- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Margacım seni burda görmek ne şerefff...çok mutlu oldum...evet o flstık senin oyunu alan temiz kalpli fıstığımız bizim...ayrıca aramıza katılırsan var ya havalara uçarız.Selam sekerler..
Sayfaniz hayirli olsun..
Resimde olcu veren arkadasi gozum bir yerlerden isiriyor :)
Bende spor yapiyordum bir hafta onceye kadar tabi..
Suan saglik problemlerim var biraz dinlendikten ve kendime geldikten sonra bende size katilmak isterim..
Asigima selamlar.. :)
Benim boydasın.ben de kilomun 58olmasını istiyorum.öyleydim ama 3kilo aldım.2haftada ditette mi yaptın margacım?Bu arada kilom 58 boyum 1,64
bir iki hafta ncesinde spora baslamadan 63 kiloydum iki hafta kadar her gun spor yaptim 58 oldum
Simdi de amacim 54 kiloya inmek..
Teşekkürler...sizi de aramızda görmek isteriz...Topiğimiz hayırlı olsun. Çok özenle hazırlanmış. Üçünüzünde ellerine sağlık.
Sağlıklı yaşamayı bilmek lazım.
Diyette yapıyor musun canım ?Bu arada kilom 58 boyum 1,64
bir iki hafta ncesinde spora baslamadan 63 kiloydum iki hafta kadar her gun spor yaptim 58 oldum
Simdi de amacim 54 kiloya inmek..
Evet canim diyet uyguladimBenim boydasın.ben de kilomun 58olmasını istiyorum.öyleydim ama 3kilo aldım.2haftada ditette mi yaptın margacım?
Uyguladim canim benim ama kendi kafama gore uyguladim belli baslinbir diyet uygulamadimDiyette yapıyor musun canım ?
Dun acile gittim gogus agrimdan dolayi biraz iyi olayim katilacagim araniza canim :) tam destek..Margacım seni burda görmek ne şerefff...çok mutlu oldum...evet o flstık senin oyunu alan temiz kalpli fıstığımız bizim...ayrıca aramıza katılırsan var ya havalara uçarız.
Eski ölçülerim;Kız sen bildiyin 90 60 90dan da aşağısın...eski bilgilerini de yazsana mukayasa edelim...
engin bilgilerinizden faydalanmak çok güzel... bende size birşey sorayım... :)
spordan önce sardunya yağı,sarmaşık yağı,at kestanesi yağı,greyfurt yağı, acıbiber yağı, yosun yağı eşit miktarda spreyli bir şişeye konur spordan önce sürülerek spor yapılır
spordan sonra 1tatlı kaşığı portakal yağı, biberiye yağı sürülür
normal zamanlarda 1er çay kaşığı biberiye yağı,okaliptus yağı,susam yağı,limon yağı sürülür 40 dak.bekletilir minik kese hareketleriye yıkanır
ben bunları göbek eritmekle ilgili araştırma yaparken bulmuştum... bu spor programıylada yapmayı düşünüyodum sizin gibi tecrubeli birini yakalamışken sormak istiyorum
sizce ?
Yaknda biz de olcaz[/QUOTE]Yakında biz de olcaz="CallanPinckney, post: 38548087, member: 634755"]ilk kez bir 90 60 90la karsılasıyorum
Süper yaaa bende 165 boyundaym şuan 56 kiloyum 19 kilo verdim hedefe son 3 kilo ama sizin ölçüler harika yaaa benim vücut hosaf resmen ama toplucamm kararlıym çocuktan kalan yumos karnı ve yumusak iç bacaklarmi
katılsın kesin
zaten diyet sayfası değil spor sayfası,hayatımızın her dönemi spor olmalı
bu arkadası ben sevdim,motivasyonumu arttırdı
harika bir incelme hikayesi var ve spor hakkında bilgili
Eski ölçülerim;
Kilo: 59,8
Boy: 1.65
Göğüs: 95
Bel: 75
Göbek: 89
Kalça: 108
Basen: 110
Bacak(sağ): 55
Bacak(sol): 55
Yazarken utandım kendimden :)
Yazdığınız yağlar çok faydalı. Özelliklede ilaç, krem olmaksızın bu doğal ürünler çok etki gösteriyor. Fakat ben hiç kullanmadım bunları göbek için uygulayanları gördüm fakat yağlar ile birlikte spor yapacağımı düşünemedim. Hatta aşığımasık'ın dediği gibi genel olarak streç film'e sararak yapılır. Ama emin ol sıkılabilirsin spor yaparken insan rahatlık istiyor. Sana bu yağlar yerine detoks çayı ve detoks suyu'nu şiddetle tavsiye ediyorum.
Yaknda biz de olcaz
Kuzu eski ölçülerine istinaden soruyorum, ne yaptında bu kadar erittin basen bacak ölçülerimiz birbirine yakın çünkü . Diyette yaptın mı? Naptın ?[/QUOTE]90-60-90 nedir ya wuuuu !! Kızlar daha çoook gelişmem gerek özelliklede yaptığım cardıo göğüslerimi o kadar küçülttü ki daha yeni başladım göğüs egzersizine. Belimdeki üst karın sertleşti alt karın'a yoğunlaştım son gaz devam sizlerleyim :):)
Hamilelik sürecinde maalesef herkes kilo alıyor. Çok azmetmişsin. ben 59 dan fazlasını aşamadım. İç bacaklardan az çekmedim inanır mısın bayılana kadar spor yapmama rağmen daha yeni yeni erimeye başladı.
Eski ölçülerim yukarda yazıyor :) Daha beterdim.
Kuzu eski ölçülerine istinaden soruyorum, ne yaptında bu kadar erittin basen bacak ölçülerimiz birbirine yakın çünkü . Diyette yaptın mı? Naptın ?
Dün vücudu alıştırayım dedim ama bugünü düşünerek vazgeçtim. Çok yorgunum yaa bayılcam resmen.Vayy kanki sende mi burdasn süper kaytarmak yookkk haaa takipteyim seni nefesimi ensende hissettttt
inanmazdım ama bunları görünce :Amanın sen o yumoş göbişin dümdüz olacağına inanlyomusun callancım?
bacaklar vucuda göre kalın kalmış canımselam kızlar, ben de yeniden başlamak istiyorum. yapmaya başlayıp 5. gün bırakmıştım. sonra evden çalışmaya başladım, iş-güç derken hem kilo almışım hem de kalınlaşmışım =( yeni ölçülerimi aldım, başlama tarihine kadar kaç olurum bilemiyorum tabi =/
★Yaş: 30
★Kilo: 56
★Boy: 1.73
★Göğüs ölçüsü: 86
★Bel ölçüsü: 64
★Göbek ölçüsü: 77
★Kalça ölçüsü: 94
★Basen ölçüsü: 92
★Bacak ölçüsü(sağ): 55
★Bacak ölçüsü(sol): 54
kalça ve iç bacaklardan sorunluyum. biri 90 a diğeri 50 ye düşsün istiyorum.. bakalım =)
Eski ölçülerim;
Kilo: 59,8
Boy: 1.65
Göğüs: 95
Bel: 75
Göbek: 89
Kalça: 108
Basen: 110
Bacak(sağ): 55
Bacak(sol): 55
Yazarken utandım kendimden :)
Yazdığınız yağlar çok faydalı. Özelliklede ilaç, krem olmaksızın bu doğal ürünler çok etki gösteriyor. Fakat ben hiç kullanmadım bunları göbek için uygulayanları gördüm fakat yağlar ile birlikte spor yapacağımı düşünemedim. Hatta aşığımasık'ın dediği gibi genel olarak streç film'e sararak yapılır. Ama emin ol sıkılabilirsin spor yaparken insan rahatlık istiyor. Sana bu yağlar yerine detoks çayı ve detoks suyu'nu şiddetle tavsiye ediyorum.
Yaknda biz de olcaz
selam ystD
Dün vücudu alıştırayım dedim ama bugünü düşünerek vazgeçtim. Çok yorgunum yaa bayılcam resmen.
Ölçüleri ben not aldım paylaşacak cesareti bulursam yazarım
Dün vücudu alıştırayım dedim ama bugünü düşünerek vazgeçtim. Çok yorgunum yaa bayılcam resmen.Vayy kanki sende mi burdasn süper kaytarmak yookkk haaa takipteyim seni nefesimi ensende hissettttt
vovv süper incelmişsn,eski ölçülerin benim ölçülerim kadr kötüymüşinanmazdım ama bunları görünce :
Eki Görüntüle 1353212 Eki Görüntüle 1353214 Eki Görüntüle 1353215
victoria secret mankenleri bile hamile kalıyorsa,her zaman umut var demkki
bacaklar vucuda göre kalın kalmış canım
90-60-90 nedir ya wuuuu !! Kızlar daha çoook gelişmem gerek özelliklede yaptığım cardıo göğüslerimi o kadar küçülttü ki daha yeni başladım göğüs egzersizine. Belimdeki üst karın sertleşti alt karın'a yoğunlaştım son gaz devam sizlerleyim :):)
Hamilelik sürecinde maalesef herkes kilo alıyor. Çok azmetmişsin. ben 59 dan fazlasını aşamadım. İç bacaklardan az çekmedim inanır mısın bayılana kadar spor yapmama rağmen daha yeni yeni erimeye başladı.
Eski ölçülerim yukarda yazıyor :) Daha beterdim.