• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

vovvvvvvvvvvvvvv harikasınn

ne güzell yaaa,cok sevindim

kesinlikle katılıyorum,daha cok motive oluruz

her söylediğine katılıyorum

bennn :))))

ben azıcık incelmişim ya :) ama daha yolun 2/3 ü duruyor diye ümitliyim acıkcası ;) bu arada senden görüp heveslendim bende dumble side bend yapayım bugun biraz

kızlar benimde bir öenrim var . jilianı tamamlayınca aynı düzen callanetics başlayalım ...
zorunluluk yaptırıyor ya degilse yapamıyoruz ....

kızlar benimde bir öenrim var . jilianı tamamlayınca aynı düzen callanetics başlayalım ...
zorunluluk yaptırıyor ya degilse yapamıyoruz ....
evet ben zorunluluk olmasa bu hafta bu kadar yapamazdım, evde yatılı misafirlerim var ona ragmen yapıyorum zorunlu oldugu için

Kızlar hepiniz vidrodan mı yapıyorsunuz?diğer topikdeki resimlerden yararlanan var mı?yani ihtiyaç varmı 2.leveli öğle yapmaya?

günaydınnn kızlar jillian yapıldı ama bugun 2şer kilo ağırlıklarla yaptım,toplamda 4 kg,çok terledim
squat ara günümdeyim
gym stick twist 250kere
dumbell side bend 15sağ 15 sol,her iki taraf 125
10 dakika stretching
tüm bu sporları stretchinge ulaşıp rahatlamak için yapıyorum desem yalan olmaz
bugun bolbol ev işi
Yaaa sizin sporlari gordukce icim gidiyo bebisle yarim saatlik jilliani bile zor yapiyorum
Umarim emeklerinizin karsiligini bol eksilerle alirsiniz

Kızlar hepiniz vidrodan mı yapıyorsunuz?diğer topikdeki resimlerden yararlanan var mı?yani ihtiyaç varmı 2.leveli öğle yapmaya?
Bece gerek yok cnm

kızlar kas ve yag oranınız nedir acaba biliyor musunuz ?
Tartildigin alete gore degisiyor canim . Her zaman ayni baskulde tartilirsan anlarsin kasin yaginin durumunu ...
Şu hastaneler ve avm da olanlarsa surekli olctururdum bir ara . Sonra evdekinden anliyorum ... Her ikisininde farkli olma teknigi vardi ..
Evdekinde % 28 kas ,% 35 yag cikiyor ... Avm de olan buyuk makinelerdde %25 yag cikiyor :))

Netden yapiyorum aynuram , 2. Level diyemi araticaz farkli birsey yapmayimda :)))

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar jillian yapıldı ama bugun 2şer kilo ağırlıklarla yaptım,toplamda 4 kg,çok terledim
squat ara günümdeyim
gym stick twist 250kere
dumbell side bend 15sağ 15 sol,her iki taraf 125
10 dakika stretching
tüm bu sporları stretchinge ulaşıp rahatlamak için yapıyorum desem yalan olmaz
bugun bolbol ev işi

canım 4 kg ağırlığı nasıl kaldırdın, ben çok zorlanıyorum. kollarım çok zayıf. bebişin var mı?

annem seni taşıdım çok bak kollarım çok kuvvetli diye kaslarını gösteriyor seninki de o misal mi acaba? :)

Şınav çekmek çok hoşuma gidiyo kızlar benim helede çekmeyi öğrendikce önceden ilk günler sadece kol iniyodu benim popo duruyodu olduğu yerde:KK48: yine yarım şınav yapıyorum ama tam olarak çekebiliyorum ve bu çok hoşuma gidiyo:KK49: gittikce güćleniyoruz :KK49: bu arada regl dönemindeyim ama çok etkilemiyo beni rahatlıkla yapiyorum 2 levele az kaldıiiiiiii:KK49:

ben netten yada videoyu indirdim tele duruma göre ordan yapıyorum resimle uğraşılmasın bence ordan yapan yoksa:KK49:

Tartildigin alete gore degisiyor canim . Her zaman ayni baskulde tartilirsan anlarsin kasin yaginin durumunu ...
Şu hastaneler ve avm da olanlarsa surekli olctururdum bir ara . Sonra evdekinden anliyorum ... Her ikisininde farkli olma teknigi vardi ..
Evdekinde % 28 kas ,% 35 yag cikiyor ... Avm de olan buyuk makinelerdde %25 yag cikiyor :))

bende bugun tartımın ayrım yapabildiğini kesfettim de :D ama yemek yemiştim ondan yarın yine cıkacagım. yag oranım 33cıktı cok değil mi ya :(((

bende bugun tartımın ayrım yapabildiğini kesfettim de :D ama yemek yemiştim ondan yarın yine cıkacagım. yag oranım 33cıktı cok değil mi ya :KK43:((
benim tartıda yapıyor güya ama hiç yapmadım lçmüyor çünkü alırken ölçüyor falan demişlerdi o zaman pek sallamamıştım ama hep sıfır gösteryor şimdi bozuk bence:KK56:

canım 4 kg ağırlığı nasıl kaldırdın, ben çok zorlanıyorum. kollarım çok zayıf. bebişin var mı?

annem seni taşıdım çok bak kollarım çok kuvvetli diye kaslarını gösteriyor seninki de o misal mi acaba? :)
bebiş var,evet annen haklı :)
ben jillianı buraya baslamadan önce 9 kere filan yapmıştım,ayrıca dumbell side bendleri de bayadır yapıyorum ve kızım kucağımda squat yapıyorum.bundan zor gelmemiş olabilir
bir de jillian öncesi bir süre callanetics yaptım

ben de netten yapıyorum
net bir kere sorun cıkardı,o zaman telefondan 3gden bağlanıp sekillerden yararlandım,bunun dısında yapmadım

Back
X