- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448

C CallanPinckney +


P peter_pan +
@gaz_lambasinin_ fitili

@Kkararsiz



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her geçen gün kolaylaşması gerekirken ben de daha çok yoruluyorum anlamadım kisanırım hareketlere daha fazla ayka uydurmaya çalışıyorum hereketleri tam yapmaya çalışıyorum o yüzden oluyor
![]()
aynen canım benim...benim de her geçen gün ağrıyan yerlerim deyişiyor...az önce de yaparken sağ tarafım karnım ağrıdı,son ip atlamayı yapamadım...dalak oradamı acaba?çünki 1bardak su içtim yaparken
valla benim hiç jeanlerim filan bollaşmadı. Göbek üst zaten yoktu. Ama inadına basküle çıkmıyorum ölçmüyorum :) çünkü sağlık için yapıyorum. Karatay beslenmesinş uyguluyorum. İlla bi yerde kırılacak direnç bekliyorum :)
benimde kalca ve ic bacak sorunlu yahuu
tebrikler canımvalla benim hiç jeanlerim filan bollaşmadı. Göbek üst zaten yoktu. Ama inadına basküle çıkmıyorum ölçmüyorum :) çünkü sağlık için yapıyorum. Karatay beslenmesinş uyguluyorum. İlla bi yerde kırılacak direnç bekliyorum :)
Kizlarr
1 aydir hergun araliksiz spor yapıyorum.
Vucudum dahada yumusadi. spora yonelik 1 siteden destek aldim. 1 ay kadar cok siki spora baglanmam verekecek.
yaninda beslenmeyede dikkat etmeliyim ama kas gelistirmede inanilmaz bir dikkatli beslenme bekleniyor cok ayrintisi vs var ben buna dikkat edemem gibi ama elimden geldigince proteine yuklenicemm
aslında haftada 1 gün ara vermen kasların dinlenip kendini düzeltmesi için daha faydalı olur. yoksa Allah korusun farketmediğimiz hasarlar kalıcı olabilir
jullianda ara vermemistim ama vericem.
bfite haftasonlari girmiyorum.
simdi ebru sallinin skiny jean programina ve sguata baslamak istiyorum
bence 1 gün hiç spor yapmadan kasları dinlendirmeli. simdi farketmiyoruz ama etkisi yaslanınca belli olur. hiç bir egitmen 7 gün üstüste spor tavsiye etmiyor.
dogru soyluyorsun cnm
aslinda ama pazar gunu dinlendirdim.
ben bugun baslim haftanin 1 gunu dinlendirimm.
vucudumun bu sekilde yumusamasi sinirlemi bozdu
spor biçimini sürekli değiştirerek vucudu sasırt. alısınca vucut belli bir beslenme sekline ya da spora; kilo vermek ya da sıkılaşmak zorlasıyor. ben mesela yürüyüşleri tempolu-interval olarak değiştiriyorum. kalp rahatsızıgın tansiyon fln yoksa yürüyüşleri öyle yap. vucudun hep belli bir yerini calıstırma sürekli değiştir.
kesinlikle dinlenmek şart gerçekten bu hafta pazar gününü iple çekiyorum direk dinlenicemspor biçimini sürekli değiştirerek vucudu sasırt. alısınca vucut belli bir beslenme sekline ya da spora; kilo vermek ya da sıkılaşmak zorlasıyor. ben mesela yürüyüşleri tempolu-interval olarak değiştiriyorum. kalp rahatsızıgın tansiyon fln yoksa yürüyüşleri öyle yap. vucudun hep belli bir yerini calıstırma sürekli değiştir.