-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.301
offff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık..
killer buns & thighs diye bir programı var onun için jilin.. sadece bacak ve popo diyosan hiç 30 days ile vakit kaybetme bence dirak buna başla.. birkaç sayfa önce movinus kullanıcı isimli bir arkadaş link paylaşmıştı, sayfasını hatırlayamadım ama, ben ordan indirdim.. sayfaları geriye doğru tara, bulacaksındır.. tavsiyem budur..
hanimlar yazdiklariniza resimlerinize inanamiyorummm bu kadar kisa surede harika sonuclar elde etmissiniz
benm derdim sadece sikilasmak ozellikle bacaklarim ve totomla basim dertte ayni programi mi uygulamaliyim yoksa toto icin farkli bi program varmi
yardimci olursaniz sevinirim
jillian ın diğer videolarını da şu linklerden indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Kickbox FastFix Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack (Repost) Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Killer Buns and Thighs (2011) DVDRip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Extreme shed & shred Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels: Frontside, Backside for Beginners Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels Fitness Ultimatum (2010/Wii/ENG) Free Downloads - Flmsdown
arada linkleri böyle güncelleyelimde isteyenler buradan ulaşsınlar bi kaç link daha buldum buyrun :)
The Biggest Winner - How to Win by Losing: Cardio Kickbox Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Yoga Meltdown Level 1-2 DVDrip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - No More Trouble Zones Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Body Revolution (2012) Free Downloads - Flmsdown
hepsini indiremedim bazı linklerde sorun olabilir
offff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık..
noffff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık..
Aynen Jillian killer buns&thigs tavsiye ederim.Benim de sorunlu bölgelerim basenlerim bacaklarım vede kalçayı şekle sokmak.Çok etkili devam ederseniz sonuçlarını muhakkak alıyorsunuz.Özelliklede aynada pantolon eşofman giydiğinizde güzel görüntü çıkıyo ortaya.Bende Pzt başlamak istiyorum iyileşme dönemini atlatmaya başladım fazla zorlanmadan başlamak istiyorum bir an önce.Resim çok güzel bayağı fark var hemde arkadaşlar böyle resimler koymakta inanılmaz motive ediyo insanı azmimizi artırıyo teşekkür ediyorum resim koyan arkadaşa.Şimdi benim hedefimde dolabımdaki aylar önce aldığım kotuma girebilmek bacaklarım ve basenlerim sorunlu olduğundan sığamıyorum.Aradan zaman geçtikten sonra kotuma sığdığımda burada sizlerlede paylaşmak istiyorum.Diğer arkadaşlarada ilham ve umut olsun.killer buns & thighs diye bir programı var özel olarak.. sadece bacak ve popo diyosan hiç 30 days ile vakit kaybetme bence direk buna başla.. birkaç sayfa önce movinus kullanıcı isimli bir arkadaş link paylaşmıştı, sayfasını hatırlayamadım ama, ben ordan indirdim.. sayfaları geriye doğru tara, bulacaksındır.. tavsiyem budur..
kızlar selam bende 9.5 ay önce doğum yaptım hamileyken tam 35 kilo aldım 65 kgyle hamile kaldım 92 kiloydum doğumdan geldiğimde kızım 3.5 kılo doğdu şimdi 78 kiloyum diyet ve yürüyüş yapıyorum son 1 haftadır pilatese başlayacaktım ama burayı görünce vazgeçtim ve buna başlamaya karar verdim sizce yürüyüş ve diyet ve bu programla kalan kilolarımdan kurtulup eski pantolonlarıma girebilirmiyim sezeryanla doğum yaptım hayatım boyunca hiç çok zayıf olmamıştım ama hiç de göbeğim olmamıştıgeçen hafta komsunun kızı bana sen hamilemisin dedi gerçektende öyle sanki 3 4 aylık hamıle gibiyim kalçam bacaklarım desen zaten var nerden başlamayılım bana yardımcı olurmusunuz lütfen
verirsinizben yürüyüş + diyet ve jille baya yol katettim.
kızlar selam bende 9.5 ay önce doğum yaptım hamileyken tam 35 kilo aldım 65 kgyle hamile kaldım 92 kiloydum doğumdan geldiğimde kızım 3.5 kılo doğdu şimdi 78 kiloyum diyet ve yürüyüş yapıyorum son 1 haftadır pilatese başlayacaktım ama burayı görünce vazgeçtim ve buna başlamaya karar verdim sizce yürüyüş ve diyet ve bu programla kalan kilolarımdan kurtulup eski pantolonlarıma girebilirmiyim sezeryanla doğum yaptım hayatım boyunca hiç çok zayıf olmamıştım ama hiç de göbeğim olmamıştıgeçen hafta komsunun kızı bana sen hamilemisin dedi gerçektende öyle sanki 3 4 aylık hamıle gibiyim kalçam bacaklarım desen zaten var nerden başlamayılım bana yardımcı olurmusunuz lütfen
teşekkür ederim cevap için ne kadar zamanda peki jill in hergün için 1 levelimi var ??
movenius,
an itibariyle seyretmiş bulunuyorum :) 6 weeks 6 pack level 2'e kızlar bile nefes nefese ve kan ter içinde arkadaşlar..biz ne hale geliriz acep :))