Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ilk günlerde normaldir. ağrında olacaka ama bırakma. hergeçen gün kondisyon artıyor.
4.5. günden sonra hareketler kolay gelmeye başlıyor artık.

valla canım zor geldi yaa, sanırım ilk gün olmasıyla alakalı bişey.
tam da yapamadım zaten, dayanamadım yani. o zıplamalı kısımlar falan yoruyo baya.
devam edicem ama kararlıyım. çok kilo verdim ben. kalan son kilolarımı da bu programla sıkılaşarak vermek istiyorum inşallah

Valla bugün 4. gün bitti bakalım zaman çabuk geçiyor Eylül de Görümcemin düğünü var acilen sıkılaşmam ve kilo vermem şart!!! 46 Beden giyiyorum Elbiseleri yaa )))))))::

bugün hızlı gecmiş herkes burdaymış.. bugün annem geldi ikizlere baktı bende ev işi ütü yemek vs... haftada bir hep gelir... o nedenle yapamadım şimdi kızları uyuttum başlıyorum az sonra... bugün 4. güüün bıkmak yok

Ya benim her yerim ağrıyor ne yapıcam 7 aylık bebeğim var ona bakmakta bile zorlanıyorum :KK43:(

benimde 7,5 aylık oğlum, kasım anneleri topiğine de uğrasana arada, biz taaa hamileliğimizden beri birlikte paylaşıyoruz herşeyi.. seni de bekleriz..

şimdi arkadaşlar hani ben demiştim ya hiç zorlanmıyorum diye, nedeni sabah yapıyor olmammış.. çünkü dün evi temizledim dip köşe, akşama kadar sürdü, akşam üstü 4-5 arası yaptım sporumu, temizlikten mi, akşam olduğu için mi bilmem zoor yaptım.. şimdi çalışıpta akşam yapan arkadaşlar, siz bu yüzden zorlanıyosunuz, bence; her ne kadar fiziksel olarak çalışmasanızda günün yorgunluğu yetiyodur diye düşünüyorum.. çünkü ben bugün yine sabah yaptım ve yine video bittikten sonra 15 dak daha devam ettim karın ve basen çalışmaya.. yani benim ki sabah yapmanın avantajı, evde olanlara da tavsiyem sabah yapmaları.. ben 6:30 kalkıyorum, 7:00-7:30 da kahvaltı ediyorum, 8:30 da yürüyüş, 9 da bu egzersizleri yapıyorum.. bu arada birisi kahve için demiş spordan önce, kesinlikle katılıyorum, ben her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka kahve içerim.. bu arada bugün 14. günüm bitti ve ben 6 kilo vermişiiimmm... ohh ohh ohhh... :KK76::KK76::KK76::KK76:

benimde 7,5 aylık oğlum, kasım anneleri topiğine de uğrasana arada, biz taaa hamileliğimizden beri birlikte paylaşıyoruz herşeyi.. seni de bekleriz..

şimdi arkadaşlar hani ben demiştim ya hiç zorlanmıyorum diye, nedeni sabah yapıyor olmammış.. çünkü dün evi temizledim dip köşe, akşama kadar sürdü, akşam üstü 4-5 arası yaptım sporumu, temizlikten mi, akşam olduğu için mi bilmem zoor yaptım.. şimdi çalışıpta akşam yapan arkadaşlar, siz bu yüzden zorlanıyosunuz, bence; her ne kadar fiziksel olarak çalışmasanızda günün yorgunluğu yetiyodur diye düşünüyorum.. çünkü ben bugün yine sabah yaptım ve yine video bittikten sonra 15 dak daha devam ettim karın ve basen çalışmaya.. yani benim ki sabah yapmanın avantajı, evde olanlara da tavsiyem sabah yapmaları.. ben 6:30 kalkıyorum, 7:00-7:30 da kahvaltı ediyorum, 8:30 da yürüyüş, 9 da bu egzersizleri yapıyorum.. bu arada birisi kahve için demiş spordan önce, kesinlikle katılıyorum, ben her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka kahve içerim.. bu arada bugün 14. günüm bitti ve ben 6 kilo vermişiiimmm... ohh ohh ohhh... :KK76::KK76::KK76::KK76:
Nasıl verdin 6 kiloyu? BU arada gelicem oraya da

bayanlar bugun level 2 de ılk gunum bitti , kilolu biri olarak sizlere motıvasyon olması acısından sadece 10 gunde olan degısıklıklerı soleyeyim, tartıda 2.5 kılo goğüste 3 cnm belde 7 cm kalcadada 4 cm ıncelme mevcut ılkgun ölçülüp başlayın yeni başlayanlar...:))) ınanılmas motıvasyon sağlıyor değişimi görmek ilk 4 gun öldüm öldüm dirildim feci ağrıdı her yerım ama artık rahatlıkla yapıyorum tabıkıde sucuk gıbı terlıyorum ama tam gaz devam :KK70:

bacaklar ıcın olan dvd snın lınkı olan arkadaslar gonderırse cok sevınırım... en yogun olan bolge kalcam olmasına ragmen en cok gobekten belden ınceldım..

Nasıl verdin 6 kiloyu? BU arada gelicem oraya da
bebişim 6,5 aylık olunca ek gıdalara başladık tam anlamıyla ve bende dikkatli beslenmeye başladım, 1500 kalorilik bir diyet uyguluyorum, boool booool su içiyorum.. ve tabisii jiilll.. en çok son 15 günde verdim tabisi jillle.. baya baya inceldim gerçekten, özellikle bel neredeyse eski halime dönecem.. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kizlar levelleri 10 ar gun yaptiktan sonra, yani 30 gun bitince , 3 levelin 3unu de yapmaya devam edebilirmiyiz?

ya bende şuan 15. günü bitirdim, bu 30 gün bitince ne yapacağımı düşünüyorum sürekli.. çünkü ay zayıfladım tamam oldu deyip bırakmak istemiyorum ben sporu, devam etmek istiyorum sürekli.. ama napcaz bende bilmiyom daha.. neyse o zamana kadar buluruz başka başka linkler.. inşallah.. :KK34:

ya bende şuan 15. günü bitirdim, bu 30 gün bitince ne yapacağımı düşünüyorum sürekli.. çünkü ay zayıfladım tamam oldu deyip bırakmak istemiyorum ben sporu, devam etmek istiyorum sürekli.. ama napcaz bende bilmiyom daha.. neyse o zamana kadar buluruz başka başka linkler.. inşallah.. :KK34:[/QUOTE]

ben 30 gun bitince 3 levelin 3 unu de yapicam bashka istemiyorum.

bayanlar bugun level 2 de ılk gunum bitti , kilolu biri olarak sizlere motıvasyon olması acısından sadece 10 gunde olan degısıklıklerı soleyeyim, tartıda 2.5 kılo goğüste 3 cnm belde 7 cm kalcadada 4 cm ıncelme mevcut ılkgun ölçülüp başlayın yeni başlayanlar...:))) ınanılmas motıvasyon sağlıyor değişimi görmek ilk 4 gun öldüm öldüm dirildim feci ağrıdı her yerım ama artık rahatlıkla yapıyorum tabıkıde sucuk gıbı terlıyorum ama tam gaz devam :KK70:

bacaklar ıcın olan dvd snın lınkı olan arkadaslar gonderırse cok sevınırım... en yogun olan bolge kalcam olmasına ragmen en cok gobekten belden ınceldım..

ooooo çok iyi yaa tebrik ederim valla :) belde 7 cm incelme ne demek yaaa :)

level 1- 5. gün az önce bitti. cumartesi pazar gece yapacağım galiba... ağrım sızım azaldı ama yorgunluk ve ter hat safhada nefes nefese yapıyorum.. ne cok su iciyorum ama kızlarda tık yok ne su iciyorlar nede yorgunluk hissi var yüzlerinde

benimde 5 bitti , genelde sabahları yaptım alıştım diyebilirim bacaklarımda sertlik hissediyorum bakalım on gün sonunda ne değişiklik olcak. Bir şınavları çekemiyorum :KK70:

X