- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.901
Bu konuyu burada görünce ne kadar sevindim anlatamamm. Çünkü bacaklarım çok ağrıyor ve desteğe ihti,yacım var. 30 days shred'de 3.günümü bitirdim. Bacaklarım ve kollarım çok ağrıyor. Ama yılmak yok devammm. Yalnız bir sorum var, bu üç levelı bir aydamı tamamlıyoruz.Mesela ilk on gün level 1, sonraki on gün level 2 ve son on gün de level 3 mü?
görürsün diye düşünüyorum. dik durmayı öğretiyo jill bize doğru durunca ağrıda olmuyor.[/QUOTE
ya bu programın türkçesi yokmu nasıl anlıyorsunuz ?? ingilizcem cok az benım:18:
60 kiloyum ama sıkı olmadığım için belki daha fazla gösteriyorum.bende kalça göbek problemim var.acil toparlanmam lazım.inşallah cnm sen 60 kiloya fazla diyosun ben 72 kiloyum ve şuan bi de emziriyorum ben napayım.
dogumdan önce 80 kiloydum 8 kilo aldım hamileliğimde.88le doğum yaptım emzirdğim için 72ye düştüm.şükür..:) ama emzirmeyi kestikten sonra nolurum bilmiyorum.bende yapıcam jillian ın programını inşalla zayıflarım çok cıvıdım bide.... yani gene iyisin benden çok fazla değil bence kilon tabi ideal kiloda olmak sağlıklı olmak olabilmek en iyisi
bu programın türkçesi yokmuuu acaba ?????????????????????????
maşallah topik kalabalıklaştı.... artık karıştırıyorum herkesi.... laptopum bozuldu pc de kızımın odasında zor girebiliyorum nete... ben dün ara vermiştim bugün level 2-8 bitti....
dün bir arkadaşımdan birşey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum.. kendisi spor salonuna gidiyor... hocası göbeğini toparlamak için spor yaparken sıkı birşeyler giymesini söylemiş... oda bana tavsiye etti... bugün korseyle yaptım... benim heryerimağrıyor acıyor ama karnımda tık yok sizde de öylemi...
Cnm ramazanda akşam yemeği yedikten sonra mayışıyorum sporda yaparsam hiç halim kalmaz diye düşündüm o yüzden öyle sordum.Gündüz aç kalıpta akşamda birden yemek yenince haliyle ağırlaşıyorum.Sabahta erken kalkıyorum 07.30 de işe gidiyorum.Bana doping lazım ki enerjim olsun.Nedense benim pek enerjim yok hep ağırlık basıyo birde halsizlik yüzünden ek takviye almak istiyorum enerji verecek.Şimdilik spirulina tableti aldım.Başka bir topikte çok iyi geldiğini faydalarını yazmışlar.İnşallah bende faydasını görürüm.ben ramazanda yapılamayacak bi durum olduğunu düşünmüyorumcanım,şimdi nasıl yapıyorsam aynen devam ne fark varki anlamadım
maşallah topik kalabalıklaştı.... artık karıştırıyorum herkesi.... laptopum bozuldu pc de kızımın odasında zor girebiliyorum nete... ben dün ara vermiştim bugün level 2-8 bitti....
dün bir arkadaşımdan birşey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum.. kendisi spor salonuna gidiyor... hocası göbeğini toparlamak için spor yaparken sıkı birşeyler giymesini söylemiş... oda bana tavsiye etti... bugün korseyle yaptım... benim heryerimağrıyor acıyor ama karnımda tık yok sizde de öylemi...
Benin genlerimde var heralde bu tembellik üşengeçlik bir türlü adapte olupta sporumu yapamıyorum.Gündüz işteyim akşam yemek vs sonrasında dır dır eden koca engeli hemen hevesim kaçıyo en ufak bişey söylese.Dün akşam yaptım Allahtanbende çoğunlukla gece 12.00 gibi yapıyorum.. dün alt komşuma sordum duymuyorum diyor... gürültü olacak kadar bişey yok gibi...
Selam kızlarrrr.
Akşamları saat 10 gibi bir tane meyve yiyorum ben fakat yanına ya 1 bardak süt içiyorum ya da 1 kase yoğurt yiyorum.
Çok acıkıp meyve yemek isteyen arkadaşlarım bu şekilde yapabilirsiniz.Süt ve yoğurt meyvenin şekerini öldürüyor.Böylece meyvenin şekerlerini almıyor vücudunuz
bende çoğunlukla gece 12.00 gibi yapıyorum.. dün alt komşuma sordum duymuyorum diyor... gürültü olacak kadar bişey yok gibi...