★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

ben çıkıyorum kızlar konuyu takibe almışım yeni birşeyler olursa görürüm kendinize iyi bakın

Jillanın arkasındakı 2 bayan sağ da kı zorlanan onun hareketlerı yapabılır diğerı daha ağır uapıyr yanı diğer vıdeolarında dambılsda yapılabılıyr

ben su şişesi kullanıyorum şimdilik yarım litrelik ilerki levellerde 1 lt ye geçebilirm duruma göre ama ilk başta alışkın olmadığımdan çok ağırlık kaldırmamayı tercih ediyorum
Aaaa en önemli şeyi sormadım. Bi kaç sene önce buna benzer zayıflama programı denemiştim hayvan gibi olmuştum incelmek yerine baya kaslı olmuştum. Bacaklarım roberto carlos gibi olmuştu. Acaba bunu denesem aynı sonuçla karşılaşır mıyım? Sevgilim geldiğinde mahmut abi gibi gormesin beni

Ay Allah senin iyiliğini versin cok güldümmmm)

Jillanın arkasındakı 2 bayan sağ da kı zorlanan onun hareketlerı yapabılır diğerı daha ağır uapıyr yanı diğer vıdeolarında dambılsda yapılabılıyr

Evet arkadaşın da söylediği gibi videoda sarışın kadın hareketlerin bir tık kolayını yapıyor. Alışana kadar birkaç gün kolay modda yapabilirsiniz. :)

Yani kas yapmak için çok çaba sarf etmek gerekiyor, 30 günlük bir programla bahsettiğiniz gibi bir kas yapmanız zor. :) Bir de cardio ile kas çalışmasını harmanlamış Jillian. O yüzden kalınlaşacağınızı sanmam.

canim sen benim soruma cvp verebilir misin
yarin Sabah olcsem olur mu yoksa smdi mi olcmemm gerek

Vıdoland var yada başka program da var zaten vıdeo ındırme programı dıye gırersen gogleplay stor dan yada telın ıphonese appstorden ındır programı
apptenm indireyim geogleplayi
tamam bir deneyim sagolasin gulum

Zayıf olmak ile fit olmak arasındaki fark. :) Seçim sizin.

Kilo her şey demek değildir. Şuan bulunduğunuzdan daha yüksek bir kiloda ancak daha fit bir görünümde olabilirsiniz. :)

evet ama iste gece 12 y Kadar son sanirim eger oyle degilse Sabah ac karna yapcam olcumleri
bence şimdi ölç ne olur ne olmaz kaydedilmiş olursun tok ölçüldüğünüde yaz yarın sabah bir daha ölçersin olursa onuda yazarsın topik sahipleri ortada yok ya bilemedik biz sıkıntı olmasın hem gerçek ölçülerini bilmiş olursun yarın kesin ölç yani

HERŞEY iyi güzel Ama ben kocaman kalçamın ölçüsünü buraya yazarken çok utanacağım:)

tatlım fiziklerimiz istediğimiz gibi olsaydı hiç birimizin burda işi olmazdıı

o nedenle utanmanı gerektirecek bi durum yok

hepimi kaderdaşızz nihayetinde

Hep 1 ila 2 yı yaptım level 3 hiç görmedım açıkcası bende heyecanlıyım ımarım sonuç alırız arada başka egzersızlerde var onları da yaparım
Cnm bir ve iki de herhangi bir degisim olmusmuydu peki

ben su şişesi kullanıyorum şimdilik yarım litrelik ilerki levellerde 1 lt ye geçebilirm duruma göre ama ilk başta alışkın olmadığımdan çok ağırlık kaldırmamayı tercih ediyorum
Ben bugun 1 lt lik ile deniyim dedim yarim litrelige gore epey fark oluyor daha zorladi

Cnm bir ve iki de herhangi bir degisim olmusmuydu peki
ben kendi adıma cevap vereyim mi bende daha önce hep 1 i yaptım 2 ye geçince ya okul ya sınavlar falan hep kopukluk oldu kaldı ama 1 i yaparken beslenmeme de dikkat etmiştim 73 kilo gibi bişeydi bittiğinde kaçtı bilmiyorum ama pantolonlarım bollaşmıştı ayrıca aynaya baktığımda toparlanma hissediyordum 10 günde bile tabi benim vucudum birazda gevşek hemen hizaya geldi ondan da olabilir ama kesinlikle çok etkili 30 günü çok merak ediyorum

İnsallah bu sefer bitecek 30 gun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…