Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Valla kasların şiştiğini bilmiyordum canım çok saol ya bende dyorum ne oluyor ben sanki dahada şiştim Daha gecen giydim sonucta bu pantolonu,, sanırım dediğin gibi kaslar şişti daha bi iri geldim gözüme

Samimi yorumuna bayıldım ya

calışıyorum, bushracım
o yüzden tek seçeneğim akşam yapmak

arkadaşım neredesin ne bekliyorsun benim senden daha küçük göbüşe sahip olmamımı bekliyorsun... bugün level 2/9 yaptım... shreadın bitmesine ne kaldı şurda....... 6 weeks cd sini alıcam ramazaznda devam edicem bayrama süpeeer olucam..... bak bu hafta sonu uzun zamandır giyemediğim kısa beyaz ceketimi giydim siyah eteğin üstüne... benki göbüşüm gözükmesin diye uzun bol tunikler giyerdim hep.....

hem yorum yazmıyorsunuz diyorsun yazıncada kızıyorsun..........

bu 6 weeks cd si satılıyormu. ben netten indirdim ama türkçe olsa daha iyi olurdu tabii

ben çok seviyorum senin espirilerini cuk diye oturtuyosun valla...süper devam

şu bayrama süper olacam dediğin kısmı hayal ettim de, yine gaz vermeye başladım kendime...bu akşam ufaklık ağlasa bile, gece yarısı olsa bile devam bayrama kadar durmak yok ulennnnnn

ee kimse anlamıyor ama espri olduğunu neyseee..

sen dürt dedin dürttüm işte....bak benim göbüşüm seninkini geçer kısmına sen bile inanmadın.. inanması zor tabi... seni geçemesem degidecek bu göbeeeek....azı gitti çoğu kaldı......senden motive istiyorum ama sen dağıldın valllllaaaa. söyle bakalım... 6 weeks nasıl terletiyormu.... ağrı sızı varmı...

Kızlar bugün 2. günüm.
1 / 2 yi de tamamladım.. Bacaklarımdaki ağrıyı anlatamam size
Sizin bu ağrılarınız kaçıncı günde geçmişti ?

kızlar bugün 2. Günüm.

valla benim 4günde geçmişti yani hafiflemişti,spor yaparken ağrı oluyor sadece ama bugün8.günüm dün yine bacaklarım mahvoldu ağrım var:26:
1gün ara verdim sanırım ondan geçer yani sık dişini biraz

kızlar bugün 2. Günüm.

valla benim 4günde geçmişti yani hafiflemişti,spor yaparken ağrı oluyor sadece ama bugün8.günüm dün yine bacaklarım mahvoldu ağrım var:26:
1gün ara verdim sanırım ondan geçer yani sık dişini biraz

Kızlar ben Jiliyi sabahları yapıyorum birde şimdi ikindileri brazil but yapmaya başladım.Bugün 1. günümdü.Lopez olacam diye ölecem yakında
Bacaklarımın haşatı çıktı

Teşekkür ederim vallahi yürüyemiyorum bile acıdan ama sabır sabır sabır sonunda fıstık gibi olmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…