- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
bende gobekliyim Hemde cooook buyuk bi gobegim var dogumdan sonra hic gobegime Zaman ayiramamistimBı ben göbeklı
canim merhaba topige katilma tarihi bitti miBen de ölçülerimi yazayım.
Yaş 26
boy 1.64
kilo gün itibariyle 63
göğüs 90
bel 72
göbek 94
kalça 99
basen 98
bacak(sağ) 59
bacak(sol) 61
kilo: 82
boy:162
gögüs ölçüsü:116
bel ölçüsü:109
göbek ölçüsü: 116
kalça ölçüsü:114
basen ölçüsü: 109
bacak sag:58
bacak sol :58
kol: 38
en kilolu benim sanırımbende elma tipliyim
Canm bugun olcu bildiriminde son aksama kadar verirsin alip olculeriniselam kizlar ben 6.takim dan gel pcpc
ben gecen hafta baslamistim fakat 3-4 gun yapamadim simdi sizi gordum ve tekrar baslamaya karar verdim
Hosgeldin aramizaaaBende katılmak istiyorumÖlçülerimi vereyim.
Kilo:72.7
Boy:1.66
Göğüs:103
Bel:89
Göbek:101
Kalça:101
Basen:92
Bacak(sağ,sol):56
Hoşbulduk canım .Hosgeldin aramizaaa
Yok kuzum.akşam 12de bitecek.canim merhaba topige katilma tarihi bitti mi
E aklın yolu birdir fıstığım...her level bitiminde ölçümler tekrar alınacak...ben bir şey sormak istiyorum her levelden sonra tekrar ölçüm yapalım falan diye bir fikir var mı yoksa 1 ay sonra bitince mi alınsın öyle birşey düşündünüz mü diye soruyorumya da kurallarımız olacakmı mesela hergün yapan rapor vermek zorunda falan öyle birşey olsa iyi olur sanki ama bilemedim nasıl birşey düşünüyorsunuz
nerdeyse aynıyız hatta fazlayım senden =) ama olsun daha belirgin görürüz farkı bu bizi daha çok motive eder =)yaş: 33
kilo: 82
boy:162
gögüs ölçüsü:116
bel ölçüsü:109
göbek ölçüsü: 116
kalça ölçüsü:114
basen ölçüsü: 109
bacak sag:58
bacak sol :58
kol: 38
en kilolu benim sanırımbende elma tipliyim
Tamam kuzum.başka ne yapa biliriz sizce?Bence hangi level in daha etkili oldugunu gorebilmemiz adina her levelda olcu alinabilir
Raporda verilmeli bence
E aklın yolu birdir fıstığım...her level bitiminde ölçümler tekrar alınacak...
hergün rapor edilecek,rapor şeklini anlatıcaz topiğimizde...
bunları ben de düsündüm.başka bi fikrin varmı canımm?
bir de 3gün yapmayan çıkarılacak qrupdan...önümüzdeki aya artık..
Kuzum her level 10gün yapılıyor.3levelden ibaret.fakat kızlar 1gün dinlenmek isterse pazarları dinleniriz...33 34güne bitiririz.diyer levele geçma vakti geldiyinde de tartışırız herkes hazırsa geçeriz.ayrıca şimdi düşündüyem.3qrula bölüne biliriz.8kişilik qruplara...bakalım...her level derken 1 ay sonunda mi olculer alinacak yoksa hergun yapildiktan sonra mi ??
evet 3 gün çok mantıklı olmuş izin hakkı gibi önemli birşey olur yatılı misafir gelir yada gider güzel bir insiyatifE aklın yolu birdir fıstığım...her level bitiminde ölçümler tekrar alınacak...
hergün rapor edilecek,rapor şeklini anlatıcaz topiğimizde...
bunları ben de düsündüm.başka bi fikrin varmı canımm?
bir de 3gün yapmayan çıkarılacak qrupdan...önümüzdeki aya artık..
Kuzum her level 10gün yapılıyor.3levelden ibaret.fakat kızlar 1gün dinlenmek isterse pazarları dinleniriz...33 34güne bitiririz.diyer levele geçma vakti geldiyinde de tartışırız herkes hazırsa geçeriz.ayrıca şimdi düşündüyem.3qrula bölüne biliriz.8kişilik qruplara...bakalım...
Yarın bitanem inşallah.bi katılım tamamlansın...oke anladim canim.
bunlar ne zaman netlesecek peki