Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam o zaman bir ara bir arkadaş her leveli bir ay yapıyordu dedim oyle birşey mi var o zaman bende katilayim yapıyorum zaten sizinle tekrar yaparım yarın olculerimi yazarımDeadlayn kizlar ekler 2. Lewellari helebi 1. Yapalim :)))
Ablammm fistik gibisin kiz sen!!!Yaş... 39
Kilo .. 65.4
Boy 1.57
Bel. 78
Gobek 96 ( yan basenlerle )
Gogus 93
G. Alti 80
Basen 94
Kalca 98
Bacak 55
Bacak 55
Bacaklarim basenim senden kaliin haaYaş... 39
Kilo .. 65.4
Boy 1.57
Bel. 78
Gogus 93
G. Alti 80
Basen 94
Kalca 98
Bacak 55
Bacak 55
gunaydin benim sol dizimde cok zorlayinca agri oluyor videoyu yaparken sarışın kız varya onun versiyonu yapıyorum zorlamamak icin birde o hoplamali yerlerde cok yükseğe hoplamiyorum ayaklarım yerden pek kesilmiyor yoksa dizimde inanılmaz agri giriyor onun dışında yapabilirsin ilk günlerde o squatlari da tam en aşağı inecek kadar yapma derim çalıştıkça baktın agri yok ona göre yaparsınGunaydin senenin ilk gununden ...
Bu hareketleri daha once deneyen kizlar . Dizinide baski oluyormu ? Benim dizler az problemlide cok guvenemedim hareketlere bakinca ..
Bende şasirdim o boy ve kiloma gore ... Ama gorumun nerdeeee senin gibi degil . Boydan kaybediyorum iste . Yinede hamdolsun cok sikayetim yok kalan 3 kiloyuda verip sıkılasssam super olacak ...Bacaklarim basenim senden kaliin haa
Skilasicaz ablam fistik gobi olucaz aynurun fistiklariiii:)Bende şasirdim o boy ve kiloma gore ... Ama gorumun nerdeeee senin gibi degil . Boydan kaybediyorum iste . Yinede hamdolsun cok sikayetim yok kalan 3 kiloyuda verip sıkılasssam super olacak ...
Saggolsin canim oyle yapayim .gunaydin benim sol dizimde cok zorlayinca agri oluyor videoyu yaparken sarışın kız varya onun versiyonu yapıyorum zorlamamak icin birde o hoplamali yerlerde cok yükseğe hoplamiyorum ayaklarım yerden pek kesilmiyor yoksa dizimde inanılmaz agri giriyor onun dışında yapabilirsin ilk günlerde o squatlari da tam en
aşağı inecek kadar yapma derim
çalıştıkça baktın agri yok ona
göre yaparsın
Skilasicaz zayifliycaz dert etme :))))kızlar bende yazayim olculerimden göreceğiniz üzere tam bir armutum olculerimi alinca bir garip oldum göbekten sonrasına
yaş 24
kilo 65.8
boy 1.62
göğüs 91
bel 84
göbek 101
kalça 111
basen 107
bacak(sag-sol aynı) 62
kol 30
Yaş... 39
Kilo .. 65.4
Boy 1.57
Bel. 78
Gogus 93
G. Alti 80
Basen 94
Kalca 98
Bacak 55
Bacak 55
Ölçülerini bekliyoruz o zaman :)Gayet güzel. Ayyy bende baslamak istiyorum.
Ben en kalin yerini aldim daha asagisi 52cm geliyordu ..tatlibikiz canim su bacak tam olarak nasil olacak dizden kac parmak yukarisi olculuyor