- 27 Eylül 2012
- 1.272
- 10
- Konu Sahibi hilal60300
Slm kızlar şimdi sporumu yaptm ikinciye bida yapcm aksattıgim için ter içinde kaldım 7inci günümdu bugu n ama ikinci defa yapiyorum 8inci gün sayılır mi :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar kızlar dün sporu geç saatte yaptığım için yazamadım ama yaptım,bugünde yaptım sporumu geç saate kalınca zor oluyo yaa bugünde erken yaptım 8 gün oldu ama sanki hiçbir değişilik yok bende yaaaaaa
Slm kızlar şimdi sporumu yaptm ikinciye bida yapcm aksattıgim için ter içinde kaldım 7inci günümdu bugu n ama ikinci defa yapiyorum 8inci gün sayılır mi :26:
sayılır heralde ama çok yorucu olur,nası dayanıcanki insan bi an önce bitsin istiyo
Yaptım vallahi canım aksatmamin cezasiydi dyandım baya yoruldum ama bu sabah hiç ağrım yok çok şükür vücudum alisti artık dün gece baya bi terledim kollarim ne güzel sertlesti çok hoşuma gidiyo bugün 9uncu günümu yapcm 2inci levele geçmek için sabırsızlanıyorummmm
bende sabırsızlanıyorum,hatta bi an önce level 3'e geçmek istiyorumama level 2 çok zormuş..benimde vücudum alıştı sanki artık sertleşmeye başlıyo gibi,dün 1 haftalık ölçülerimi aldım çok mutlu oldum vallabakalım 2. levelin sonunda nolucak,yapan sadece 3 kişimiyiz ayol başka kimse yokmu
ben de 2. leveldeyim ben 1 le kıyaslandığımda 2 de daha çok terliyorum ama 2 bana daha eğlenceli geldi süre sanki daha hızlı geçiyor gibi:))))
bırakmak yok kızlar devammmhilalcim senden bi gün gerideyimhep beraber bitiricez bu maratonu,eh yarın ölçüleri bekliyoruz artık canım
kızlar her gün bir level mı yapılıyor?
kızlaaarrr dün başladım ben de.. nasıl hamladıysam yılların sporsuzluğu tabi.. ölüyorum sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim her tarafım ağrıyo.. hadi bakalım inşallah işe yarar da tatilden önce sonucu alrız..