiniz insallah
Konu sağlık olunca söğlenecek bi şey yok canım...Allah şifa versin kuzum,üzüldüm...

Selam kizlar
Iyisiniz insallah

dayko, süre uzadı kararı alındı sanırım, izinlerini kullanıp dönemeyeceğin bi sorun mu? keşke öyle bi dönüş olsa..
bu arada benim üstten incelecek yerim olmadığından kalça ve iç bacak dalında yarışmak istemiştim, oralardan inceldiğim için değil! ama konuyla ilgili hiç üzüntüye de gerek yok illa ki herkes incelecek, ben -1 cm görünce bacakta dans etmeye başladım çünkü o 1-2 cm ler hep birer beden düşürüyor :KK70:
şunu da ekleyeyim, kahvemi içeyim artık hehe

@@sln71 +
@@CallanPinckney +
@@dayko
@@Semipermeable +
@@zey zey
@@peter_pan +
@@gaz_lambasinin_ fitili
@@deadline +
@@Kkararsiz
@@Aynura88
@@dagatesi +
@@aeben+

hu hu selam kızlar 2. guptanım ben, nasıl gidiyor diye şöyle bir baktım, iyi akşamlar hepinizeee :KK36:
selam canım hoşgeldin bu arada seni görünce aklıma geldi şu profil fotoğrafı işini senden görmüştüm günlüklerde telif hakkı diye birşey var görmüşken söyleyim ondan sonra yaptım:KK5: birde kilolarımız yakınmış baya :KK19: sana da iyi akşamlar benden:KK22:

her geçen gün kolaylaşması gerekirken ben de daha çok yoruluyorum anlamadım ki:KK19: sanırım hareketlere daha fazla ayka uydurmaya çalışıyorum hereketleri tam yapmaya çalışıyorum o yüzden oluyor :oops:
aynen canım benim...benim de her geçen gün ağrıyan yerlerim deyişiyor...az önce de yaparken sağ tarafım karnım ağrıdı,son ip atlamayı yapamadım...dalak oradamı acaba?çünki 1bardak su içtim yaparken

selam canım hoşgeldin bu arada seni görünce aklıma geldi şu profil fotoğrafı işini senden görmüştüm günlüklerde telif hakkı diye birşey var görmüşken söyleyim ondan sonra yaptım:KK5: birde kilolarımız yakınmış baya :KK19: sana da iyi akşamlar benden:KK22:

ha ha canım ne telif hakkı ya, bende illaki birinden görmüşümdür, hatıurlamıyorum bile :) evet kilolarımız yakın, seni takibe aldım, kork benden :cool::cool: iyi geceler canım..:KK36:

aynen canım benim...benim de her geçen gün ağrıyan yerlerim deyişiyor...az önce de yaparken sağ tarafım karnım ağrıdı,son ip atlamayı yapamadım...dalak oradamı acaba?çünki 1bardak su içtim yaparken
su içtiğinden olabilir canım bir bardak çok gelmiştir bir iki yudum iç bitene kadar dayan derim:KK51: dalak sağ tarafta evet ondan olabilir sırt üstü yat biraz ağrın hala varsa geçer sanırım o yüzdense:KK51: benimde sağ kolum ağrıyor onun nedenini çözemedim dünden beri şınavlarda zorladım diye düşünüyorum:110:

ha ha canım ne telif hakkı ya, bende illaki birinden görmüşümdür, hatıurlamıyorum bile :) evet kilolarımız yakın, seni takibe aldım, kork benden :cool::cool: iyi geceler canım..:KK36:
ben geçen hafta sabittim bence yetişmişsin bana hemen ilerlemem lazım geride kalmamalıyım o zaman bu hafta bakalım kim kaç kilo olacak:KK45:

valla benim hiç jeanlerim filan bollaşmadı. Göbek üst zaten yoktu. Ama inadına basküle çıkmıyorum ölçmüyorum :) çünkü sağlık için yapıyorum. Karatay beslenmesinş uyguluyorum. İlla bi yerde kırılacak direnç bekliyorum :)
evet en iyisi moral bozmak yok birde herkeste aynı işlemiyor bu incelme işi bazıları level 1 de çok incelmiş diğer levellerde daha az bazıları 2 bazıları 3. levelde biraz vucutla alakalı daha önümüzde 2 level var en az 20 gün yani mutlaka incelme olacaktır en azından dediğin gibi sağlık için yapıyoruz:KK51:

evet en iyisi moral bozmak yok birde herkeste aynı işlemiyor bu incelme işi bazıları level 1 de çok incelmiş diğer levellerde daha az bazıları 2 bazıları 3. levelde biraz vucutla alakalı daha önümüzde 2 level var en az 20 gün yani mutlaka incelme olacaktır en azından dediğin gibi sağlık için yapıyoruz:KK51:
Aynen :))) ama incelip sıkılaşanlar adına çok seviniyorum:) beraber başladık yoldaşız:)

X