Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

hiç zorlamıyorsa bu şekilde gitme bence 5 dk. 5 dk. artır mesela bitirince soğumaya geççmeden videoyu son kardiyo başına al... abs yi yap bitir. ertesi gün bir önceki kardiyoya al abs yap bir kardiyo bir abs bitir... zaman uzasın en azından... birde 6 week kaç dakika merak ettim...

selam kızlar,benki ta 2ay öncesi ideal kilomunda altına düşmüştüm 57olmuştumki 2ay taşınma telaşı yüzünden ne düzenli beslenme kaldı nede sağlıklı yemek,nede su,,kilom normali 60 zaten ama ben azmetip 57ye düşmüştüm,bırakınca tekrar 60oldum ama önemli olan kilo değil vücut çok iyi biliyorum,ve ben kendime şaşıyorum şuanda, 5şer cm almışım heryerimden,tam ipincelmiştim aynada kendime hayran hayran bakıyodum göbek açık dolaşıyodum evde,dümdüz bi göbeğim vardı ,resimlerimi bilen bilir,ama evde bulamadık düzenimde bozuldu ,hiçte canım bişey yapmak istemi,yo fakat vücut alıp gitmeden başını,toparlamam lazım,bugün resimlerimi çektim,ve 1.leveli yaptım ,
1levelde ilk günümü bitirdim,darısı kalan 9günün başına bol şanslar hepimize,,tartıdaki rakamlara aldanmayın,önemli olan vücut ölçüleri,ölçülerinizide almayı unutmayın

inanılmaz bi terleme oldu ölüyorum şuan,baya bi hamdım 2aydır popomu dahi oynatmadım,hey gidi eski ben hey,taşınmayı beklerseeekk ben top yuvarlağı olur çıkarım valla
168 boy
kilo ?
yarın bakarım kilomada ölçülerimede kaydederim,görüşmek üzere,,2çocukla bu yarım saat ölüm geldi bana etrafımda mızlayıp durdular fakat yarın bi hal çare bulup uyuduklarında yapmayı deniycem,yarım saat bu az buzda değilama baktımda hepside eskiden hep yaptığım hareketler,hiç zorlanmadım

35 dk sürüyor canım

teşekkürler canım, sen bide başlarken ki halimi görseydin daha süper olacaktı ama, malesef çekmedim işte, neyse, sonucun bu kadar kısa zamanda bu kadar iyi olmasının sebebi daha önceden de spor yapıyo ve dans ediyo olmam.. yani vücudumun kendini çok kısa zamanda toparlamış olmasının sebebi bu.. 20 günde bu sonucu alamayan arkadaşlar olursa üzülmesinler diye açıklama yapayım dedim.. milleti motive edelim gaza getirelim derken, üzmeyelim kimseyi.. amaan..
süper olmuşsun canım yaaa

diyette uyguladın mı?

diyet gibi bişi yapıyorum evet, ancak epeyce kalorili.. çünkü ben hala bebeğimi emziriyorum, henüz 7,5 aylık.. sütüm kalitesini kaybetmesin diye, günde en az 1500 kalori almaya çalışıyorum ki bu miktar diyet yapanlar için çok uçuk bir rakam.. zayıflamak için en fazla 900, 1000 kalorilik bir diyet uygulanmalı.. neyse, sık sık yemek ve bol su işin özü.. spor geçmişim ve emzirmenin avantajı ile sonuç budur..

30 day ripped ve 6 week 6 pack cd lerini msn den biri bana gönderebilirmi? almaya gitmem için ikizleri bırakıcak kimse bulamadım... linklerdende indiremiyor aile koruması var nette linkleri açmıyor...

yaaaa ben bu fotoları görünce psikolojim bozuluyor valla yaaa. ilk halin benim için hayal yaaaaaa........... bu arada arkadan bakan şeker çooook tatlı bakıyor maşallah...

Bravooooooooooo canımmm. Valla ben normal doğum yaptığım halde senin 2 katınım şu an bi görsen. ama sen zayfmışsın zatn. Ben öyle değilim. Birde ben 1 aydır emdiremiyorum emmiyor beni sütümde geri gitti. benim dez avantajım bu olsa gerek. Ama müthiş değişme var tebrikler

hımm güzel fikir kayracağım..aslında 10dk 10 dk arttırakak 6weeks 6pack yapsam o bile yeter...hem de en sıkıntılı kısmım olan karınımı çalıştırmış olurum. movenius yazmış 35dk civarı..ama bana 30ds'den daha hızlı yani tempolu, yorucu gibi geldi video

6 weeks 6 packte level 2 yi gördüm öyle bi tırstımki bu bittikten sonra başlamak istiyodum ama çok feci çok fena göründü gözüme

ben level1'i izledim, izlerken bile bitince bi ohhh dedim , o dereceydi yani. level2'yi seyretmemiştim...şimdi bakayım neler var, kimbilir neler yaptırıyo jillian.dümdüz bi karın neden bu kadar zor

30 day ripped ve 6 week 6 pack cd lerini msn den biri bana gönderebilirmi? almaya gitmem için ikizleri bırakıcak kimse bulamadım... linklerdende indiremiyor aile koruması var nette linkleri açmıyor...
kayracım, benim msn yok canım

yaaaa ben bu fotoları görünce psikolojim bozuluyor valla yaaa. ilk halin benim için hayal yaaaaaa........... bu arada arkadan bakan şeker çooook tatlı bakıyor maşallah...

psikolojini neden bozuyorsun? yılmak yok, devam jillianın öncesi/sonrası fotoğraflarını getir gözünün önüne..hiç bişey imkansız değil, hayal hiç değil

Call ve pilates bunun yanında solda sıfır kalır Videodaki kızlarda gram yorulma ,terleme belirtisi yok :44: insan değiller galiba .Ben ölüp ,bitiriyorum ya .

kızlar bugün dayanamadım bende ölçülerımı aldım bacaklarımdakı sıkılaşma incelme bariz ortada.basenden 1 cm belden 2cm göbektende 2 cm incelmişim
bugun level 1 5.günümü yapacağımmmm kısa sürede bu kadar ıncelmenın olması benı çokkk şaşırttııı

kızlar şu videoyu banada atarmısınız kilo vermem gerekiyor ama sağlıklı bir şekilde sporla incelip vermek istiyorum yardımcı olun lütfen

3. level 5. gündeyim tartıda azar azar gitmesine rağmen görüntüde müthiş bir değişiklik var, ki önemli olan da bu zaten

ve ümidi kırılanlara söylüyorum bakın ben kilo verebiliyorsam herkes verebilir buna inanın ve kesinlikle vazgeçmeyin

offff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık..

Eklentiler

• $DSC03800.JPG
    36,3 KB · Görüntüleme: 129
  • $Fotoğraf0169.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 118
  • $Fotoğraf0250.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…