- 15 Mart 2010
- 3.630
- 8
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.141
ilk günlerde normaldir. ağrında olacaka ama bırakma. hergeçen gün kondisyon artıyor.
4.5. günden sonra hareketler kolay gelmeye başlıyor artık.
Ya benim her yerim ağrıyor ne yapıcam 7 aylık bebeğim var ona bakmakta bile zorlanıyorum(
Nasıl verdin 6 kiloyu? BU arada gelicem oraya dabenimde 7,5 aylık oğlum, kasım anneleri topiğine de uğrasana arada, biz taaa hamileliğimizden beri birlikte paylaşıyoruz herşeyi.. seni de bekleriz..
şimdi arkadaşlar hani ben demiştim ya hiç zorlanmıyorum diye, nedeni sabah yapıyor olmammış.. çünkü dün evi temizledim dip köşe, akşama kadar sürdü, akşam üstü 4-5 arası yaptım sporumu, temizlikten mi, akşam olduğu için mi bilmem zoor yaptım.. şimdi çalışıpta akşam yapan arkadaşlar, siz bu yüzden zorlanıyosunuz, bence; her ne kadar fiziksel olarak çalışmasanızda günün yorgunluğu yetiyodur diye düşünüyorum.. çünkü ben bugün yine sabah yaptım ve yine video bittikten sonra 15 dak daha devam ettim karın ve basen çalışmaya.. yani benim ki sabah yapmanın avantajı, evde olanlara da tavsiyem sabah yapmaları.. ben 6:30 kalkıyorum, 7:00-7:30 da kahvaltı ediyorum, 8:30 da yürüyüş, 9 da bu egzersizleri yapıyorum.. bu arada birisi kahve için demiş spordan önce, kesinlikle katılıyorum, ben her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka kahve içerim.. bu arada bugün 14. günüm bitti ve ben 6 kilo vermişiiimmm... ohh ohh ohhh...
jillian'ın kalça ve bacaklar için olan dvd si de var biliyorsundur belki..
bebişim 6,5 aylık olunca ek gıdalara başladık tam anlamıyla ve bende dikkatli beslenmeye başladım, 1500 kalorilik bir diyet uyguluyorum, boool booool su içiyorum.. ve tabisii jiilll.. en çok son 15 günde verdim tabisi jillle.. baya baya inceldim gerçekten, özellikle bel neredeyse eski halime dönecem..Nasıl verdin 6 kiloyu? BU arada gelicem oraya da
kizlar levelleri 10 ar gun yaptiktan sonra, yani 30 gun bitince , 3 levelin 3unu de yapmaya devam edebilirmiyiz?
bayanlar bugun level 2 de ılk gunum bitti , kilolu biri olarak sizlere motıvasyon olması acısından sadece 10 gunde olan degısıklıklerı soleyeyim, tartıda 2.5 kılo goğüste 3 cnm belde 7 cm kalcadada 4 cm ıncelme mevcut ılkgun ölçülüp başlayın yeni başlayanlar...:))) ınanılmas motıvasyon sağlıyor değişimi görmek ilk 4 gun öldüm öldüm dirildim feci ağrıdı her yerım ama artık rahatlıkla yapıyorum tabıkıde sucuk gıbı terlıyorum ama tam gaz devam
bacaklar ıcın olan dvd snın lınkı olan arkadaslar gonderırse cok sevınırım... en yogun olan bolge kalcam olmasına ragmen en cok gobekten belden ınceldım..
level 1 de 2. günüm bitti arkadaşlar ama çok ağrım var bacaklarımda. normal mi bu? yanlış yaptığım bişey mi var?
Yok Canım normal bendede oldu ama artık olmuyor alışıncca