★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Oda tamam kuzum.yukarıdakı mesajıma bakarsan yine aynı fikirde olduğumuzu görürsün fıstığım...

benim ölçülerimde bir değişiklik yok, böylece alınabilir tablo yapılıyorsa. 3günden fazla yapmayanın çıkarılması gibi kurallar da sonuçların değerlendirilmesinde epey etkili olur. deney yapıyormuşuz gibi hissettim, heyecanlandım

HERŞEY iyi güzel Ama ben kocaman kalçamın ölçüsünü buraya yazarken çok utanacağım:)

Vallaha bende..çok heycanlıyım..

Hadi canımmm...sanki biz fıstığız ya...hadi kararını ver koy ölçülerini bakalım...
Şu an adet dönemimdeyimve şişkinliğim var göbek ölçüsünü dört gün sonra yazmak üzere diğer ölçüleri yazsam bi sorun olur mu ki

HERŞEY iyi güzel Ama ben kocaman kalçamın ölçüsünü buraya yazarken çok utanacağım:)
benim kalça ölçüm 111 cm ben utanmıyorum hatta onları şiddetle kınıyorum bun programın sonunda onları azalttığıma şahit olmak istiyorum onun içinde hiç düşünmeden katıldım bu arada ben ölçülerimi yazmıştım ama baya öncede kaldı sanırım tekarar yazmama gerek var mı

Ama ne yalan söğliyim böyle merak etmeniz çok hoşuma gidiyor...
ben çok heyecanlıyım hatta keşke yarın başlasaymışız diyorum neyse 5 ocağa birşey kalmadı ben yürüyüş pilates falan onlarla idare ediyorum şimdilik 2 günde jillian yaptım kaslarım alışsın diye zaten daha önce yapmıştım ama 2. levele geçememiştim bu sefer bitirmeye kararlıyım 2 yi çok merak ediyorum

aynurum senden birse istesem yaparmisin bana
suan kizkardesimdeyim
su 3 levelida bana ozelden gonderirmisin kuzum
teline yollayim belginin

Yok tatlım.not ettik biz.deyişiklik yoksa sorun yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…