- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.941
Bir terli olunca birde spor sonrası kaslar şişiyo biraz kıyafetler olmuyo onuda belirteyim.Merak etme devam et.
Ben 5 ay ağır sporda yaptım bacaklarıma kum torbası taktım öyle çalıştım sert plates lastiğiyle egzersizler yaptım vssssss :84:yaptım ne kilo verdim nede cm incelebildim(sadece 1,2 cm cik o kadar) ama vücut olarak çok güzel toparlanmıştım.Tartıyla veya ölçülerle moralinizi bozmayın sakın.Siz vücudunuzdaki değişikliklere bakın benim gibi spor sonrası o kadar yorgunluktan sonra dolapta ne kadar kıyafet pantolon varsa denemeyin.Benim gibi sürekli ayna karşısına:108: geçipte acaba değişiklik varmı kıyafetlerim oluyomu nasıl duruyo ay popom nasıl olmuş dikleşmişmi bacaklarım incelmişmi saaakıııın demeyin benden söylemesi gr veremeyince ve cm incelemeyince benim gibi kafayı yemeyin benden söylemesi.
Valla kasların şiştiğini bilmiyordum canım çok saol ya bende dyorum ne oluyor ben sanki dahada şiştim Daha gecen giydim sonucta bu pantolonu,, sanırım dediğin gibi kaslar şişti daha bi iri geldim gözüme
Samimi yorumuna bayıldım ya