Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

amanınnn hemde 5 günde...valla kıskanmadım desem yalan olur..
benimki de 5 gün sonra 6 cm incelmiş olsun nooolurrr

Ama şöyle bir şey var canım benim göbeğimin ölçüsü yüz küsürlerde olduğu için daha hızlı ve daha çok incelebilirKilo gibi cmde başlangıçta ne kadar çoksa o kadar çabuk veriliyor:)
Nazar etme nolur iste seninde olur

birazdan level 3/8 yapıcamm ama biri beni her sabah 8 gibi kaldırsa ne güzel olour kalkamıyorum ya kalkamadıkça kiloyuda veremiyorum yine takıldım 72.5 da offff

çalış senin de olur diyosun :))
biliyorum, biliyorum, ölçü ne kadar büyükse kayıp da öyle hızlı oluyo başlarda. benim de 30ds te ilk level sonunda inanılmaz bi değişim olmuştu. neyse jillian kesin işe yarıyor bunun kanıtıyız hepimiz.

birazdan level 3/8 yapıcamm ama biri beni her sabah 8 gibi kaldırsa ne güzel olour kalkamıyorum ya kalkamadıkça kiloyuda veremiyorum yine takıldım 72.5 da offff

yaz telefonunu özelden, uyandırmayan ne olsun

bu dediğin tablete baktımda kilo almayada faydası varmış bilemedimki
zaten gıdım gıdım kilo vermeye çalışıyorum bide tabletlerde kilo aldırıyosaa
neyse canım ramazan için dediklerinde haklısın fakat akşam yemeği 20.30gibi yencekti sanırım,yeriz 1saat sonrada meyvemizi yeriz en geç 11gibi yaparız ,ben bu zamana kadar sahuru uyuyarak beklemedim,hep ayaktaydım bu yılda öyle olursa eğer gece sahura yaklaşırken bile yapabilirim sorun olmaz sanırım,,:13:

Kızlar bugün 2. günüm.
1 / 2 yi de tamamladım.. Bacaklarımdaki ağrıyı anlatamam size
Sizin bu ağrılarınız kaçıncı günde geçmişti ?

dööööööööööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttt 4 .güünde geçmiştiiii
Selam kızlarrrr.Bugün çok mutluyum:)
Temmuz 6'da ölçülerimi almıştım.Bugün ölçtüm tekrar dayanamadım
Göbekten tam 6 cm incelmişimHavalara uçtum resmen
tebrikler:13:

Son düzenleme:
arkadaşlar şu linki banada atarmısnız bende yapmak istiyorum bunu....birde ilk sayfada yer alan diyet listesinin türkçesi nedir??çok şey istedim hakkınızı helal edin..

Bu sefer biraz değiştirerek yapacağım .Göbek hareketleri bana yetersiz gelmişti :26: Jillian daki göbek hareketleri yerine ,calldakileri yapacağım .
Bir de günde 200 kez twıst yapmayı planlıyorum .

9lu çayı ne zamandır içiyorsun canım bir faydasını gördün mü ben de yeni başladım bugün 3.günüm çayda.

ya banada linki yollar mısın

ama ama mesaj kutun doluuu

3.leveli yapıcam inşallah... 2. levelde daha zorlanırken nasıl yapıcam bilmiyorum...3. level bittikten sonra 6 week i düşünüyorum .. 30 ripped ıda merak ediyorum ama sırayla yapıcaz artık.... bırakmamalıyız sporu bırakırsak daha beter oluruz... artık spor hayatımıza girmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…