Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

hiççç üşenmeden ilk sayfadan bu sayfaya kadar okudum. Hepinizi tebrik ediyorum
bende 1 aydır pilatese gidiyorum, özellikle göbek bölgesinden incelmek için diğer kısımlarda sıkıntı yok. Ama ne yazık ki 1 ay sonunda bel-göbekten 1 cm gitmiş, Hiç istemediğim halde popodan 5 cm bu gidişle dümdüz olacak diye korkuyorum.

1 ayda aldığım sonuç ortada ee sizin resimlerde ortada... bende başlamaya karar verdimm, gerçi sayfayı her açtığımda karar veriyorum ama uygulamaya gelince bişi yapmıyorum.

şimdi, pzrtesi - çrşb - cuma pilates günlerim, acaba diğer günlerde 30d yapsam bana bi faydası olur mu dersiniz? yoksa pilates günlerinde de yapmaya devam edip 10+10+10 u mu uygulayayım ?

2. level 4ü yapıcam ama valla çok zorluyo özellikle twist ve öne arkaya adım hareketinde geberiyorum yapmaaya korkuyorum ya

movenius,
yazdığını okuyunca mazi gözümde belirdi
aynı hareketlerde nefessiz kalıyordum ben de...öne arkaya adım atılan harekete dikkat et, dizlerini zorlamadan, hareketin hakkını vermeden yap gerekirse

benimde aklım hep plateste kalmıştır... sıkılaşmak deyince aklıma plates gelir çünkü... ama senin yazını okuyunca fikrim değişti... benim sorunum öyle böyle değil zira... forumu okumuşsun ilk başlarda biraz ağrı sızı oluyor ama alışıyorsun... kara senin...

movenius,
yazdığını okuyunca mazi gözümde belirdi
aynı hareketlerde nefessiz kalıyordum ben de...öne arkaya adım atılan harekete dikkat et, dizlerini zorlamadan, hareketin hakkını vermeden yap gerekirse

zaten ilk gün zenci gibi yaptım dizimdeki kıkırdak yumıuşamasının ağrısı tekrarlayınca şimdi çok diz kırmadan yapıyorum zorlamıyorum kendimi ama bacağımda acayip yanıyor o harekette zorlamanın alemi yok sakatlanmaya değmez o yüzden dediğin gibi zorlamıyorum

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım kışın aldığım kiloyu vermek için bir yandan pilates bır yandan dıyet yapıyorum.sabah tartıldım 60.1 geldım.hedef 55-56 kılo 2 gundur 1.leveli yapıyorum ama acaip yoruluyorum ve terlıyorum.ınsallah faydasını görürüm bende sizler gıbı.

Level 1 ile ilgili farklı farklı videolar var
level 1-part1
level1-part2
level1-part 3diye

ayyy çözemedim bu işi
canım arkadaş linkleri paylaşmış sağolsun, ben sana kısaca anlatıyım, bu linklerde videolar parça parça değil zaten, her bir level 1 video, ve her leveli 10 gün yapacaksın. bu şekilde 3 videoyu 30 günde bitirmiş olacaksıın.. benim tavsiyem hiç ara vermeden yapman, ama buradaki arkadaşların bazıları 6 gün yapıyor, 1 gün ara veriyo, tercih senin.. sonra aynanın karşısına geçip waaaaawwwwwww bu da kiim diye hayrete düşeceksiinnn... işte bu kadaaarrr...

ruuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allah'ımm sana geliyorummmmm

an itibariyle level 1 -1. günü yaptım ama yarına nolurum hiçbi fikrim yok.. 1 aydır düzenli pilatese gidiyorum kondisyonumda iyi sayılır ama resmen kösüldümm
Anacım nedir bu kadınların çilesi yaaa, 2 gram verip 3 cm incelicez die yapmadığımız kalmıyorr...
Sana güveniyorum Jillian ablaaa, son umudumsunn

izledim anladım alt katım boş şu an sanırım rahat yaparım sabahtan yalnız ağırlığım yok mevcut, siz neler kullanıyorsunz alternetif bir şeyler var mı yoksa alayım mı

izledim anladım alt katım boş şu an sanırım rahat yaparım sabahtan yalnız ağırlığım yok mevcut, siz neler kullanıyorsunz alternetif bir şeyler var mı yoksa alayım mı

rudıcmmmmmmmmmm
benm 1/2 deym bugn ıtıbarı ıle
ben pet sıse bulamadm evde
ne yaptm bılıyor musun
hadı guldureym senı bıraz

ıkı tane kutu süt aldm buzdolabından
onlarla yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…