- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdan indirememkiBekle bulup buradan atıyorum...
bende o korkudan katilamiyorum yaBu hareketleri yapabilenlere helal olsun. Anacım bi ara deneyim dedimde kaya gibiymişim kımıldayamadım bile.
bilmiyorum ki yoktur herhalde kilomda 200 gr eksiklik var sadece ölçülerimi almadım ama kıyafetlerim aynı oluyorYok tatlım.not ettik biz.deyişiklik yoksa sorun yok...
Kilo 92 olunca. Korkuyorum. Un çuvalı gibi yuvarlanıp oramı buramı kırarsam diye o değil kalkabilmem için vinç falan lazımbende o korkudan katilamiyorum ya
yemiyor totis vallahi
niccine bayildim senin yaKilo 92 olunca. Korkuyorum. Un çuvalı gibi yuvarlanıp oramı buramı kırarsam diye o değil kalkabilmem için vinç falan lazım
Kız sen sadece 3ü mü istedin.onu bulamadım ya...hemen daydreame sormam lazım...öğrenince atarım özelden.burdan indirememki
özele yollaman lazimki indireyim
bende de öyle bende o günler zorlanabilirim hatta dediğin gibi ilk gün duruma bağlıBen dınlenme gununu reglın bırıncı gununu kullansam çunku benım çok sancılı geçıyr
biraz kilo verirsen bir sonraki sefere katılabilirsin şimdilik yürüyüşle falan desteklersen daha iyi olur allah korusun yani kırmazsın biyerlerinde eklemlerine ağır gelebilir spora da alışkın değilsenKilo 92 olunca. Korkuyorum. Un çuvalı gibi yuvarlanıp oramı buramı kırarsam diye o değil kalkabilmem için vinç falan lazım
İlahi canım ya...kendimden geçtimmmKilo 92 olunca. Korkuyorum. Un çuvalı gibi yuvarlanıp oramı buramı kırarsam diye o değil kalkabilmem için vinç falan lazım
askim o zaman 3 unude özelden yolla olurmuKız sen sadece 3ü mü istedin.onu bulamadım ya...hemen daydreame sormam lazım...öğrenince atarım özelden.
bir bilgisayarda indir bence cebe ordan at derim telefondan virüs falan çok bulşıyor ben pek bişey indirmiyorum o yüzdenaynurum sagol
kizlar bunu cebe nasil indiririm bilen varmi
Tamam bitanem...bi 3üde bulayım...askim o zaman 3 unude özelden yolla olurmu
vaynurum sagol
ben vıde ındırme programından ındırdmaynurum sagol
Zayıflamam lazım sevgilim yanıma gelmek için gün sayıyo benimde hiç hevesim yok off off. Yalnız kollar için ağırlık kullanıyo hatunlar başka alternatif var mı ? O ağırlıklardan sizlerde mi kullanıyorsunuz?bende de öyle bende o günler zorlanabilirim hatta dediğin gibi ilk gün duruma bağlı
biraz kilo verirsen bir sonraki sefere katılabilirsin şimdilik yürüyüşle falan desteklersen daha iyi olur allah korusun yani kırmazsın biyerlerinde eklemlerine ağır gelebilir spora da alışkın değilsen
İşin gerçeği o tlfndan smiley kullanılmıyor sinir oldum yahuİlahi canım ya...kendimden geçtimmm
ben su şişesi kullanıyorum şimdilik yarım litrelik ilerki levellerde 1 lt ye geçebilirm duruma göre ama ilk başta alışkın olmadığımdan çok ağırlık kaldırmamayı tercih ediyorumZayıflamam lazım sevgilim yanıma gelmek için gün sayıyo benimde hiç hevesim yok off off. Yalnız kollar için ağırlık kullanıyo hatunlar başka alternatif var mı ? O ağırlıklardan sizlerde mi kullanıyorsunuz?