★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

günaydın kızlar size bir açıklamam var=)
ay şimdi fark ettim =) ben mcakiltasim . siteye ilk üye olduğumda onaylanamamıştı bu iki üyelikten biri o yüzden yeniden üyelik almıştım biri mcakiltasim biri mmcakiltasi :KK70: farklı bilgisayarlarda giriş yapınca fark etmedim hiç ikiside onaylanmış :KK70: diğer hesap artık aktif olmaz ve isimler nerdeyse aynı karışıklık olmamıştır çok fazla ama açıklayayım dedim =) hangi başlığa hangi nickle yazmışım çözemedim :KK70:
Bu arada buraya bildirimi hangi nickle yazdım bilmiyorum sorn olmaz değil mi?

günaydın kızlar size bir açıklamam var=)
ay şimdi fark ettim =) ben mcakiltasim . siteye ilk üye olduğumda onaylanamamıştı bu iki üyelikten biri o yüzden yeniden üyelik almıştım biri mcakiltasim biri mmcakiltasi :KK70: farklı bilgisayarlarda giriş yapınca fark etmedim hiç ikiside onaylanmış :KK70: diğer hesap artık aktif olmaz ve isimler nerdeyse aynı karışıklık olmamıştır çok fazla ama açıklayayım dedim =) hangi başlığa hangi nickle yazmışım çözemedim :KK70:
Bu arada buraya bildirimi hangi nickle yazdım bilmiyorum sorn olmaz değil mi?
Yok tatlım öğle sorun olmaz. ..mcakiltasim ile katıldın buraya:KK66:

96 olacakdı çocuklarla yazarken kafam kariştı işte kusura bakmayın
Kuzumm rica etsem mümkünse binların hepsini yeniden düzgün bi şekilde yazarmısın.çünki akşam liste yapıcam,sonrakı mesajlarını gözden kaçırırım diye,yanlışlık olmasın

Bu sefer tam inşlh
Yaş 30
Kilo: 62
Boy: 1.54
Göğüs: 87
Bel: 85
Göbek: 96
Kalça: 98
Basen: 93
Kol sağ- sol:28
Bacak sağ sol: 52
Ohh be:KK9:

kaptan herkesin ölçüsü tablo olarak ilk msjlardan birine eklenebilir mi ? birbirimizdeki değişim daha çok azimlendirir sanırım. Sitede çok yeniyim zaten böyle yapacaksanız tekrarladığım için kusuruma bakma lütfen ukalalık gibi olmasın tavrım=)

kilo: 82
boy:162

gögüs ölçüsü:116

bel ölçüsü:109

göbek ölçüsü: 116

kalça ölçüsü:114

basen ölçüsü: 109

bacak sag:58

bacak sol :58

kol: 38

en kilolu benim sanırım o_Obende elma tipliyim:KK47:

kaptan herkesin ölçüsü tablo olarak ilk msjlardan birine eklenebilir mi ? birbirimizdeki değişim daha çok azimlendirir sanırım. Sitede çok yeniyim zaten böyle yapacaksanız tekrarladığım için kusuruma bakma lütfen ukalalık gibi olmasın tavrım=)
Yok tatlım olurmu hiç ne kusuru.bizim de bi çok düşündüklerimiz var...o da aklımızda...zaten başka topic acazağız 5i için...her detayı düşünmeye çalışıyoruz...her türlü fikre de açığız

kilo: 82
boy:162

gögüs ölçüsü:116

bel ölçüsü:109

göbek ölçüsü: 116

kalça ölçüsü:114

basen ölçüsü: 109

bacak sag:58

bacak sol :58

kol: 38

en kilolu benim sanırım o_Obende elma tipliyim:KK47:

En kilolu sensen demek ki en iyi sonuç ta sende olacak kuzucum...

X