- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
selam ben de bu ara spora başlamak niyetindeyim -hala düzene koyamadım ama- videosunu nereden indirdin bu programın ben çalışan bir link bulamadım da bulduysan özelden atabilir misin?
yorumları okudum değerlendirmeler hoşuma gitti. 55 kilo filanım zayıflama derdim yok uzun süre ara verdiğim için vücudum biraz saldı toparlamak istiyorum bu program uygun sanırım
linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum
link isteyen herkese ozelden gonderdim arkadaslar,
bbbb46 size malesef ozel mesaj atilamadigindan size gonderemedim. ozel mesaj alma secenegini tekrar aktive ederseniz size de yollarim. aktivasyonu yaptiginizda topige yazarsaniz haberim olur
30 günde incel dvd'si elime geçtiğinde meraktan hemen yapmak istedim level 1i açtım tamı tamına 3 dk yapabildikten! sonra bıraktım ve 3 gündür bacaklarımın içinde ve arkasında ki kas ağrılarından yürüyemiorum bile...bu sanırım kaslara etki ettiğini gösteriyor yani hareketleri gerçekten etkili bncede
evet gercekten etkili oldukca zorluyor ama yilmak yok devam :)