inanamiyorum ne kadar surede bu degisimi yasadin canim
helal sana
ozellikle bu fotoyu gordukten sonra hemen baslamak istiyorum
bende ayni degiimi bacak ve popomda yasamak istiyorummm harikkasinizzzz
başlangıç, level 1 sonrası ve level 2 sonrası fotolar onlar...yani ortalama 10-12 gün arası çekilmiş fotoğraflar
ilk sayfadaki resime bakıyorum ben ondan coook cok berbatım bende toparlanırmıyım yaaaaa....
kayracım, valla ben yabancı forumda öyle fotoğraflar gördümkü, jillianın toparlayamadığı yok bence...önemli olan bırakmadan devam etmen...motivasyonun olmaya devam edicem ben de :))
özellikle kalça ve bacak için olan varmıymış görmemiştim ben
link varsa gönderebilirmisin canım
canım, ben de link yok, ancak google'a "jillian killer buns and thighs" yaz, önüne siteler çıkıyor. umarım indirebileceğin bir site bulursun. Ben karın için olan "6 weeks 6 pack" i indirdim sonunda :)) 30'ar dakikalık 2 video var. Level 1 ve level 2 olarak..3 hafta level 1, sonraki 3 haftada level 2 yapılıyormuş. indirdiğim link bu :
Get on Wupload.com
belki bu sitede istediğin video da olabilir bi bak istersen.
bugün 6. günüm dü... vücuduma bakıyorum en ufak bi değişiklik yok.... acele ediyorum ... hooş benim sarkıklarım zor toplanır gerçi.... ogltkn nerdesin arkadaşım..........
kayracım buradayım...daha dur, ilk level bitsin, ikinciden bi kaç gün geçsin o zaman gözle görülür bi değişiklik olacak..fotoğraflarını çekmişmiydin? çekmediysen bile şimdi çek, çünkü insan en büyük farkı kendi fotoğraflarını karşılaştırdığında farkediyor.
level 2 gerçekten dizleri zorluyor o yüzden beginner modundayım dün diz ağrısından öldüm. level 2/2 bitti sucuk gibi terliyorum ama bendede bir değişim yok kayra :))
kesinlikle çok doğru. level 2 dizler için oldukça zorlayıcı...3 öyle değil mesela...zaten level 2 de jillian da söylüyor. dizlerinize dikkat edin, zorlanırsanız anita gibi yapın diyor.
evet gelelim bana,
level 3'te, 2 deki gibi zorlanmadım açıkçası..2'ye kıyasla ısınma daha fazla, karın hareketleri daha zorlayıcı ama daha da eğlenceli, ya da son 7 günüm diye öyle hissediyorum :)) ve başlangıçtan bu güne kadar; karnım inanılmaz farketti, bel oyuntum ortaya çıktı, midem düzleşti :) jillian kesinlikle karından toparlamaya başlıyor bundan eminim.