- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
İlk duyanlar şaşırıyor ama doğru :) bayaa bayaaa kısayım :) Birazda dezavantajı oluyo kilo anlamında.Canm yanlış anlama ama boyun doğru mu yazdın
Yaz hemen bakalim 5dakika gecti daha geci kabul etmeyiz :)Gec mi kaldim???
İlk duyanlar şaşırıyor ama doğru :) bayaa bayaaa kısayım :) Birazda dezavantajı oluyo kilo anlamında.
Kızlar bende ölçulerimi veriyorum
yaş 38
kilo 69.50
boy 157
göğüs 104
bel 97
göbek 101
kalça 103
bacaklar 50
kollar 27 başka bir şey var mı eksik olan
Basen:)
9. Takıma kız nerdesın senselam kizlar.. topiginiz hayirli olsun..
eger gec kalmadiysam yarin ölcülerimi alip bende baslamak istiyorum...
eski 3.takim kaptaniydim ondan eskide 4.takim kaptaniydim...yeniden dönersem kismet hangi takima bilmiyorum
Ayni degil bak fotoda gosterdim ben ilk sayfadakalça ile basen aynı değil mi
kalça 102
basen 104
Onemseyip girip yazmissin canm not aliyorumyurtdisinda yasiyomussun ne de olsa:)tek basen: 71
cift basen: 110
gobek:109
bel:89
kol:33
gogus:101
Yas 24
Kilo: 78.9
Boy 1.61
sagol canim Kabul edildiysem dogur duzgun yazayim senin ilk sayfadaki fotolari Yeni gordum ona gore bi daha olceyimOnemseyip girip yazmissin canm not aliyorumyurtdisinda yasiyomussun ne de olsa:)
Ne guzel oralardan aramiza katiliyorsun:)sagol canim Kabul edildiysem dogur duzgun yazayim senin ilk sayfadaki fotolari Yeni gordum ona gore bi daha olceyim
evet isvicrede yasiyorum 4 yildir 5 e girdim hatta :)
19 kiloyu nasıl verdin...Ben de mezunum canım ve de ihtiyacım olan şey sıkılaşmak...çünki 19kilo verdim...onum içim yapmak şart...hem de günde sadece 25dakikayla super sonuç.karar senin tabiki kuzumm
evet fotoya göre yaptım çok fark çıkmadı yazdım onlarıAyni degil bak fotoda gosterdim ben ilk sayfada
Ne guzel oralardan aramiza katiliyorsun:)
Tekrar yaz bakalm onu not aliym ben :)
yazdim cnm ilk sayfadaki fotolara gore :)Ne guzel oralardan aramiza katiliyorsun:)
Tekrar yaz bakalm onu not aliym ben :)
malesef hicbir fikrim ve bilgim yok cnmkızlar bende küçük bir menüsküs yırtığı var...bu haraketlerden bazılarını yapamam onun yerine farklı olan bir hareket ekleyebilirmiyim çünkü dizimi kırdığımda canım çok yanıyor...