Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bir terli olunca birde spor sonrası kaslar şişiyo biraz kıyafetler olmuyo onuda belirteyim.Merak etme devam et.

Ben 5 ay ağır sporda:KK66: yaptım bacaklarıma kum torbası taktım öyle çalıştım sert plates lastiğiyle egzersizler yaptım vssssss :84:yaptım ne kilo verdim nede cm incelebildim(sadece 1,2 cm cik o kadar):KK50: ama vücut olarak çok güzel toparlanmıştım.Tartıyla veya ölçülerle moralinizi bozmayın sakın.Siz vücudunuzdaki değişikliklere bakın benim gibi spor sonrası o kadar yorgunluktan sonra dolapta ne kadar kıyafet pantolon varsa denemeyin.Benim gibi sürekli ayna karşısına:108: geçipte acaba değişiklik varmı kıyafetlerim oluyomu nasıl duruyo ay popom nasıl olmuş dikleşmişmi bacaklarım incelmişmi saaakıııın demeyin benden söylemesi gr veremeyince ve cm incelemeyince benim gibi kafayı yemeyin benden söylemesi.:KK9:

Valla kasların şiştiğini bilmiyordum canım çok saol ya bende dyorum ne oluyor ben sanki dahada şiştim :KK1: Daha gecen giydim sonucta bu pantolonu,, sanırım dediğin gibi kaslar şişti daha bi iri geldim gözüme :KK1:

Samimi yorumuna bayıldım ya :KK16:

calışıyorum, bushracım :KK43:
o yüzden tek seçeneğim akşam yapmak

arkadaşım neredesin ne bekliyorsun benim senden daha küçük göbüşe sahip olmamımı bekliyorsun... bugün level 2/9 yaptım... shreadın bitmesine ne kaldı şurda....... 6 weeks cd sini alıcam ramazaznda devam edicem bayrama süpeeer olucam..... bak bu hafta sonu uzun zamandır giyemediğim kısa beyaz ceketimi giydim siyah eteğin üstüne... benki göbüşüm gözükmesin diye uzun bol tunikler giyerdim hep.....

Komik olma arkadasım 36 bedenim tamamen fit bir vücudum diye birşey yok bunu sende biliyrsun..Boy kilo oranıı :KK34:
Birşey yazdım diye kalk hemen bu yazdıgıma yorum yap anlamında da demedim :KK66: Bayagıdır takılıyorum burraya hiçmi insan bişi demez ya :KK9:
Genel anlamda söyledim :KK14:

36 beden bile olsak spor olmalı her zaman hayatımızda :KK34: Bence böyle yani :KK34:

hem yorum yazmıyorsunuz diyorsun yazıncada kızıyorsun..........

arkadaşım neredesin ne bekliyorsun benim senden daha küçük göbüşe sahip olmamımı bekliyorsun... bugün level 2/9 yaptım... shreadın bitmesine ne kaldı şurda....... 6 weeks cd sini alıcam ramazaznda devam edicem bayrama süpeeer olucam..... bak bu hafta sonu uzun zamandır giyemediğim kısa beyaz ceketimi giydim siyah eteğin üstüne... benki göbüşüm gözükmesin diye uzun bol tunikler giyerdim hep.....

bu 6 weeks cd si satılıyormu. ben netten indirdim ama türkçe olsa daha iyi olurdu tabii

ben çok seviyorum senin espirilerini:KK9: cuk diye oturtuyosun valla...süper devam :KK34:

şu bayrama süper olacam dediğin kısmı hayal ettim de, yine gaz vermeye başladım kendime...bu akşam ufaklık ağlasa bile, gece yarısı olsa bile devam En Büyük TÜRKİYE bayrama kadar durmak yok ulennnnnn:KK52::KK52:

ben çok seviyorum senin espirilerini:KK9: cuk diye oturtuyosun valla...süper devam :KK34:

şu bayrama süper olacam dediğin kısmı hayal ettim de, yine gaz vermeye başladım kendime...bu akşam ufaklık ağlasa bile, gece yarısı olsa bile devam En Büyük TÜRKİYE bayrama kadar durmak yok ulennnnnn:KK52::KK52:

ee kimse anlamıyor ama espri olduğunu neyseee..

sen dürt dedin dürttüm işte....bak benim göbüşüm seninkini geçer kısmına sen bile inanmadın.. inanması zor tabi... seni geçemesem degidecek bu göbeeeek....azı gitti çoğu kaldı......senden motive istiyorum ama sen dağıldın valllllaaaa. söyle bakalım... 6 weeks nasıl terletiyormu.... ağrı sızı varmı...

Kızlar bugün 2. günüm.
1 / 2 yi de tamamladım.. Bacaklarımdaki ağrıyı anlatamam size :KK1:
Sizin bu ağrılarınız kaçıncı günde geçmişti ?
:KK15:

kızlar bugün 2. Günüm.

valla benim 4günde geçmişti yani hafiflemişti,spor yaparken ağrı oluyor sadece ama bugün8.günüm dün yine bacaklarım mahvoldu ağrım var:26:
1gün ara verdim sanırım ondan geçer yani sık dişini biraz

kızlar bugün 2. Günüm.

valla benim 4günde geçmişti yani hafiflemişti,spor yaparken ağrı oluyor sadece ama bugün8.günüm dün yine bacaklarım mahvoldu ağrım var:26:

Kızlar ben Jiliyi sabahları yapıyorum birde şimdi ikindileri brazil but yapmaya başladım.Bugün 1. günümdü.Lopez olacam diye ölecem yakında:KK9:
Bacaklarımın haşatı çıktı:KK9:

Teşekkür ederim vallahi yürüyemiyorum bile acıdan ama sabır sabır sabır sonunda fıstık gibi olmak var :KK15:

X