Uygulayanlar uygulamayanları dürtüklesin.Ben de kaç sefer başladım kaç sefer bıraktım hatırlamıyorum bile. :) Ama bu sefer bu program ta-mam-la-na-cak!
ilk sayfayı okursan yarın son gün sabah aç karnına ölçülerini ilk sayfadaki gibi alıp yazabilirsin 5 ocakta başlıyoruz galibaÖlçülerımı tam olarak bilmiyrm
Boy 154
Kilo62
Yaş 30
:)
biİzimle tekrar başlamak ister misin?Ben katılabılırmıym ılk 10 gun tamamladım bu ıkıncı level 1 başladgım oldu bugun yıne başladım başlıgı görünce katılmk ıstedım
Bekliyoruz canmYarın ölçülerimi alırım inşlh yazarım
İnşlh inceliriz bakalım benım göbek çok var zor gıderBekliyoruz canm
Zor olsun da gitsinnn:))İnşlh inceliriz bakalım benım göbek çok var zor gıder
İnşlh inceliriz bakalım benım göbek çok var zor gıder
Göbek eritmenin %30'u sporsa, %70'i sağlıklı beslenmedir. Sporu dengeli beslenme ile desteklersen daha iyi sonuç alırsın. :)İnşlh inceliriz bakalım benım göbek çok var zor gıder
Dıyet yapıyrm çok kısıtlı olmasa bıle benım bıldgım jillian yapmk iöşn de proteın ağırlıklı beslenmk gerekıyr ben kendım o kadar alamıyrm malesefGöbek eritmenin %30'u sporsa, %70'i sağlıklı beslenmedir. Sporu dengeli beslenme ile desteklersen daha iyi sonuç alırsın. :)
Bence biraz dahi olsa iyi beslenmenin çok büyük etkisi olur. :)Dıyet yapıyrm çok kısıtlı olmasa bıle benım bıldgım jillian yapmk iöşn de proteın ağırlıklı beslenmk gerekıyr ben kendım o kadar alamıyrm malesef