★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

her geçen gün kolaylaşması gerekirken ben de daha çok yoruluyorum anlamadım ki:KK19: sanırım hareketlere daha fazla ayka uydurmaya çalışıyorum hereketleri tam yapmaya çalışıyorum o yüzden oluyor :oops:

sen pazarda spor yaptın ya kaslarını dinlendirmedin o yüzden oldu. bugun okudum her gün değil haftada 6 gün daha iyiymiş kasların onarılması için.

aynen canım benim...benim de her geçen gün ağrıyan yerlerim deyişiyor...az önce de yaparken sağ tarafım karnım ağrıdı,son ip atlamayı yapamadım...dalak oradamı acaba?çünki 1bardak su içtim yaparken

su içtiğinden olmus olabilir kaptan. bende ters bir hareket yaptım sanırım sag dizim agrıyor zaten sol dizimde menisküs yırtıgı vardı tam oldu yani :KK70:

valla benim hiç jeanlerim filan bollaşmadı. Göbek üst zaten yoktu. Ama inadına basküle çıkmıyorum ölçmüyorum :) çünkü sağlık için yapıyorum. Karatay beslenmesinş uyguluyorum. İlla bi yerde kırılacak direnç bekliyorum :)

karatayı ben cok begeniyorum. tam uygulayamasam da cogu seyi yapıyorum. göbek yoksa ondandır. basen ve bacaklar sonra inceliyor diyorlar

benimde kalca ve ic bacak sorunlu yahuu

benim de :KK43:

valla benim hiç jeanlerim filan bollaşmadı. Göbek üst zaten yoktu. Ama inadına basküle çıkmıyorum ölçmüyorum :) çünkü sağlık için yapıyorum. Karatay beslenmesinş uyguluyorum. İlla bi yerde kırılacak direnç bekliyorum :)
tebrikler canım

Kizlarr

1 aydir hergun araliksiz spor yapıyorum.
Vucudum dahada yumusadi. spora yonelik 1 siteden destek aldim. 1 ay kadar cok siki spora baglanmam verekecek.
yaninda beslenmeyede dikkat etmeliyim ama kas gelistirmede inanilmaz bir dikkatli beslenme bekleniyor cok ayrintisi vs var ben buna dikkat edemem gibi ama elimden geldigince proteine yuklenicemm

Kizlarr

1 aydir hergun araliksiz spor yapıyorum.
Vucudum dahada yumusadi. spora yonelik 1 siteden destek aldim. 1 ay kadar cok siki spora baglanmam verekecek.
yaninda beslenmeyede dikkat etmeliyim ama kas gelistirmede inanilmaz bir dikkatli beslenme bekleniyor cok ayrintisi vs var ben buna dikkat edemem gibi ama elimden geldigince proteine yuklenicemm

aslında haftada 1 gün ara vermen kasların dinlenip kendini düzeltmesi için daha faydalı olur. yoksa Allah korusun farketmediğimiz hasarlar kalıcı olabilir

aslında haftada 1 gün ara vermen kasların dinlenip kendini düzeltmesi için daha faydalı olur. yoksa Allah korusun farketmediğimiz hasarlar kalıcı olabilir

jullianda ara vermemistim ama vericem.
bfite haftasonlari girmiyorum.
simdi ebru sallinin skiny jean programina ve sguata baslamak istiyorum

jullianda ara vermemistim ama vericem.
bfite haftasonlari girmiyorum.
simdi ebru sallinin skiny jean programina ve sguata baslamak istiyorum

bence 1 gün hiç spor yapmadan kasları dinlendirmeli. simdi farketmiyoruz ama etkisi yaslanınca belli olur. hiç bir egitmen 7 gün üstüste spor tavsiye etmiyor.

bence 1 gün hiç spor yapmadan kasları dinlendirmeli. simdi farketmiyoruz ama etkisi yaslanınca belli olur. hiç bir egitmen 7 gün üstüste spor tavsiye etmiyor.

dogru soyluyorsun cnm

aslinda ama pazar gunu dinlendirdim.
ben bugun baslim haftanin 1 gunu dinlendirimm.
vucudumun bu sekilde yumusamasi sinirlemi bozdu

dogru soyluyorsun cnm

aslinda ama pazar gunu dinlendirdim.
ben bugun baslim haftanin 1 gunu dinlendirimm.
vucudumun bu sekilde yumusamasi sinirlemi bozdu

spor biçimini sürekli değiştirerek vucudu sasırt. alısınca vucut belli bir beslenme sekline ya da spora; kilo vermek ya da sıkılaşmak zorlasıyor. ben mesela yürüyüşleri tempolu-interval olarak değiştiriyorum. kalp rahatsızıgın tansiyon fln yoksa yürüyüşleri öyle yap. vucudun hep belli bir yerini calıstırma sürekli değiştir.

spor biçimini sürekli değiştirerek vucudu sasırt. alısınca vucut belli bir beslenme sekline ya da spora; kilo vermek ya da sıkılaşmak zorlasıyor. ben mesela yürüyüşleri tempolu-interval olarak değiştiriyorum. kalp rahatsızıgın tansiyon fln yoksa yürüyüşleri öyle yap. vucudun hep belli bir yerini calıstırma sürekli değiştir.

hava sorununundan dolayi yuruyus yapamiyorum canim ama bfit zaten bi nevi interval gibi oluyor bana.

kesinlikle dinlenmek şart gerçekten bu hafta pazar gününü iple çekiyorum direk dinlenicem:KK70: birde yumuşama zaten normalmiş bir yerde okumuştum düzenli spor yapan insanlar değilsek ilk başta kaslar kendini bırakıyormuş yumuşama oluyormuş sonra toparlanmaya başlıyormuş o nedenle zamanla sıkılaşırız daha da fazla bence:KK49:

Offf evin isi gucu bitmiyor sanirim esim gelince bebisi ona devredip aksam yapabilicem ben bugun

X