Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben de bi ilave yapayım, insülin dengesi açısından böyle yemek faydalı ancak vücut hem meyvenin hem de sütün kalorisini alıyor ne yazık ki, yani alınan kalori miktarı kesintiye uğramıyor :/

Haklısın canım ama yediklerimize gün içinde dikkat eder ve sütüde yağsız içersek o alınan kalori dengeli oluyor.Mesela akşam yemeğinde 1 tabak yerine yarım tabak yiyorum çünkü akşam 10 gibi bir meyve yemezsem uyuyamam karnımın guruldusundan:KK1:
Aslında akşam yemeğinin kalorisini ikiye bölmüş gibi oluyorum ve aldığım kalori yine aynı oluyor.:KK34::KK1:

$mekik.jpg $karın.jpg
biraz motivasyon zamanı ben bu resimlere bakarak heveslendiriyorum kendimi.Şu karına sahip olmayı kim istemezki
$kalça.jpg $squat.jpg böyle kalçalara sahip olmak içinde bol bol squat
$işte bu.jpg
Bu resime bakınca içine giremediğim bir türlü basenlerden sığamadığım mavi eşofmanım aklıma geldi.Ay çok imrendim şimdi bu resimlerden sonra kaytarmak yok

movenius, jelesec lütfen DÜRTÜN beni :'(

akşam; kıyafetlerimi + spor ayakkabılarımı bile giymişken ve hatta ısınmayı yapmışken yarım bırakmak zorunda kaldım. Oğlum uykusunda ağladı, onu sakinleştirip tekrar uyutana kadar da son enerjimi de tüketmiş oldum :/

Şu an onlar yok ve birisinin seni dürtmesi gerekiyor:)Çalışıyor musun canım bilmiyorum ama dengelemek için bugün 1 tane şimdi 1 tanede akşam yapabilirsin:)

Eki Görüntüle 461534 Eki Görüntüle 461536
biraz motivasyon zamanı ben bu resimlere bakarak heveslendiriyorum kendimi.Şu karına sahip olmayı kim istemezki
Eki Görüntüle 461538 Eki Görüntüle 461539 böyle kalçalara sahip olmak içinde bol bol squat
Eki Görüntüle 461540
Bu resime bakınca içine giremediğim bir türlü basenlerden sığamadığım mavi eşofmanım aklıma geldi.Ay çok imrendim şimdi bu resimlerden sonra kaytarmak yok

Plates topunun üstünde otururken çektirdiğim resmi nerden buldun canım ya:KK9::KK9::KK9:Hayali bile güzel geldi bir an:KK9:

Merhaba arkadaşlar bir süredir sizleri takip ediyorum. Jillian ın cd sini aldım 1/6 . günümü yaptım dün gece.ayrıca haftanın 3 günü spora gidiyorum Aerobik,step,pilates karışımı.ama itiraf edeyim jillianda terlediğim kadar salonda terlemiyorum üstelik salonda 45 dk.kalıyorum. salona 1,5 aydır gidiyorum ama pek bir sonuç elde edemedim. diyet yaptığım halde kilo verememiştim. Jillian a başladığımdan beri 2 kilo verdim diyetle birlikte :)

Plates topunun üstünde otururken çektirdiğim resmi nerden buldun canım ya:KK9::KK9::KK9:Hayali bile güzel geldi bir an:KK9:
Facebooktan cnm fitness modellerine bakıyorumki imreneyimde azimle o hale gelebileyim diye.Hatta bilgisayarımda masaüstü yapıyorum bu resimleri.Bir tarafta spor video bir tarafta bu resim arkasındanda hareketli müzik oohhh bak o zaman spor nasıl keyifli hale geliyo.Nasıl bitirdiğini anlamıyorsun bile.Böyle resimleri buluyorum ki motivasyon olsun diye.Böyle kuru kuruya spor yapılmıyo özelliklede benim gibi üşengeç ve tembeller için.Ne güzel alteratifler buluyorum işte.Oflayarak yapacağıma hevesle yapalım sporumuzu dimi yani.

Facebooktan cnm fitness modellerine bakıyorumki imreneyimde azimle o hale gelebileyim diye.Hatta bilgisayarımda masaüstü yapıyorum bu resimleri.Bir tarafta spor video bir tarafta bu resim arkasındanda hareketli müzik oohhh bak o zaman spor nasıl keyifli hale geliyo.Nasıl bitirdiğini anlamıyorsun bile.Böyle resimleri buluyorum ki motivasyon olsun diye.Böyle kuru kuruya spor yapılmıyo özelliklede benim gibi üşengeç ve tembeller için.Ne güzel alteratifler buluyorum işte.Oflayarak yapacağıma hevesle yapalım sporumuzu dimi yani.

Canım o resim sanki benim resmim gibiymiş anlamında espri yapmıştım:)Nerden buldun benim resmim o demek istemiştim:KK9:
Bende gaza gelmek için before after resimlere bakıyorum,fena gaza geliyorum:KK1:

Canım o resim sanki benim resmim gibiymiş anlamında espri yapmıştım:)Nerden buldun benim resmim o demek istemiştim:KK9:
Bende gaza gelmek için before after resimlere bakıyorum,fena gaza geliyorum:KK1:
Anladım cnm az kaldı akşama bir an önce sporu yapıp üzerimdeki bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum yeni elbiseler beni bekliyo vallahi mağaza mağaza dolaştım yeni ciciler almak için ama ne fayda sığamıyorumki :KK50:bende vazgeçtim o yüzden bir an önce toparlanayımda:KK8: kendime ödül olarak yeni pantolonlar etekler çiçekli cıvıl cıvıl elbiseler almak istiyorum:KK62:

Ya bu iş sanki ters tepiyo 36 beden pantolonuma zor girdim noluyo ya :/ acaba terliyim diyemi :/ bacaklar nemli sonucta sıcaklardan :/

movenius, jelesec lütfen dürtün beni :'(

akşam; kıyafetlerimi + spor ayakkabılarımı bile giymişken ve hatta ısınmayı yapmışken yarım bırakmak zorunda kaldım. Oğlum uykusunda ağladı, onu sakinleştirip tekrar uyutana kadar da son enerjimi de tüketmiş oldum :/

kendine gellllllllll tatlımmmmmm:KK20::KK20::KK20:

ip atlama zıplama hareketlerinde çok gürültü olacağını düşünmüştüm gece 12 de ses duyulmuyor gündüz hiç duyulmaz hemen tekrar başlayayım teşekkür ederim canım

valla cnm ben spor ayakkabımı giyiyorum küçük bi halıyıda çekiyorum altıma ses falan sıfır hemde şınavlarda kaymıyorum:nazar:

Benim yazdıklarım görünmüyor mu ya :44::44::44:
Bu sayfaya dahil oldugumdan beri yorum paylassam ya da birşey sorsam ne bileyim fikirt belirtsem yorum alamadım tuhaf yada ben tuhafım :44:

Ya bu iş sanki ters tepiyo 36 beden pantolonuma zor girdim noluyo ya :/ acaba terliyim diyemi :/ bacaklar nemli sonucta sıcaklardan :/

yok cnm görünüyor ama terli olup olmadığını bilemediğim için artı before and afterını bilmediğim için yorumsuz kaldım açıkcası:KK1::KK34:

Benim yazdıklarım görünmüyor mu ya :44::44::44:
Bu sayfaya dahil oldugumdan beri yorum paylassam ya da birşey sorsam ne bileyim fikirt belirtsem yorum alamadım tuhaf yada ben tuhafım :44:

ne yorumu yapayım bilemedim ki.... madem 36 bedensin ne diye yoruyorsun kendini......

Bir terli olunca birde spor sonrası kaslar şişiyo biraz kıyafetler olmuyo onuda belirteyim.Merak etme devam et.

Ben 5 ay ağır sporda:KK66: yaptım bacaklarıma kum torbası taktım öyle çalıştım sert plates lastiğiyle egzersizler yaptım vssssss :84:yaptım ne kilo verdim nede cm incelebildim(sadece 1,2 cm cik o kadar):KK50: ama vücut olarak çok güzel toparlanmıştım.Tartıyla veya ölçülerle moralinizi bozmayın sakın.Siz vücudunuzdaki değişikliklere bakın benim gibi spor sonrası o kadar yorgunluktan sonra dolapta ne kadar kıyafet pantolon varsa denemeyin.Benim gibi sürekli ayna karşısına:108: geçipte acaba değişiklik varmı kıyafetlerim oluyomu nasıl duruyo ay popom nasıl olmuş dikleşmişmi bacaklarım incelmişmi saaakıııın demeyin benden söylemesi gr veremeyince ve cm incelemeyince benim gibi kafayı yemeyin benden söylemesi.:KK9:

Son düzenleme:
ne yorumu yapayım bilemedim ki.... madem 36 bedensin ne diye yoruyorsun kendini......

Komik olma arkadasım 36 bedenim tamamen fit bir vücudum diye birşey yok bunu sende biliyrsun..Boy kilo oranıı :KK34:
Birşey yazdım diye kalk hemen bu yazdıgıma yorum yap anlamında da demedim :KK66: Bayagıdır takılıyorum burraya hiçmi insan bişi demez ya :KK9:
Genel anlamda söyledim :KK14:

36 beden bile olsak spor olmalı her zaman hayatımızda :KK34: Bence böyle yani :KK34:

X