Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

geçecek sakın vazgeçme..... bu ağrılar yağ yaktığının delilidir

vazgeçmek yok canımm devam

ayy ben ölçülerimi alamdım
bugün 3. gün alsam geç kalmam herhalde
akşam alayım ölüçüleri

Kızlarr bişey sorucam ben buna şimdi başlıycam,10gün kesintisiz yapabilirim büyük ihtimal ilk leveli. Ama daha sonra tatile vs. gidicem. Yani iki level arasında aralık bıraksam olur mu? Ya da mesela günde 2 kez yapsam o 2 gün olarak mı sayılır?

level1/5i de bitirdik an itibariyle kaldı 5 gün level 1i bitirmeyee tey tey
yalnız bacaklar çok fena kasılıyor,ağrıyor. acayip bişey, demek çalışmaya başladılar,güzel. vücudu hamlıktan kurtarcaz.

çook şükür level 2 de sağ salim bitirildi.. çok sıkılmıştım 2den zaten iyi oldu.. şimdi sıraaaa motivasyon resimlerinde.. 10. günkü resmimi de koyacağım ki belli olsun demi.. birlikte bakalım, henüz bende yan yana koyup bakmadım, heyecanı birlikte yaşayalım dedim..
ve 10. veeee 20. gün..

off offff başlarken resim çekmeyi nasıl akıl edemedim ki.. daha iyi olacaktı ama benden bukadar..

Eklentiler

• $Fotoğraf0169.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 136
  • $Fotoğraf0250.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 126
bende şimdi level 2/6 yapıcam bugün tartıda yarım kilo verdiğimi gördüm şoktayım aylardır çabalıyorum 74 den aşşağı 1 gram inememiştim 81 den 74 e indim dahası yoktu sinirden ölüyorum bir türlü veremiyorum. inş 30 gün sonunda 1 kilo bile vermiş olsam o takılan kilodan kurtulucam :)

EmireAmade değişimin çok güzel sizlerdeki değişimi görüyorum hoşuma gidiyo bende bi değişim olmasada

Son düzenleme:

bel ölçünüz tam olarak nerden aldınıız? göbek deliğinizin olduğu yerden mi ?

kızlar benimde 1. level da 4.günüm bitti gerçekten sıkılaştım incelme oldu
diyette yapıyorum ama resmen 1 kilo altım
nasıl birşey anlayamadım hem inceldim hem kilo aldım

yağlar kasa dönüşmüştür o yüzden kiloda + çıkmış olabilirsiniz. Eğer öyleyse bu iyiye işaret :)

kızlar lütfen yalvarırım yardımcı olun. korkudan ağlamak üzereyim. ben buna başladım level1/1'i yapıyodum,6dk falan oldu daha hoplamalı zıplamalı yrlerdeyim,bi anda karnıma müthiş bi sancı girdi.inanılmaz ama. regl sancısı olabilir,,reglim yakın. ama o kadar ani oldu ki,inanılmaz korkuyorum şuan. daha önce de spor yaparken dalağını patlattı vs. tarzı şeyler duyduğum için çok korkuyorum. daha önce böyle bişey yaşayan var mı ne olur yardımcı olun.

kardiyolarda dikkat edin arkadaşlar burundan nefes alıp ağızdan vererek düzenli olarak nefes almayı başarırsanız hiçbiyerinize kramp girmez ilk gün ve alışık değilseniz ondandır biraz dinlenirseniz geçer korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum

ya bişi yoktur korkma hemen, bacaklarını biraz yükseltip yat sırtüstü, biraz dinln geçer.. bu öyle dalak patlatacak kadar ağır bir spor değil,korkma lütfen sakin ol..

inşallah ama sen o kadar diyet yap üstüne spor ve kilo al inanlılır gibi değil kendime şaşırıyorum

emire amade,
değişim süper...giysilerle bile fark çok belirgin ortada..kim der 7 ay önce sezeryen doğum yapmış göbeği bu :)
ben akşam yapamadım fire vermiş oldum ama bugün devam..
Level 3, beni level 2 kadar yormuyor. Mesela level 2 de ilk 4-5 gün fazlasıyla zorlanmıştım, bitmesi için jilliana saydıra saydıra yapmıştım :))
ancak level 3 te hiç öyle olmadı, hiç es vermeden gelişmiş versiyonu yapabiliyorum...
aslında 6 weeks 6 pack'e de başlayacaktım ama kayranın bahsettiği sporu yavaş yavaş arttırma konusu kafama takıldığı için bunu bitirdikten sonra başlayacağım.

süper olmuşsun canım yaaa

diyette uyguladın mı?

off.daha bugün başladım..level1/1..

call yaptığım için karın hareketlerinde hiç zorlanmadım.ama kardiyo..o kardiyo bitirdi beni..bir de bu kardiyo hareketlerini tam randumanlı yapamadım sanırım..yani onlar 20 yaptıysa ben 15 yapmışımdır..belki ilerki günlerde alışırım..

resim ekleyen arkadaşlar süpersiniz valla..imrendim size..bende çektim resimlerimi..level bir bittiğinde eklerim..10 gün sonra..

6 weeks 6 packte level 2 yi gördüm öyle bi tırstımki bu bittikten sonra başlamak istiyodum ama çok feci çok fena göründü gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…