- 28 Mayıs 2012
- 3.937
- 0
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.261
geçecek sakın vazgeçme..... bu ağrılar yağ yaktığının delilidir
Level 1/4 bitti. Az önce dayanamadım, ölçülerimi aldım yineAy ben çok sabırsızım yaaaa! Kalçadan ve belden yarımşar cm incelmişim. Ama 10. gün bitene kadar daha bakmam. Söz verdim kendime. Kalça 91.5, bel 64.5 olmuş. Belim az daha incelse... :106:
Gerçekten mi? Kayracım
Level 1/4 bitti. Az önce dayanamadım, ölçülerimi aldım yineAy ben çok sabırsızım yaaaa! Kalçadan ve belden yarımşar cm incelmişim. Ama 10. gün bitene kadar daha bakmam. Söz verdim kendime. Kalça 91.5, bel 64.5 olmuş. Belim az daha incelse... :106:
kızlar benimde 1. level da 4.günüm bitti gerçekten sıkılaştım incelme oldu
diyette yapıyorum ama resmen 1 kilo altım
nasıl birşey anlayamadım hem inceldim hem kilo aldım
bel ölçünüz tam olarak nerden aldınıız? göbek deliğinizin olduğu yerden mi ?
kızlar lütfen yalvarırım yardımcı olun. korkudan ağlamak üzereyim. ben buna başladım level1/1'i yapıyodum,6dk falan oldu daha hoplamalı zıplamalı yrlerdeyim,bi anda karnıma müthiş bi sancı girdi.inanılmaz ama. regl sancısı olabilir,,reglim yakın. ama o kadar ani oldu ki,inanılmaz korkuyorum şuan. daha önce de spor yaparken dalağını patlattı vs. tarzı şeyler duyduğum için çok korkuyorum. daha önce böyle bişey yaşayan var mı ne olur yardımcı olun.
bel ölçünüz tam olarak nerden aldınıız? göbek deliğinizin olduğu yerden mi ?
yağlar kasa dönüşmüştür o yüzden kiloda + çıkmış olabilirsiniz. Eğer öyleyse bu iyiye işaret :)
çook şükür level 2 de sağ salim bitirildi.. çok sıkılmıştım 2den zaten iyi oldu.. şimdi sıraaaa motivasyon resimlerinde.. 10. günkü resmimi de koyacağım ki belli olsun demi.. birlikte bakalım, henüz bende yan yana koyup bakmadım, heyecanı birlikte yaşayalım dedim..
ve 10. veeee 20. gün..
off offff başlarken resim çekmeyi nasıl akıl edemedim ki.. daha iyi olacaktı ama benden bukadar..
emire amade,
değişim süper...giysilerle bile fark çok belirgin ortada..kim der 7 ay önce sezeryen doğum yapmış göbeği bu :)
ben akşam yapamadımfire vermiş oldum ama bugün devam..
Level 3, beni level 2 kadar yormuyor. Mesela level 2 de ilk 4-5 gün fazlasıyla zorlanmıştım, bitmesi için jilliana saydıra saydıra yapmıştım :))
ancak level 3 te hiç öyle olmadı, hiç es vermeden gelişmiş versiyonu yapabiliyorum...
aslında 6 weeks 6 pack'e de başlayacaktım ama kayranın bahsettiği sporu yavaş yavaş arttırma konusu kafama takıldığı için bunu bitirdikten sonra başlayacağım.