Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım haklısın,pilatesde de öyle...nefes çok önemli..kızlar bu arada nefes olayı da var
bir antrenör daha iyi yardımcı olur,ben profesyonel değilim ama jillianın söylediklerinden genel olarak anladığım kadarıyla
hareketin zor kısmında nefes veriyorsunuz,kolay kısmında nefes alıyorsunuz
mesela kolları yukarı kaldırmak daha zordur,burada nefes ver,indirirken nefes al gibi...
yanlışım varsa düzeltin
evet bu tarz egzersizlerde nefes cok önemli,doğru kullanılmazsa kilo kaybı ya da sıkılaşma daha az oluyorYok canım haklısın,pilatesde de öyle...nefes çok önemli..
Canım bir kaş sayfa önce bi arkadaşımız sonuçlarını paylaşmış baksana.ya da net.te çok böyle sonuç paylaşanlar. Araştır bi istersen...videoyu inceledimde hareketler tekrar ediyor sürekli. benim yanlar ve basen problemim var ağırlık karın çalışmasına verilmiş gibi.. kalçayıda eritir gerçi dimi hareketler
ben sonuçlarımı paylaşayım,bu sabah ölçülerimizi konuşalım başlığına yazmıştım:videoyu inceledimde hareketler tekrar ediyor sürekli. benim yanlar ve basen problemim var ağırlık karın çalışmasına verilmiş gibi.. kalçayıda eritir gerçi dimi hareketler
tatlım ben demiştim 3 kg dambıl diyede espri mahiyetinde yazmıştım onu yoksa normalde bile zor onlarla çalışmak değil ki bu hareketleri yapıcam orada kalıveririm alimallahAynurcum Okudum baya bir katılım var ...Ellerinize sağlık kızlar,sunum süper olmuş...dambıl olarak 1-1,5 kiloluklar kullanılmalı..bi arkadaş 3 kiloluk demiş alışık değilse zedeleyebilir eklemleri...
Duuur daha 5ocağı bekle...burası çok güzel motivasyon oldu bana tekrar teşekkürler akıl edenlere daha önce günde 1,5 saat spor yapıyordum 3-4 aydır salmıştım iyice şimdi tekrar başladım haydi spora bayanlar
Tamam canım. 3ocağa kadar yazarsın inşallah..selam kızlar..
_AYNURA_ canım sabah ölçü yazıcam demiştim ama adetim yakın sonra yazıcam canım haberin olsun
tatlım ben demiştim 3 kg dambıl diyede espri mahiyetinde yazmıştım onu yoksa normalde bile zor onlarla çalışmak değil ki bu hareketleri yapıcam orada kalıveririm alimallah
canım benim kilom çoğunuzdan fazla öyle oluncada bazı hareketleri yapmak daha zor oluyor bi kaç gün yapim hareketlere alışayım diye düşünmüştüm onun dışında bantta yürüyorumDuuur daha 5ocağı bekle...
canım şimdi ölçülerimi aldım uzarsa diye düşündüm adetten sonra çok farkederse bakarız bi çaresine artık yazıyorum şimdiTamam canım. 3ocağa kadar yazarsın inşallah..
Yaz tatlım.zaten 3ocağa kadar istediyiniz deyişikliyi yaparız...canım şimdi ölçülerimi aldım uzarsa diye düşündüm adetten sonra çok farkederse bakarız bi çaresine artık yazıyorum şimdi
başlangıç ölçülerinin fazla olması daha da iyi bir şey★Yaş: 37
★Kilo: 80,4
★Boy: 168
★Göğüs ölçüsü: 108
★Bel ölçüsü: 95
★Göbek ölçüsü: 104
★Kalça ölçüsü: 104
★Basen ölçüsü: 108
★Bacak ölçüsü(sağ): 60
★Bacak ölçüsü(sol): 60
★Kol : 34
Vallaha ben de diet yaparken zevk alardanım.şu 19kiloyu vererken de hiiiç bıkmadım.hatta bi ara kilo aldım takım arkadaşlarım bilir,nasıl da sevinmişdim yeniden diyet yapıcam diye...spora da başlamam ve iyice motive olmam gerek spor olarak bi tek yürüyüşü severim ama ona da imkan yok.önceleri kızım küçüktü pusetle gezdirirdim.şimdi anca onun adımlarıyla geze biliyorum...ama diyetteyken hergün en az30dakika yapardım...yaaa 5ocak gelse de 6ocak buradakı inlemeleri bi duysam...hepimiz pert olucaz ilk günbaşlangıç ölçülerinin fazla olması daha da iyi bir şey
1 ay spordan ve diyetten sonra inanılmaz farkları görünce en çok sen sevineceksin
kızlar size garip gelebilir ama ben bu diyet ve spor olayından biraz zevk alıyorum
yani o kilolar gittikten sonraki sevinçç harika,hep zayıf olsaydım bunları yaşayamazdım yine de bukadar serüven yeter,artık zayıflayıp koruma zamanı,artık yaş 18 değil,vucudu stabil tutmamız lazım
yaşasın zayıflamak
İşte ben o ağrıları da severim...demekki doğru yoldayız...Evet canm pert olcaksiniz ben atlattim ilk günleri ama hic bir yere oturamadim inliyodum otururken resmen oturduğumda da kalkamiyodum tabi agrilarin ustune gidince pes etmeyince 3gun sonra falan geciverdi
Not alıyonmu sen bakayım?Evet canm pert olcaksiniz ben atlattim ilk günleri ama hic bir yere oturamadim inliyodum otururken resmen oturduğumda da kalkamiyodum tabi agrilarin ustune gidince pes etmeyince 3gun sonra falan geciverdi