- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.981
Selam kızlarrrr.Bugün çok mutluyum:)
Temmuz 6'da ölçülerimi almıştım.Bugün ölçtüm tekrar dayanamadım
Göbekten tam 6 cm incelmişimHavalara uçtum resmen
amanınnn hemde 5 günde...valla kıskanmadım desem yalan olur..
benimki de 5 gün sonra 6 cm incelmiş olsun nooolurrr
vayyyy be çok az sürede maşallah diyorumSelam kızlarrrr.Bugün çok mutluyum:)
vayyyy be çok az sürede maşallah diyorum
Ama şöyle bir şey var canım benim göbeğimin ölçüsü yüz küsürlerde olduğu için daha hızlı ve daha çok incelebilirKilo gibi cmde başlangıçta ne kadar çoksa o kadar çabuk veriliyor:)
Nazar etme nolur iste seninde olur
birazdan level 3/8 yapıcamm ama biri beni her sabah 8 gibi kaldırsa ne güzel olour kalkamıyorum ya kalkamadıkça kiloyuda veremiyorum yine takıldım 72.5 da offff
Şaka gibi :)
Sporla kilo vermeye & forma girmeye örnek fotolara taktım ben de bu ara, bir kaç örnek paylaşayım :)
Eki Görüntüle 336879
Şundaki özgüven değişimine bakar mısınız:
Eki Görüntüle 336880
Hepsi sporla oluyor :)
bu dediğin tablete baktımda kilo almayada faydası varmış bilemedimkiCnm ramazanda akşam yemeği yedikten sonra mayışıyorum sporda yaparsam hiç halim kalmaz diye düşündüm o yüzden öyle sordum.Gündüz aç kalıpta akşamda birden yemek yenince haliyle ağırlaşıyorum.Sabahta erken kalkıyorum 07.30 de işe gidiyorum.Bana doping lazım ki enerjim olsun.Nedense benim pek enerjim yok hep ağırlık basıyo birde halsizlik yüzünden ek takviye almak istiyorum enerji verecek.Şimdilik spirulina tableti aldım.Başka bir topikte çok iyi geldiğini faydalarını yazmışlar.İnşallah bende faydasını görürüm.
Kızlar bugün 2. günüm.
1 / 2 yi de tamamladım.. Bacaklarımdaki ağrıyı anlatamam size
Sizin bu ağrılarınız kaçıncı günde geçmişti ?
Selam kızlarrrr.Bugün çok mutluyum:)
http://lh4.ggpht.com/-TSTTyiHDBQ8/T3cnskBaXEI/AAAAAAAAIeM/-nT6Plwcj20/Series%255B3%255D.jpg
ogltkn bu sana canım motive ol diye
http://lh4.ggpht.com/-TSTTyiHDBQ8/T3cnskBaXEI/AAAAAAAAIeM/-nT6Plwcj20/Series%255B3%255D.jpg
ogltkn bu sana canım motive ol diye
bugün 1/3'ü yapacağım ama dünkünden daha beter ağrıyor alt bacaklarım. dün sabah 1 saat bisiklet çevirmiştim, öğleden sonra dışarıda oğlumla yürüyüp, gelip jillian'ı yapınca bacaklarım sızım sızım sızladı. sebebi de vücut ağırlığım olsa gerek. eskiden bu yaptıklarımla bana mısın demezdim, şimdi çok yoruluyorum. çünkü eskiden 55 kg civarındayken, şimdi 75 kg civarındayım
bir de 9'lu çaydan içiyorum her egzersizden önce. daha feci terliyorum. kıyafetlerim makinadan çıkmış gibi ıslak oluyor, ee tabii havaların durumu belli zaten... her türlü ağrıya ve sıcağa rağmen asla vazgeçmeyeceğim ama... aralıksız devam edeceğim, bu kez motivasyonumu ve kararlılığımı hiçkimse, hiçbirşey bozamayacak
linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum
çalış senin de olur diyosun :))
biliyorum, biliyorum, ölçü ne kadar büyükse kayıp da öyle hızlı oluyo başlarda. benim de 30ds te ilk level sonunda inanılmaz bi değişim olmuştu. neyse jillian kesin işe yarıyor bunun kanıtıyız hepimiz.
yaz telefonunu özelden, uyandırmayan ne olsun
çok sağolasın arkadaşım...emeklerini boşa çıkarmıcam inşallah...
akşam yaptıktan sonra yine o mutluluk halini , içimin huzurla dolma halini yaşadım ya, bu akşamı iple çekiyom
sen ne yapçan yarın? 6weeks 6pack'e mi başlıcan?