Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

offff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık.. :KK50::KK50:

hanimlar yazdiklariniza resimlerinize inanamiyorummm bu kadar kisa surede harika sonuclar elde etmissiniz
benm derdim sadece sikilasmak ozellikle bacaklarim ve totomla basim dertte ayni programi mi uygulamaliyim yoksa toto icin farkli bi program varmi
yardimci olursaniz sevinirim

killer buns & thighs diye bir programı var onun için jilin.. sadece bacak ve popo diyosan hiç 30 days ile vakit kaybetme bence dirak buna başla.. birkaç sayfa önce movinus kullanıcı isimli bir arkadaş link paylaşmıştı, sayfasını hatırlayamadım ama, ben ordan indirdim.. sayfaları geriye doğru tara, bulacaksındır.. tavsiyem budur..

saol canim bakicam hemen
bu arada harika goruuyosun boyle devammmm

hanimlar yazdiklariniza resimlerinize inanamiyorummm bu kadar kisa surede harika sonuclar elde etmissiniz
benm derdim sadece sikilasmak ozellikle bacaklarim ve totomla basim dertte ayni programi mi uygulamaliyim yoksa toto icin farkli bi program varmi
yardimci olursaniz sevinirim

killer buns & thighs diye bir programı var özel olarak.. sadece bacak ve popo diyosan hiç 30 days ile vakit kaybetme bence direk buna başla.. birkaç sayfa önce movinus kullanıcı isimli bir arkadaş link paylaşmıştı, sayfasını hatırlayamadım ama, ben ordan indirdim.. sayfaları geriye doğru tara, bulacaksındır.. tavsiyem budur..

Son düzenleme:

Canım ben pcden program indirmeyi bilmediğim için Jillian 30 day shred ve ripped in 30un dvdsini almıştım..Teknoloji özürlüyüm biraz yani :KK1: ama diğer egzersiz programlarınıda yapmak istiyorum...Benim sormak istediğim bu linkleri direk indirebiliyormuyuz,yoksa ekstra bir program gerekiyor mu?torrent gibi ben ilk sayfalarda bu programı çok duydum,onuda indirmeyi beceremedim anlayacağın...ona göre eşime söyleyeceğim o indirsin,linkleri.
buarada 30 day shrede ı yapıyorum,arada 1 gün atlasamda şuan gerçekten gözle görülür bir değişim var..bende 9 ay önce doğum yaptım,jillian gerçekten çok etkili bir egzersiz programı..herkese tavsiye ederim :KK34:

10 gün oldu jilli bırakalı, baya boşladım yani. nankörlük ettim :KK70: 2. levele başlayayım dedim, zorlandım biraz. şimdi 2. level yerine Killer Buns and Thighsi başlayayım diyorum, benim sorun bacak ve basen. diyet ve yürüyüşle ve elbetteki jille 62den 53.8e düştüm 2 ayda, teşekkür ederim jil annem. şimdi bi de şu basenleri hallettik mi helalleşcez kısmetse senle. :KK70:

offff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık.. :KK50::KK50:

emirin annesi, harika bi değişim, tebrikler arkadaşım:KK9::KK9:

kızlar selam bende 9.5 ay önce doğum yaptım hamileyken tam 35 kilo aldım 65 kgyle hamile kaldım 92 kiloydum doğumdan geldiğimde kızım 3.5 kılo doğdu şimdi 78 kiloyum diyet ve yürüyüş yapıyorum son 1 haftadır pilatese başlayacaktım ama burayı görünce vazgeçtim ve buna başlamaya karar verdim sizce yürüyüş ve diyet ve bu programla kalan kilolarımdan kurtulup eski pantolonlarıma girebilirmiyim sezeryanla doğum yaptım hayatım boyunca hiç çok zayıf olmamıştım ama hiç de göbeğim olmamıştı :KK19: geçen hafta komsunun kızı bana sen hamilemisin dedi gerçektende öyle sanki 3 4 aylık hamıle gibiyim kalçam bacaklarım desen zaten var:KK5: nerden başlamayılım bana yardımcı olurmusunuz lütfen:KK31:

kızlar selam bende 9.5 ay önce doğum yaptım hamileyken tam 35 kilo aldım 65 kgyle hamile kaldım 92 kiloydum doğumdan geldiğimde kızım 3.5 kılo doğdu şimdi 78 kiloyum diyet ve yürüyüş yapıyorum son 1 haftadır pilatese başlayacaktım ama burayı görünce vazgeçtim ve buna başlamaya karar verdim sizce yürüyüş ve diyet ve bu programla kalan kilolarımdan kurtulup eski pantolonlarıma girebilirmiyim sezeryanla doğum yaptım hayatım boyunca hiç çok zayıf olmamıştım ama hiç de göbeğim olmamıştı :KK19: geçen hafta komsunun kızı bana sen hamilemisin dedi gerçektende öyle sanki 3 4 aylık hamıle gibiyim kalçam bacaklarım desen zaten var:KK5: nerden başlamayılım bana yardımcı olurmusunuz lütfen:KK31:

n

Emireamade canım senin eski halin gibiyim şuan inş bene verebilirm yaaa

Ben bugün tekrar level 1/1 den başladım mecburen ara verdim çünkü ama level 2 yide yaptım artık nasıl bir azimse :))) ama level 2 kolay geldi bana.

killer buns & thighs diye bir programı var özel olarak.. sadece bacak ve popo diyosan hiç 30 days ile vakit kaybetme bence direk buna başla.. birkaç sayfa önce movinus kullanıcı isimli bir arkadaş link paylaşmıştı, sayfasını hatırlayamadım ama, ben ordan indirdim.. sayfaları geriye doğru tara, bulacaksındır.. tavsiyem budur..
Aynen Jillian killer buns&thigs tavsiye ederim.Benim de sorunlu bölgelerim basenlerim bacaklarım vede kalçayı şekle sokmak.Çok etkili devam ederseniz sonuçlarını muhakkak alıyorsunuz.Özelliklede aynada pantolon eşofman giydiğinizde güzel görüntü çıkıyo ortaya.Bende Pzt başlamak istiyorum iyileşme dönemini atlatmaya başladım fazla zorlanmadan başlamak istiyorum bir an önce.Resim çok güzel bayağı fark var hemde arkadaşlar böyle resimler koymakta inanılmaz motive ediyo insanı azmimizi artırıyo teşekkür ediyorum resim koyan arkadaşa.Şimdi benim hedefimde dolabımdaki aylar önce aldığım kotuma girebilmek bacaklarım ve basenlerim sorunlu olduğundan sığamıyorum.Aradan zaman geçtikten sonra kotuma sığdığımda burada sizlerlede paylaşmak istiyorum.Diğer arkadaşlarada ilham ve umut olsun.

verirsiniz :KK66: ben yürüyüş + diyet ve jille baya yol katettim.

movenius,
an itibariyle seyretmiş bulunuyorum :) 6 weeks 6 pack level 2'e kızlar bile nefes nefese ve kan ter içinde arkadaşlar..biz ne hale geliriz acep :))

Ben de geç de olsa çektim fotoları. Tabi bu fotoğraflar 5. günümü tamamladıktan sonra çekildi. Yarımşar cm incelmiş halim. Ama yeni başladım sayılır. Bakalım 30. günden sonra nasıl olacak. $FOTORA~1.JPG $FOTORA~2.JPG

teşekkür ederim cevap için ne kadar zamanda peki jill in hergün için 1 levelimi var ??

canım azmedersen verirsin, ama önce inanman gerek.. motivasyonunu hep yüksek tutmalısın, olur mu acaba değil, olacak demelisin.. eğer yola böyle çıkarsan mutlu sona ulaşırsın..
bu 30 days programı 3 level.. herbirini 10 ar gün yapıyorsun.. hergün için bir level değil yani.. becerebilirsen hiç ara vermeden, dayanamıyom dersen 6 günde 1 gün ara vererek yapabilirsin.. hareketleri yaparken aralarda çok fazla bekleme yapmamalısın, jill bu programı aralıksız uygulayan ve hareketler arasında 5 sn den fazla beklemeden yapıp da sonuç alamayacak hiç kimse yok diyo.. bilginize.. çalışmıyorsan sabahları yapmanı tavsiye ederim.. kahvaltıdan en az 1 saat sonra.. imkanın varsa öncesinde tempolu yürüyüş öneririm yarım saat.. sonrasında jill.. ben böyle yaptım, sonuç ortada.. tavsiye ederim yarın hemen başlaa.. :KK34:

X