jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

Slm kızlar şimdi sporumu yaptm ikinciye bida yapcm aksattıgim için ter içinde kaldım 7inci günümdu bugu n ama ikinci defa yapiyorum 8inci gün sayılır mi :26:

selamlar kızlar dün sporu geç saatte yaptığım için yazamadım ama yaptım,bugünde yaptım sporumu geç saate kalınca zor oluyo yaa bugünde erken yaptım 8 gün oldu ama sanki hiçbir değişilik yok bende yaaaaaa :KK14:

benimde yarın 8.gün bendede pek değişiklik yok aslında,bu gidişle ayda 10 kilo nası verilir hayret:KK14:

sayılır heralde ama çok yorucu olur,nası dayanıcanki insan bi an önce bitsin istiyo

Yaptım vallahi canım aksatmamin cezasiydi dyandım baya yoruldum ama bu sabah hiç ağrım yok çok şükür vücudum alisti artık dün gece baya bi terledim kollarim ne güzel sertlesti çok hoşuma gidiyo:KK16: bugün 9uncu günümu yapcm 2inci levele geçmek için sabırsızlanıyorummmm :KK16:

Yaptım vallahi canım aksatmamin cezasiydi dyandım baya yoruldum ama bu sabah hiç ağrım yok çok şükür vücudum alisti artık dün gece baya bi terledim kollarim ne güzel sertlesti çok hoşuma gidiyo:KK16: bugün 9uncu günümu yapcm 2inci levele geçmek için sabırsızlanıyorummmm :KK16:

:KK1:bende sabırsızlanıyorum,hatta bi an önce level 3'e geçmek istiyorum:KK52:ama level 2 çok zormuş..benimde vücudum alıştı sanki artık sertleşmeye başlıyo gibi,dün 1 haftalık ölçülerimi aldım çok mutlu oldum valla:KK52:bakalım 2. levelin sonunda nolucak,yapan sadece 3 kişimiyiz ayol başka kimse yokmu:KK1:

Son düzenleme:
:KK1:bende sabırsızlanıyorum,hatta bi an önce level 3'e geçmek istiyorum:KK52:ama level 2 çok zormuş..benimde vücudum alıştı sanki artık sertleşmeye başlıyo gibi,dün 1 haftalık ölçülerimi aldım çok mutlu oldum valla:KK52:bakalım 2. levelin sonunda nolucak,yapan sadece 3 kişimiyiz ayol başka kimse yokmu:KK1:

ben de 2. leveldeyim ben 1 le kıyaslandığımda 2 de daha çok terliyorum ama 2 bana daha eğlenceli geldi süre sanki daha hızlı geçiyor gibi:))))

ben de 2. leveldeyim ben 1 le kıyaslandığımda 2 de daha çok terliyorum ama 2 bana daha eğlenceli geldi süre sanki daha hızlı geçiyor gibi:))))

level 2'de vücut toparlanmaya başlıyomuş,zorluğuna inanırım bakalım görücem 2 gün sonra:KK1:yani eğer eğlenceliyse çok güzel,banada bazen süre çabuk bitiyo gibi geliyo,bazende durmadan dakikaya bakıyorum :)) sürekli öncesi sonrası fotoğraflara videolara bakıyorum,pes etmeden devam edenler gerçekten muhteşem sonuçlar almışlar...darısı bize..

bende dün yapmadım ama hilal gibi bu akşam 2 defa yapmayı planlıyorum, cdden güzel terletiyo bakalım neler olacak, hoş benim 30günüm 2 ay bulacak heralde :KK70:

Level 2 eğlenceli ve toparlıyomuymuş buna çok sevindimm :KK16:

yağmurcm şekerim iyi olur yap bencede
.d

bırakmak yok kızlar devammm:KK31:hilalcim senden bi gün gerideyim:KK1:hep beraber bitiricez bu maratonu,eh yarın ölçüleri bekliyoruz artık canım:KK16:

kızlar yarın 10 günüm bende merak ediyorum ölçülerimi yarın zevkle paylaşırım ölçülerimi inşllh 1 2 santim incelme olmuştur

hahahh bn daha 4.günümü yaptımm :KK1: neyse geç olsunda güç olmasııınn, bugün 6 tne kapı sildim spor yapmış sayılırım amaa içim rahat etmedi ve jillianımıda yaptım ve rahatladım şuann, ooyhh üstümden yük kalktı vallaa :KK1:

kızlar 9uncu günümu de yaptım yarın level 1de son günüm elvedaaaa :KK1:
bugün de iyice ter döktüm level2ye hemencik geceyim istiyorum toparlanma çok oluyormuşya bir sürü kişi vardı onlar nerde bi iki gün yazdılar kayboldular

kızlaaarrr dün başladım ben de.. nasıl hamladıysam yılların sporsuzluğu tabi.. :KK24: ölüyorum sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim her tarafım ağrıyo.. :KK50: hadi bakalım inşallah işe yarar da tatilden önce sonucu alrız..

kızlaaarrr dün başladım ben de.. nasıl hamladıysam yılların sporsuzluğu tabi.. :KK24: ölüyorum sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim her tarafım ağrıyo.. :KK50: hadi bakalım inşallah işe yarar da tatilden önce sonucu alrız..

Hosgeldin canım :KK3: bugün her yerin acir ama acı var diye sakin birakma sporu hele 2inci ve 3üncü günde ki acıyı gör :KK1: benim bugün 10uncu günüm ama artik agri sizi yok:KK16:

merhaba arkadaşlar:KK34: bende bugün 6. günümü tamamladım:) o ilk başlardaki ağrıları bende çok çektim ama dünden itibaren en azından doğru düzgün yüyüyebiliyorum:) hafif bit göbekte toparlanma oldu bende de:) yılmadan devam edicem:KK3:

benim 2 gün sonra ağrılarım bitti valla :KK1: artık 2 dakika bile dinlenmiyorum, bi su içme molası veriyorum kendime yetiyo o sonrasını kolaylıkla tamamlıyabiliyorum, bikaç gün ara vermiştim kollarım hemen saldı kendini ama 2gündür yine yaptığm için sertleşti hoşuma gidiyo :KK1:

ben hiç dinlenmiyorum ama mecburen şınav ve mekik hareketlerini anita gibi yapıyorum ama özellikle cardio ve bacak hareketlerinde natalie'yi takip ediyorum sorunlu bölgem bacaklarım:KK5::KK5:

X