- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
Basen?Slm kızlar ölçüleri veriyorum
Kilo: 62
Boy 1.54
Göğüs: 87
Bel: 84
Göbek: 94
Bacak sağ-sol: 52
Kol sağ sol : 28
Bu şekılde ölçtüm umarım doğrudur
kalça?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basen?Slm kızlar ölçüleri veriyorum
Kilo: 62
Boy 1.54
Göğüs: 87
Bel: 84
Göbek: 94
Bacak sağ-sol: 52
Kol sağ sol : 28
Bu şekılde ölçtüm umarım doğrudur
Yok tatlım öğle sorun olmaz. ..mcakiltasim ile katıldın burayagünaydın kızlar size bir açıklamam var=)
ay şimdi fark ettim =) ben mcakiltasim . siteye ilk üye olduğumda onaylanamamıştı bu iki üyelikten biri o yüzden yeniden üyelik almıştım biri mcakiltasim biri mmcakiltasi farklı bilgisayarlarda giriş yapınca fark etmedim hiç ikiside onaylanmış diğer hesap artık aktif olmaz ve isimler nerdeyse aynı karışıklık olmamıştır çok fazla ama açıklayayım dedim =) hangi başlığa hangi nickle yazmışım çözemedim
Bu arada buraya bildirimi hangi nickle yazdım bilmiyorum sorn olmaz değil mi?
Tamamdır kuzum...S
Unutmuşum yazmayı
Kalça: 98
Basen 93
Kuzumm rica etsem mümkünse binların hepsini yeniden düzgün bi şekilde yazarmısın.çünki akşam liste yapıcam,sonrakı mesajlarını gözden kaçırırım diye,yanlışlık olmasın96 olacakdı çocuklarla yazarken kafam kariştı işte kusura bakmayın
Tamam inşlhKuzumm rica etsem mümkünse binların hepsini yeniden düzgün bi şekilde yazarmısın.çünki akşam liste yapıcam,sonrakı mesajlarını gözden kaçırırım diye,yanlışlık olmasın
Bı ben göbeklıBi elma tipli ben miyiim. Gorduklerim hep basenli :)
Bı ben göbeklıBi elma tipli ben miyiim. Gorduklerim hep basenli :)
Yok tatlım olurmu hiç ne kusuru.bizim de bi çok düşündüklerimiz var...o da aklımızda...zaten başka topic acazağız 5i için...her detayı düşünmeye çalışıyoruz...her türlü fikre de açığızkaptan herkesin ölçüsü tablo olarak ilk msjlardan birine eklenebilir mi ? birbirimizdeki değişim daha çok azimlendirir sanırım. Sitede çok yeniyim zaten böyle yapacaksanız tekrarladığım için kusuruma bakma lütfen ukalalık gibi olmasın tavrım=)
En kilolu sensen demek ki en iyi sonuç ta sende olacak kuzucum...yaş: 33
kilo: 82
boy:162
gögüs ölçüsü:116
bel ölçüsü:109
göbek ölçüsü: 116
kalça ölçüsü:114
basen ölçüsü: 109
bacak sag:58
bacak sol :58
kol: 38
en kilolu benim sanırım bende elma tipliyim
ayy işallah öyle olurEn kilolu sensen demek ki en iyi sonuç ta sende olacak kuzucum...