Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

amanınnn hemde 5 günde...valla kıskanmadım desem yalan olur..
benimki de 5 gün sonra 6 cm incelmiş olsun nooolurrr:KK52::KK52:

Ama şöyle bir şey var canım benim göbeğimin ölçüsü yüz küsürlerde olduğu için daha hızlı ve daha çok incelebilir:KK1:Kilo gibi cmde başlangıçta ne kadar çoksa o kadar çabuk veriliyor:)
Nazar etme nolur iste seninde olur:KK9::KK9::KK9:

birazdan level 3/8 yapıcamm ama biri beni her sabah 8 gibi kaldırsa ne güzel olour kalkamıyorum ya kalkamadıkça kiloyuda veremiyorum yine takıldım 72.5 da offff

Ama şöyle bir şey var canım benim göbeğimin ölçüsü yüz küsürlerde olduğu için daha hızlı ve daha çok incelebilir:KK1:Kilo gibi cmde başlangıçta ne kadar çoksa o kadar çabuk veriliyor:)
Nazar etme nolur iste seninde olur:KK9::KK9::KK9:

çalış senin de olur diyosun :))
biliyorum, biliyorum, ölçü ne kadar büyükse kayıp da öyle hızlı oluyo başlarda. benim de 30ds te ilk level sonunda inanılmaz bi değişim olmuştu. neyse jillian kesin işe yarıyor bunun kanıtıyız hepimiz.

birazdan level 3/8 yapıcamm ama biri beni her sabah 8 gibi kaldırsa ne güzel olour kalkamıyorum ya kalkamadıkça kiloyuda veremiyorum yine takıldım 72.5 da offff

yaz telefonunu özelden, uyandırmayan ne olsun :KK57:

Cnm ramazanda akşam yemeği yedikten sonra mayışıyorum sporda yaparsam hiç halim kalmaz diye düşündüm o yüzden öyle sordum.Gündüz aç kalıpta akşamda birden yemek yenince haliyle ağırlaşıyorum.Sabahta erken kalkıyorum 07.30 de işe gidiyorum.Bana doping lazım ki enerjim olsun.Nedense benim pek enerjim yok hep ağırlık basıyo birde halsizlik yüzünden ek takviye almak istiyorum enerji verecek.Şimdilik spirulina tableti aldım.Başka bir topikte çok iyi geldiğini faydalarını yazmışlar.İnşallah bende faydasını görürüm.
bu dediğin tablete baktımda kilo almayada faydası varmış bilemedimki:KK31:
zaten gıdım gıdım kilo vermeye çalışıyorum bide tabletlerde kilo aldırıyosaa:KK37:
neyse canım ramazan için dediklerinde haklısın fakat akşam yemeği 20.30gibi yencekti sanırım,yeriz 1saat sonrada meyvemizi yeriz en geç 11gibi yaparız ,ben bu zamana kadar sahuru uyuyarak beklemedim,hep ayaktaydım bu yılda öyle olursa eğer gece sahura yaklaşırken bile yapabilirim sorun olmaz sanırım,,:KK76::13:

Kızlar bugün 2. günüm.
1 / 2 yi de tamamladım.. Bacaklarımdaki ağrıyı anlatamam size :KK1:
Sizin bu ağrılarınız kaçıncı günde geçmişti ?

dööööööööööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttt 4 .güünde geçmiştiiii:KK3::KK3::KK3:
Selam kızlarrrr.Bugün çok mutluyum:)
Temmuz 6'da ölçülerimi almıştım.Bugün ölçtüm tekrar dayanamadım:KK1:
Göbekten tam 6 cm incelmişim:nazar:Havalara uçtum resmen:KK1:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:tebrikler:13:

Son düzenleme:
arkadaşlar şu linki banada atarmısnız bende yapmak istiyorum bunu....birde ilk sayfada yer alan diyet listesinin türkçesi nedir??çok şey istedim hakkınızı helal edin..

Bu sefer biraz değiştirerek yapacağım .Göbek hareketleri bana yetersiz gelmişti :26: Jillian daki göbek hareketleri yerine ,calldakileri yapacağım .
Bir de günde 200 kez twıst yapmayı planlıyorum .

bugün 1/3'ü yapacağım ama dünkünden daha beter ağrıyor alt bacaklarım. dün sabah 1 saat bisiklet çevirmiştim, öğleden sonra dışarıda oğlumla yürüyüp, gelip jillian'ı yapınca bacaklarım sızım sızım sızladı. sebebi de vücut ağırlığım olsa gerek. eskiden bu yaptıklarımla bana mısın demezdim, şimdi çok yoruluyorum. çünkü eskiden 55 kg civarındayken, şimdi 75 kg civarındayım :KK14:
bir de 9'lu çaydan içiyorum her egzersizden önce. daha feci terliyorum. kıyafetlerim makinadan çıkmış gibi ıslak oluyor, ee tabii havaların durumu belli zaten... her türlü ağrıya ve sıcağa rağmen asla vazgeçmeyeceğim ama... aralıksız devam edeceğim, bu kez motivasyonumu ve kararlılığımı hiçkimse, hiçbirşey bozamayacak En Büyük KK

9lu çayı ne zamandır içiyorsun canım bir faydasını gördün mü ben de yeni başladım bugün 3.günüm çayda.

linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum

ya banada linki yollar mısın

çalış senin de olur diyosun :))
biliyorum, biliyorum, ölçü ne kadar büyükse kayıp da öyle hızlı oluyo başlarda. benim de 30ds te ilk level sonunda inanılmaz bi değişim olmuştu. neyse jillian kesin işe yarıyor bunun kanıtıyız hepimiz.

yaz telefonunu özelden, uyandırmayan ne olsun :KK57:

ama ama mesaj kutun doluuu :KK15:

çok sağolasın arkadaşım...emeklerini boşa çıkarmıcam inşallah...
akşam yaptıktan sonra yine o mutluluk halini , içimin huzurla dolma halini yaşadım ya, bu akşamı iple çekiyom

sen ne yapçan yarın? 6weeks 6pack'e mi başlıcan?

3.leveli yapıcam inşallah... 2. levelde daha zorlanırken nasıl yapıcam bilmiyorum...3. level bittikten sonra 6 week i düşünüyorum .. 30 ripped ıda merak ediyorum ama sırayla yapıcaz artık.... bırakmamalıyız sporu bırakırsak daha beter oluruz... artık spor hayatımıza girmeli...

X