Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba, yenı baslayan arkadaslara motıve olması acısından bırseyler paylasmak ıstıyorum oncelıkle 44 bedenım bu programa basladıgımmda ılk 4 gun agrılardan ölüyordum, 4. sonunda gectı level 2 ye gectım sonra 4 gun level 2 yı yaptıktan sonra regl oldum ve 1 hafta kadar araverdım malesef sımdı tekraer level 2 ye basladım bıras once level 2/3. gunum bıttı :) huzur gelıyor gercekten ınsanın ıcıne bu sıcaklarda dayanmak ve yapmak cok zor bılıorum ama bende bu araya ragmen ve leve 2 de 3. gun olmasına ragmen olculerım soyle degısıklıık gosterdı;

başlangıc:

göğüs:113 cm
bel:95 cm
kalca 127 cm
kollar :39 cm

bugun ıtıbarıyle:
göğüs: 109 cm
bel: 88 cm
kalca 123.5 cm
kollar 37 cm.

bu olculere bakarak bır sey solemek ıstıyorum ben kılolu bır bayan oldugum ıcın degısım hızlı oluyor sanırım ayrıca bırde soyle bır tespıtım var level 1 cokcası bel cevresını level 2 kolları ve ızledıgım kadarıyla level 3 de agırlıklı olarak bacakları calıstırıyor... umarım bıras motıve edebılmısımdır herkesı herkese bol sporlu gunler...:)))

Arkadaşlar özellikle cm olarak incelen arkadaşlara soruyorum bu egzersizleri yaparken diyet de yapıyor musunuz ben 10 ay önce sezeryanla doğum yaptım da karnımı toparlar mı yoksa diyet de şart mı

yaaa bir ara kübra , masaüstü, emireamade ve şimdi anımsayamadığım arkadaşlar vardı nerde bu hatunlar pes mi ettiler

Arkadaşlar özellikle cm olarak incelen arkadaşlara soruyorum bu egzersizleri yaparken diyet de yapıyor musunuz ben 10 ay önce sezeryanla doğum yaptım da karnımı toparlar mı yoksa diyet de şart mı

kilo vermenizde gerekiyorsa diyet yapmak şart.en azından yediklerinize de dikkat ederseniz hızlı sonuç alırsınız.ben sadece spor yaptığım da kilo veremiyorum ama incelme oluyor özellikle göbek bölgesinden.

özellikle bel bölgesinde çok incelme olmuş .benimde en sorunlu olan göbek bölgesi inşallah programı tamamlayınca incecik olur :). bu arada kiloda verdinizmi peki?

kilo vermenizde gerekiyorsa diyet yapmak şart.en azından yediklerinize de dikkat ederseniz hızlı sonuç alırsınız.ben sadece spor yaptığım da kilo veremiyorum ama incelme oluyor özellikle göbek bölgesinden.

bende yapmakk istiyorummmmmmmmmm hemde cokkkkkk
size msj yolladim linki alabilrimiyim dieeee
tesekkurlerrrrr

9lu çayı ne zamandır içiyorsun canım bir faydasını gördün mü ben de yeni başladım bugün 3.günüm çayda.
bu çayı yaklaşık 2-3 haftadır içiyorum. bu sürede 2,5 kg civarında verdim. daha fazla da verebilirdim aslında ama bira içmeyi seviyorum, o da tabii iyi gelmiyor biliyoruz hepimiz. şimdi birayı sıfırladım. çayı jilliandan ve bisikletten hemen önce içiyorum. çok çok daha fazla çalıştırıyor metabolizmayı, sporun etkisini artırıyor. dün bunu denedim özellikle. her gün çay içip öyle spor yapardım. dün çay içmedim gün boyu, spordan önce de içmedim halkiyle ve yarı yarıya daha az terledim. l-carnitin diye bir ilaç var ya, sporcular falan içiyor, yağ yakımını hızlandıran bir hap. işte bence ona benzer bir etki yaratıyor. bence önce çayı iç, sonra hemen jillianı yap farkı görürsün.....

herkese merhaba ,bende jilliana yeni başladım.vücud ölçülerimi aldım.10 günde bir ölçmeyi düşünüyorum.buradan paylaşırım.bütün kaslarım ağrıyor ama devam. birbirimizi motive edelim.bırakmak yok.hergün yapalım.sizde jillian'la önce ve sonra vücud ölçülerinizi paylaşırsanız.bu sporla ne kadar sıkılaştığımızı öğrenmiş oluruz.göğüs,bel,kalça ve üst bacak ölçülerini almanız yeterli.ben ölçtüm yazdım 10 gün sonra buradan paylaşırım.
kızlar bir de ben bu sporu ne zaman yapmalıyım kararsız kaldım.sabahmı yapsam yoksa akşam mı hangisi daha etkilidir sizce...

herkese merhaba, ben de jillian'ı burdan öğrendim,neredeyse tüm paylaşımları okudum.Herkes ağrıdan yakınınca ben ilk gün zorlamadan yaptım, dün de 1/2 yaptım çok hafif ağrım var.Bu programdan ben de çok umutluyum.Çok fazlam ama evelallah vericem artık. Bu arada başlangıç ölçülerimi aldım bir hafta sonra burdan paylaşırım.. Hepimize kolay gelsin,birbirimizi motive edelim. :)

bügün 4/2 yi yapacağım..ben nedense level 2 yi sevemedim..sevemediğim içinde yapmak işkence gibi geliyor

jillian a başlamadan resimlerimi çekmiştim..level bir bitiminde de çektim..bakın bakalım fark var mI .bana yok gibi geldide..Birde sanki benim omuzlarım genişledi..yüzücüler gibi oldum..

ÖNCE

10 GÜN SONRA

gece de yapsanız gündüz de yapsanız sonuçta aynı kaloriyi yakacaksınız. ama sabah yaparsanız, (günün yorgunluğu olmayacağı için) daha iyi olabilir.

ebru ben aslında hem bel oyuntunda, hem de simitlerinde fark gördüm..
yandan foton varsa eklesene, asıl orda göbek farkı görünüyordur.

bariz fark bence :))

bende 1/8 yi yaptım dün gece bir kaç gün sonra ağrılar geçiyor harketlerede alışıyorsun. başlamadan önce bende aldım ölçüleri 10.günde paylaşacağım .ben genelde akşam yapıyorum saat 10-11-12 gibi.sabah yapılan sporun daha faydası olduğunu söylüyorlar ama çalıştığım için ancak akşam yapıyorum. faydasınıda görmeye başladım :)

ahh o biraa....sen yine bırakmışssın ben kışın içmiyorum ama yaz akşamlarımın vazgeçilmezi..haliyle göbek yapıyor..:2::2:

bence gözle görülebilir fark var. tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…