benimde 7,5 aylık oğlum, kasım anneleri topiğine de uğrasana arada, biz taaa hamileliğimizden beri birlikte paylaşıyoruz herşeyi.. seni de bekleriz..
şimdi arkadaşlar hani ben demiştim ya hiç zorlanmıyorum diye, nedeni sabah yapıyor olmammış.. çünkü dün evi temizledim dip köşe, akşama kadar sürdü, akşam üstü 4-5 arası yaptım sporumu, temizlikten mi, akşam olduğu için mi bilmem zoor yaptım.. şimdi çalışıpta akşam yapan arkadaşlar, siz bu yüzden zorlanıyosunuz, bence; her ne kadar fiziksel olarak çalışmasanızda günün yorgunluğu yetiyodur diye düşünüyorum.. çünkü ben bugün yine sabah yaptım ve yine video bittikten sonra 15 dak daha devam ettim karın ve basen çalışmaya.. yani benim ki sabah yapmanın avantajı, evde olanlara da tavsiyem sabah yapmaları.. ben 6:30 kalkıyorum, 7:00-7:30 da kahvaltı ediyorum, 8:30 da yürüyüş, 9 da bu egzersizleri yapıyorum.. bu arada birisi kahve için demiş spordan önce, kesinlikle katılıyorum, ben her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka kahve içerim.. bu arada bugün 14. günüm bitti ve ben 6 kilo vermişiiimmm... ohh ohh ohhh...