- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.941
Bir terli olunca birde spor sonrası kaslar şişiyo biraz kıyafetler olmuyo onuda belirteyim.Merak etme devam et.
Ben 5 ay ağır spordayaptım bacaklarıma kum torbası taktım öyle çalıştım sert plates lastiğiyle egzersizler yaptım vssssss :84:yaptım ne kilo verdim nede cm incelebildim(sadece 1,2 cm cik o kadar) ama vücut olarak çok güzel toparlanmıştım.Tartıyla veya ölçülerle moralinizi bozmayın sakın.Siz vücudunuzdaki değişikliklere bakın benim gibi spor sonrası o kadar yorgunluktan sonra dolapta ne kadar kıyafet pantolon varsa denemeyin.Benim gibi sürekli ayna karşısına:108: geçipte acaba değişiklik varmı kıyafetlerim oluyomu nasıl duruyo ay popom nasıl olmuş dikleşmişmi bacaklarım incelmişmi saaakıııın demeyin benden söylemesi gr veremeyince ve cm incelemeyince benim gibi kafayı yemeyin benden söylemesi.
calışıyorum, bushracım
o yüzden tek seçeneğim akşam yapmak
Komik olma arkadasım 36 bedenim tamamen fit bir vücudum diye birşey yok bunu sende biliyrsun..Boy kilo oranıı
Birşey yazdım diye kalk hemen bu yazdıgıma yorum yap anlamında da demedimBayagıdır takılıyorum burraya hiçmi insan bişi demez ya
Genel anlamda söyledim
36 beden bile olsak spor olmalı her zaman hayatımızdaBence böyle yani
Anlayışlı cevabına teşekkürler arkadaşım :)
Sakin yaklasımına :)
bu 6 weeks cd si satılıyormu. ben netten indirdim ama türkçe olsa daha iyi olurdu tabii
arkadaşım neredesin ne bekliyorsun benim senden daha küçük göbüşe sahip olmamımı bekliyorsun... bugün level 2/9 yaptım... shreadın bitmesine ne kaldı şurda....... 6 weeks cd sini alıcam ramazaznda devam edicem bayrama süpeeer olucam..... bak bu hafta sonu uzun zamandır giyemediğim kısa beyaz ceketimi giydim siyah eteğin üstüne... benki göbüşüm gözükmesin diye uzun bol tunikler giyerdim hep.....
D&R da var canım... 15 tl civarında
bu 6 weeks cd si satılıyormu. ben netten indirdim ama türkçe olsa daha iyi olurdu tabii
D&R da var canım... 15 tl civarında
arkadaşım neredesin ne bekliyorsun benim senden daha küçük göbüşe sahip olmamımı bekliyorsun... bugün level 2/9 yaptım... shreadın bitmesine ne kaldı şurda....... 6 weeks cd sini alıcam ramazaznda devam edicem bayrama süpeeer olucam..... bak bu hafta sonu uzun zamandır giyemediğim kısa beyaz ceketimi giydim siyah eteğin üstüne... benki göbüşüm gözükmesin diye uzun bol tunikler giyerdim hep.....
cevap sorudan önce gelmiş ilginç.... müneccim gibi hatunum valla... bide incelsem
ben çok seviyorum senin espirilerinicuk diye oturtuyosun valla...süper devam
şu bayrama süper olacam dediğin kısmı hayal ettim de, yine gaz vermeye başladım kendime...bu akşam ufaklık ağlasa bile, gece yarısı olsa bile devambayrama kadar durmak yok ulennnnnn
fit müneccimizde var ohh daha ne olsunnn
he hee fit heeee... fite bakınca gülmek geliyor içimden....42 bedenlik fit.................
kızlar bugün 2. Günüm.
1 / 2 yi de tamamladım.. Bacaklarımdaki ağrıyı anlatamam size
Sizin bu ağrılarınız kaçıncı günde geçmişti ?
kızlar bugün 2. Günüm.
1 / 2 yi de tamamladım.. Bacaklarımdaki ağrıyı anlatamam size
Sizin bu ağrılarınız kaçıncı günde geçmişti ?
cevap sorudan önce gelmiş ilginç.... müneccim gibi hatunum valla... bide incelsem
valla benim 4günde geçmişti yani hafiflemişti,spor yaparken ağrı oluyor sadece ama bugün8.günüm dün yine bacaklarım mahvoldu ağrım var:26:
1gün ara verdim sanırım ondan geçer yani sık dişini biraz