★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

kızlar bu ilk sayfada sadece level 1 varya 30 gün boyunca level 1 i yapıyorsunuz nasıl olacak birde bir gün tatil varsa bende katılabilirim size:KK49: bende 4 gündür yapıyorum ama alt bacaklarımda bir ağrı var hala sormayın yürürken kasılıyorlar bazen ama güzel acılar bunlar demek etkili oluyor birde yaptıkça ilk güne göre daha çok terleyip nefes nefese kaldım bugün kaslarım baya çalışmakta galiba:KK48:

Gunaydin senenin ilk gununden ...

Bu hareketleri daha once deneyen kizlar . Dizinide baski oluyormu ? Benim dizler az problemlide cok guvenemedim hareketlere bakinca ..

Gunaydin senenin ilk gununden ...

Bu hareketleri daha once deneyen kizlar . Dizinide baski oluyormu ? Benim dizler az problemlide cok guvenemedim hareketlere bakinca ..
gunaydin:-) benim sol dizimde cok zorlayinca agri oluyor videoyu yaparken sarışın kız varya onun versiyonu yapıyorum zorlamamak icin birde o hoplamali yerlerde cok yükseğe hoplamiyorum ayaklarım yerden pek kesilmiyor yoksa dizimde inanılmaz agri giriyor onun dışında yapabilirsin ilk günlerde o squatlari da tam en aşağı inecek kadar yapma derim çalıştıkça baktın agri yok ona göre yaparsın:-)

Bacaklarim basenim senden kaliin haa:oops:
Bende şasirdim o boy ve kiloma gore ... Ama gorumun nerdeeee senin gibi degil . Boydan kaybediyorum iste :KK43: . Yinede hamdolsun cok sikayetim yok kalan 3 kiloyuda verip sıkılasssam super olacak ...

gunaydin:-) benim sol dizimde cok zorlayinca agri oluyor videoyu yaparken sarışın kız varya onun versiyonu yapıyorum zorlamamak icin birde o hoplamali yerlerde cok yükseğe hoplamiyorum ayaklarım yerden pek kesilmiyor yoksa dizimde inanılmaz agri giriyor onun dışında yapabilirsin ilk günlerde o squatlari da tam en
aşağı inecek kadar yapma derim
çalıştıkça baktın agri yok ona
göre yaparsın:-)
Saggolsin canim oyle yapayim .

kızlar bende yazayim olculerimden göreceğiniz üzere tam bir armutum olculerimi alinca bir garip oldum göbekten sonrasına:-)
yaş 24
kilo 65.8
boy 1.62
göğüs 91
bel 84
göbek 101
kalça 111
basen 107
bacak(sag-sol aynı) 62
kol 30

X