Oda tamam kuzum.yukarıdakı mesajıma bakarsan yine aynı fikirde olduğumuzu görürsün fıstığım...evet 3 gün çok mantıklı olmuş izin hakkı gibi önemli birşey olur yatılı misafir gelir yada gider güzel bir insiyatifhaftada 1 gün ara veriyormuyuz peki ilk sayfalarda konuşulmuştu böyle bir durum ya son kararınız ne yönde şöyle bir durum var spora çok alışık olmayan birisi hergün yaparsa kaslara çok ağır gelebilir birden haftada 1 gün kasların dinlenmesi iyi olabilir jillian programına göre olmasa da öyle yapılması daha sağlıklı gelir gibi hepimiz açısından bence haftada bir gün belirleyip ortak tatil günü yapalım hani o gün isteyen yürüyüş falan yapabilir ya da isteyen hiç birşey yapmaz kasların durumuna göre ama çoğunluk kararı önemli ara vermeyelim denirse de sorun değil
★Yaş: 30
★Kilo: 56
★Boy: 1.73
★Göğüs ölçüsü: 86
★Bel ölçüsü: 64
★Göbek ölçüsü: 77
★Kalça ölçüsü: 94
★Basen ölçüsü: 92
★Bacak ölçüsü(sağ): 55
★Bacak ölçüsü(sol): 54
aynı anda yazmışız galiba az önce farkettim teşekkür ederim herşey netleşince öğreniriz zaten 5 ocaktaOda tamam kuzum.yukarıdakı mesajıma bakarsan yine aynı fikirde olduğumuzu görürsün fıstığım...
Yarın bitanem inşallah.bi katılım tamamlansın...
Hadi canımmm...sanki biz fıstığız ya...hadi kararını ver koy ölçülerini bakalım...HERŞEY iyi güzel Ama ben kocaman kalçamın ölçüsünü buraya yazarken çok utanacağım:)
Ama ne yalan söğliyim böyle merak etmeniz çok hoşuma gidiyor...aynı anda yazmışız galiba az önce farkettim teşekkür ederim herşey netleşince öğreniriz zaten 5 ocakta
Vallaha bende..çok heycanlıyım..benim ölçülerimde bir değişiklik yok, böylece alınabilir tablo yapılıyorsa. 3günden fazla yapmayanın çıkarılması gibi kurallar da sonuçların değerlendirilmesinde epey etkili olur. deney yapıyormuşuz gibi hissettim, heyecanlandım
Şu an adet dönemimdeyimve şişkinliğim var göbek ölçüsünü dört gün sonra yazmak üzere diğer ölçüleri yazsam bi sorun olur mu kiHadi canımmm...sanki biz fıstığız ya...hadi kararını ver koy ölçülerini bakalım...
benim kalça ölçüm 111 cm ben utanmıyorum hatta onları şiddetle kınıyorumHERŞEY iyi güzel Ama ben kocaman kalçamın ölçüsünü buraya yazarken çok utanacağım:)
HERŞEY iyi güzel Ama ben kocaman kalçamın ölçüsünü buraya yazarken çok utanacağım:)
ben çok heyecanlıyım hatta keşke yarın başlasaymışız diyorum neyse 5 ocağa birşey kalmadı ben yürüyüş pilates falan onlarla idare ediyorum şimdilik 2 günde jillian yaptım kaslarım alışsın diye zaten daha önce yapmıştım ama 2. levele geçememiştim bu sefer bitirmeye kararlıyım 2 yi çok merak ediyorumAma ne yalan söğliyim böyle merak etmeniz çok hoşuma gidiyor...
Olsun kızzz ne olacak...daha iyi ya fark çok olacak o zaman...hadi yaz hepsini...Şu an adet dönemimdeyimve şişkinliğim var göbek ölçüsünü dört gün sonra yazmak üzere diğer ölçüleri yazsam bi sorun olur mu ki
Ayyy eveeet...kesinlikle onların sonuçları daha iyi olacak...Guzelim burda kg si ve olculeri fazla olanlara ' ay bizden daha iyu sonuc alacak ' deyip kiskanan gozlerle bakiyoruz
:) hadi bakalm inşallaaahhhGuzelim burda kg si ve olculeri fazla olanlara ' ay bizden daha iyu sonuc alacak ' deyip kiskanan gozlerle bakiyoruz
Bitanem ben video linkini ata bilirim.atayım mı?hemen bulup atarımaynurum senden birse istesem yaparmisin bana
suan kizkardesimdeyim
su 3 levelida bana ozelden gonderirmisin kuzum
teline yollayim belginin
cok sevinirim kuzumBitanem ben video linkini ata bilirim.atayım mı?hemen bulup atarım
Yok tatlım.not ettik biz.deyişiklik yoksa sorun yok...benim kalça ölçüm 111 cm ben utanmıyorum hatta onları şiddetle kınıyorumbun programın sonunda onları azalttığıma şahit olmak istiyorum onun içinde hiç düşünmeden katıldım bu arada ben ölçülerimi yazmıştım ama baya öncede kaldı sanırım tekarar yazmama gerek var mı
Bekle bulup buradan atıyorum...cok sevinirim kuzum
simdi konusuyorduk onunlada bir sorayim dedim
cok cok tesekkurler canim