- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.301
offff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık..
hanimlar yazdiklariniza resimlerinize inanamiyorummm bu kadar kisa surede harika sonuclar elde etmissiniz
benm derdim sadece sikilasmak ozellikle bacaklarim ve totomla basim dertte ayni programi mi uygulamaliyim yoksa toto icin farkli bi program varmi
yardimci olursaniz sevinirim