jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

kııııız mekikleri falan tam yapabiliyomusun pekiiiii ben yapamıyorum ya bende işe yaramazsa :KK14:

Bacım ben mekikleri yapıyorum bana en kolay mekikler geliyo yatarak yaptığım için :KK1: daha önce spora gidiyodum orda aliskinim yani şınavı hiç cekemiyorum kızların hepsine tavsiyem eğer şınav cekemiyorsaniz ayaklarinizi koltuğa koyun öyle çekin, yada kedi pozisyonunu alın , kollarinizı omuz hizasında açın öyle çekin ben öyle yapıyorum :KK1:

Bacım ben mekikleri yapıyorum bana en kolay mekikler geliyo yatarak yaptığım için :KK1: daha önce spora gidiyodum orda aliskinim yani şınavı hiç cekemiyorum kızların hepsine tavsiyem eğer şınav cekemiyorsaniz ayaklarinizi koltuğa koyun öyle çekin, yada kedi pozisyonunu alın , kollarinizı omuz hizasında açın öyle çekin ben öyle yapıyorum :KK1:

bende kollarımı koltuğa koyup ayaklarımı baya gerginleştirip çekiyorum :KK1: benimde önceden spor aletim var onda mekiki kolay çekiyodum ama şimdi yok çekemiyorm :KK14: neyse bulacaz bi çaresini

bugün ki sporumuda yaptım kızlar dusumu alıyorum şimdi :KK16:
yarın 6inci günummmm level 2ye gecmeyi sabırsizlikla bekliyorummm bu spor tam bana göre hiç sıkmiyoo :KK16:

kızlaarrrrr çok mutluyuuummmm, sporumu bu gün tam anlamıyla yaptım mekikte çekebildiiiimmmm tabi bazen soluklandım ama başardımmm.. Hiloşuumm çokk sağolll şınavıda ayaklarımı koltuğun ucuna koyarak yaptım bu daha kolaayyyy :KK16: neyse çok terledim totom bile terlemişşş :KK1: ha bu arada sol ve sağ baldırımıda 100er kez duvara vurdummm :KK1: ben gidiyorum duş almayaa muckkkk hepinize :KK1: :KK60:

bende yaptım bugün:KK1:çok yorulmadım,2 gün dinlemiştim yarısında...bugünde dinleniyim derken bi baktımki 24.cü dakikaya gelmiş:KK9:hilal bende ölçüleri merakla bekliyorum:KK1:

Ölçüler 10uncu günde gelcek kızlar
ya biçok kişi bende başlicm dedi ama herkes kayboldu huu huu millet nerdesinizzz :KK3:

Selam kızlarr:KK3:
İki gündür acayip yoğundum o yüzden sporumu yapamadım. Ama yarından tezi yok devam edicem :KK76:
Nasıl değişmeler var mı?

Kızlar kusura bakmayın iki gündür giremedim evde yoktum yeni geldim dünde çok yorulmuşum erkenden uyumusum sporumu da yapamadim ama bırakmak yok bugün yapcm 1 gün aksatttim bugün 6ıncı günümu yapcm

selam kızlar nasılsınız sporumu yapamadım dün yaa 1 gün atlamış olduk ama neyse moral bozmak yok devam,ben bu jillianın dvd sini aldım üzerinde 30 gün içinde 10 kilo verebilirsiniz yazıyoo verebilirmiyiz gerçekten 5 kilo versem yeter aslında :KK1: :KK1:

selam kızlaar. 2gün yapmadım ama bugün tekrar yaptım 3.günüm oldu yanii.. ooyh yoruldum yaa midem ağrıdı valla :KK1:

selam kızlar bugun 4.günümü yaptım aslında 5 olucktı ama elimde olmayan nedenlerden dolayı bir gün yapamadım, tartılmadım ama incelme hissediyorum.

Günaydın kızlar dün gece de geç olmuştu sporumu yapamadim valla niye böyle yapiorum ya ben ama bugün yapcm 7inci günümu :KK5:

selamlar kızlar dün sporu geç saatte yaptığım için yazamadım ama yaptım,bugünde yaptım sporumu geç saate kalınca zor oluyo yaa bugünde erken yaptım 8 gün oldu ama sanki hiçbir değişilik yok bende yaaaaaa :KK14:

selamlar kızlar dün sporu geç saatte yaptığım için yazamadım ama yaptım,bugünde yaptım sporumu geç saate kalınca zor oluyo yaa bugünde erken yaptım 8 gün oldu ama sanki hiçbir değişilik yok bende yaaaaaa :KK14:

bende dün geç saate bıraktm sporu ama yapamadm üşendim :KK5: bugün erken yapcm inşallah bu aralar motivasyonum sıfır :KK5:

X