- 19 Haziran 2012
- 1.181
- 6
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.961
Kızlar bugün 2. günüm.
1 / 2 yi de tamamladım.. Bacaklarımdaki ağrıyı anlatamam size
Sizin bu ağrılarınız kaçıncı günde geçmişti ?
ee kimse anlamıyor ama espri olduğunu neyseee..
sen dürt dedin dürttüm işte....bak benim göbüşüm seninkini geçer kısmına sen bile inanmadın.. inanması zor tabi... seni geçemesem degidecek bu göbeeeek....azı gitti çoğu kaldı......senden motive istiyorum ama sen dağıldın valllllaaaa. söyle bakalım... 6 weeks nasıl terletiyormu.... ağrı sızı varmı...
Dagılmadım dagılmadım:)Kırdım seytanın bacagını. Yaptım 6w6packimi oturuyorum. Otururken de karnımı ıncelıyom. Mübarek dümdüz görünüyo. Ve muhtelif yerlerimden bile ter akıyo. Cok terletiyo bu jıllianın tüm videoları.
hem yorum yazmıyorsunuz diyorsun yazıncada kızıyorsun..........
aferin sana...dümdüz karnın ha;aynen benim karnım desene ay bir gaza gelemedim tembelim abi ben ya
sen ameliyat olmak istiyorsun sanırım... karın germe topiğinde paylaşımını okumuştum.... benimde karnım tam anlamıyla ameliyatlık... ikiz gebelik sonucu... ben toparlarsam sen gel spora başla eğer toparlanamazsam ben ameliyata geleyim... ama bana özelden fiyatı yazarmısın...
bak benim sarkıklığım bu kadının http://www.cosmed-clinic.com/tummy-tuck-1.jpg ki kadar göbeğim büyüktü ama bayağı toparlandı.... sen de de varmı bu kadar... eğer ameliyat olursan fotolarını cek ilk ve son halini görelim...
ee kimse anlamıyor ama espri olduğunu neyseee..
sen dürt dedin dürttüm işte....bak benim göbüşüm seninkini geçer kısmına sen bile inanmadın.. inanması zor tabi... seni geçemesem degidecek bu göbeeeek....azı gitti çoğu kaldı......senden motive istiyorum ama sen dağıldın valllllaaaa. söyle bakalım... 6 weeks nasıl terletiyormu.... ağrı sızı varmı...
bugün 1/3'ü yapacağım ama dünkünden daha beter ağrıyor alt bacaklarım. dün sabah 1 saat bisiklet çevirmiştim, öğleden sonra dışarıda oğlumla yürüyüp, gelip jillian'ı yapınca bacaklarım sızım sızım sızladı. sebebi de vücut ağırlığım olsa gerek. eskiden bu yaptıklarımla bana mısın demezdim, şimdi çok yoruluyorum. çünkü eskiden 55 kg civarındayken, şimdi 75 kg civarındayım
bir de 9'lu çaydan içiyorum her egzersizden önce. daha feci terliyorum. kıyafetlerim makinadan çıkmış gibi ıslak oluyor, ee tabii havaların durumu belli zaten... her türlü ağrıya ve sıcağa rağmen asla vazgeçmeyeceğim ama... aralıksız devam edeceğim, bu kez motivasyonumu ve kararlılığımı hiçkimse, hiçbirşey bozamayacak
Bugün sabah 7 de 1/2 yaptım arkasından duş ve işe geldim 24 saatlik nöbet bomba gibi geçecek inşallah :)
sen ameliyat olmak istiyorsun sanırım... karın germe topiğinde paylaşımını okumuştum.... benimde karnım tam anlamıyla ameliyatlık... ikiz gebelik sonucu... ben toparlarsam sen gel spora başla eğer toparlanamazsam ben ameliyata geleyim... ama bana özelden fiyatı yazarmısın...
bak benim sarkıklığım bu kadının http://www.cosmed-clinic.com/tummy-tuck-1.jpg ki kadar göbeğim büyüktü ama bayağı toparlandı.... sen de de varmı bu kadar... eğer ameliyat olursan fotolarını cek ilk ve son halini görelim...
evet o ameliyat olacak...kesin....bu tembellik, bu üşengeçlikle bi tek memorial kadar gidip sedyeye yatabilir..enerjisi ancak o kadara yetiyo :)) okadar çok gaz verdim ki ona, o gazı bana verseydiniz ben şimdi 6w6p'i günde iki kez yaparak bitirmiştimmübarek bana mısın demedi, 3.de gün bıraktı jillianı
neyseki doktorunu bizzat biliyorum, bu yüzden içim rahat..
Ha ha hay....kayrayla bir oldun beni çekiştiriyorsun demekaynen nasılda tanımış beni tembel ve yaşlı bir kadınım kayracım bıktım ben diyet ve spordan ömrüm 5 sene öncesine kadar onlarla geçti...36 bedenden 1 beden yukarı çıksam ölüm diyetleri yapıyordum 37 yaşına kadar böyle gitti ama 2 doğum ve süt verme olayında yaydım ki ne yaydım...oh be dünya varmış şu bu kadar kalori demeden yedim...ama gecen sene gaza geldim verdim 13 kilo versem bir 10 kilo daha yetecek....Allah yüzüme güldü doktorum iyi çıktı karından sonra gaza gelirim heralde