★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

selam kizlar ben 6.takim dan gel pcpc
ben gecen hafta baslamistim fakat 3-4 gun yapamadim simdi sizi gordum ve tekrar baslamaya karar verdim

kilo: 82
boy:162

gögüs ölçüsü:116

bel ölçüsü:109

göbek ölçüsü: 116

kalça ölçüsü:114

basen ölçüsü: 109

bacak sag:58

bacak sol :58

kol: 38

en kilolu benim sanırım o_Obende elma tipliyim:KK47:

Ohhh ne guzel iste jullan a baslayinca en forma girecekuye belli oldu bile
Bence oncesi ve sonrasi icin foto cek mutlaka cunku sende devam edersen ilk levelde etkisini gosterecektir

Bende katılmak istiyorum:oops:Ölçülerimi vereyim.
Kilo:72.7
Boy:1.66
Göğüs:103
Bel:89
Göbek:101
Kalça:101
Basen:92
Bacak(sağ,sol):56

ben bir şey sormak istiyorum her levelden sonra tekrar ölçüm yapalım falan diye bir fikir var mı yoksa 1 ay sonra bitince mi alınsın öyle birşey düşündünüz mü diye soruyorum:KK66: ya da kurallarımız olacakmı mesela hergün yapan rapor vermek zorunda falan öyle birşey olsa iyi olur sanki ama bilemedim nasıl birşey düşünüyorsunuz:oops:

Bence hangi level in daha etkili oldugunu gorebilmemiz adina her levelda olcu alinabilir
Raporda verilmeli bence

ben bir şey sormak istiyorum her levelden sonra tekrar ölçüm yapalım falan diye bir fikir var mı yoksa 1 ay sonra bitince mi alınsın öyle birşey düşündünüz mü diye soruyorum:KK66: ya da kurallarımız olacakmı mesela hergün yapan rapor vermek zorunda falan öyle birşey olsa iyi olur sanki ama bilemedim nasıl birşey düşünüyorsunuz:oops:
E aklın yolu birdir fıstığım...her level bitiminde ölçümler tekrar alınacak...
hergün rapor edilecek,rapor şeklini anlatıcaz topiğimizde...
bunları ben de düsündüm.başka bi fikrin varmı canımm?
bir de 3gün yapmayan çıkarılacak qrupdan...önümüzdeki aya artık..

kilo: 82
boy:162

gögüs ölçüsü:116

bel ölçüsü:109

göbek ölçüsü: 116

kalça ölçüsü:114

basen ölçüsü: 109

bacak sag:58

bacak sol :58

kol: 38

en kilolu benim sanırım o_Obende elma tipliyim:KK47:
nerdeyse aynıyız hatta fazlayım senden =) ama olsun daha belirgin görürüz farkı bu bizi daha çok motive eder =)

her level derken 1 ay sonunda mi olculer alinacak yoksa hergun yapildiktan sonra mi ??

her level derken 1 ay sonunda mi olculer alinacak yoksa hergun yapildiktan sonra mi ??
Kuzum her level 10gün yapılıyor.3levelden ibaret.fakat kızlar 1gün dinlenmek isterse pazarları dinleniriz...33 34güne bitiririz.diyer levele geçma vakti geldiyinde de tartışırız herkes hazırsa geçeriz.ayrıca şimdi düşündüyem.3qrula bölüne biliriz.8kişilik qruplara...bakalım...

evet 3 gün çok mantıklı olmuş izin hakkı gibi önemli birşey olur yatılı misafir gelir yada gider güzel bir insiyatif :oops: haftada 1 gün ara veriyormuyuz peki ilk sayfalarda konuşulmuştu böyle bir durum ya son kararınız ne yönde şöyle bir durum var spora çok alışık olmayan birisi hergün yaparsa kaslara çok ağır gelebilir birden haftada 1 gün kasların dinlenmesi iyi olabilir jillian programına göre olmasa da öyle yapılması daha sağlıklı gelir gibi hepimiz açısından bence haftada bir gün belirleyip ortak tatil günü yapalım hani o gün isteyen yürüyüş falan yapabilir ya da isteyen hiç birşey yapmaz kasların durumuna göre ama çoğunluk kararı önemli ara vermeyelim denirse de sorun değil:KK19:

Kuzum her level 10gün yapılıyor.3levelden ibaret.fakat kızlar 1gün dinlenmek isterse pazarları dinleniriz...33 34güne bitiririz.diyer levele geçma vakti geldiyinde de tartışırız herkes hazırsa geçeriz.ayrıca şimdi düşündüyem.3qrula bölüne biliriz.8kişilik qruplara...bakalım...

oke anladim canim.

bunlar ne zaman netlesecek peki

X