★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

kesinlikle dinlenmek şart gerçekten bu hafta pazar gününü iple çekiyorum direk dinlenicem:KK70: birde yumuşama zaten normalmiş bir yerde okumuştum düzenli spor yapan insanlar değilsek ilk başta kaslar kendini bırakıyormuş yumuşama oluyormuş sonra toparlanmaya başlıyormuş o nedenle zamanla sıkılaşırız daha da fazla bence:KK49:

ay bu doğru mudur? sevindirik oldum bak :)

Benim kas ağrılarım hala var.bugün daha yapmadım ama üst bacaklarım fena ağrıyor.şnav yaparkende koltukalarım ağrlyor.ama dün yarım şınavları tam çektim.
benimde öyleydi 2 gündür yarım şınavları tam çekince oluyor sırtım baya ağrıyordu bugün yarım çektim bende daha zorlamayım dedim bacakların da daha aşagı iniyorsundur ondan ağrıyordur esmer kız gibi yapmaya çalışınca da oluyor benimde hala ağrım var biraz o yüzden pazarı iple çekiyorum:KK66:

Bugün level 2 yi izledim çok haraketliydi neye karar verdik kızlar 10 günde bitircez mi pazrtsi mi başlıcaz level 2ye

Benim kas ağrılarım hala var.bugün daha yapmadım ama üst bacaklarım fena ağrıyor.şnav yaparkende koltukalarım ağrlyor.ama dün yarım şınavları tam çektim.

Ben hala şınavlari yarim çekiyorum tam denedim ama olmuyor kollarm meğer ne güçsüzmüş yahuuu

Pardon sildim mesaji alintilayamadim .. :))

Son düzenleme:
Al benden de o kadar...ben de öğleyim...yarım çekiyorum.onu da sürünerek haaa....
ben tam denedim 1 kere yapabildim doğru dürüst ertesi gün sırtımda omuzlarımda kollarımda fena ağrı oldu o kadar güçsüzmüşüm ki yarım çekiyorum tekrar:KK66: pazartesi uyar bana da farketmez dinleniriz hem level 2 çok hareketli:KK16:

Level 2 benimde gozumu korkuttu. Dizi cok zorlayacak hareketler var benim de dizimde meniskus yirtigi var o yuzden insallah cok zorlanmam.

Bir soru soracaktim. Suyu yemekten once mi yoksa yemek arasinda mi icmek daha iyidir

X