- 26 Ocak 2008
- 4.104
- 19
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.181
asdfgh87,
her level'i 10 gün yapıyorsun, ve her 6 günde 1 gün mola vererek kaslarını dinlendiriyorsun canım.
bunu bilmiyordum bugün yapmamam mı lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asdfgh87,
her level'i 10 gün yapıyorsun, ve her 6 günde 1 gün mola vererek kaslarını dinlendiriyorsun canım.
level 1'de 6 günü tamamladıysan, bugün 7. yi yapacaksan eğer evet bugün dinlenmen öneriliyor. yarın 7.'den devam edeceksin kayracım.bunu bilmiyordum bugün yapmamam mı lazım
canım ben sabah yapılmasından yanayım, daha etkili olduğunu düşünüyorum, çünkü daha az yoruluyorsun, ve dolayısıyla tamamını baştan sona yapabiliyorsun, akşam yapılırsa günün yorgunluğuyla birlikte çok daha fazla yıpratıyo insanı ve tamamını yapamıyosun malesef..çok güzel bir egzersiz ben bugün 2.günüm oldu başlayalı. nasıl ter nasıl ter anlatamam şu anda :)) hemen duş'a :))
peki bunu hangi zamanlar arası yapmamız lazım belli bir saat var mı :?
ah benim de bi küçülseler, oğlumu emzirdiğim için kocamanlar.. eski elbiselerimin bedenleri süper şu anda, ama göğüsler yok bitürlü iki yakası bi araya gelmiyo, fermuar göğüs kısmına gelince hiiiç hareket etmiyoo.. gidesi yok, napcaaam ben ya.. bu memişler nasıl küçülecek.. çocuk sahibi olanlara soruyorum.. ZAMANLA KÜÇÜLECEKLER Mİ?Yapanların ölçülerine baktım da ,herkesin gögüsü küçülmüş benim zaten küçük, daha da küçülmesin.
zamanla küçülmüyorlar ne yazık ki ben arka arkaya iki doğum yaptım...normalde d olan cup ölçüm hamilelikler ve emzirmelerle daha da büyüdü ve alt beden 38-40 iken, üst beden 44 civarı idi :/ sporla toparlanmasının mümkünatı yoktu ne yazık ki...4 yıl bir fiil emzirmiş bir anne olarak, çareyi meme küçültme ameliyatı olmakta buldum :))ah benim de bi küçülseler, oğlumu emzirdiğim için kocamanlar.. eski elbiselerimin bedenleri süper şu anda, ama göğüsler yok bitürlü iki yakası bi araya gelmiyo, fermuar göğüs kısmına gelince hiiiç hareket etmiyoo.. gidesi yok, napcaaam ben ya.. bu memişler nasıl küçülecek.. çocuk sahibi olanlara soruyorum.. ZAMANLA KÜÇÜLECEKLER Mİ?
zamanla küçülmüyorlar ne yazık ki ben arka arkaya iki doğum yaptım...normalde d olan cup ölçüm hamilelikler ve emzirmelerle daha da büyüdü ve alt beden 38-40 iken, üst beden 44 civarı idi :/ sporla toparlanmasının mümkünatı yoktu ne yazık ki...4 yıl bir fiil emzirmiş bir anne olarak, çareyi meme küçültme ameliyatı olmakta buldum :))
zamanla küçülmüyorlar ne yazık ki ben arka arkaya iki doğum yaptım...normalde d olan cup ölçüm hamilelikler ve emzirmelerle daha da büyüdü ve alt beden 38-40 iken, üst beden 44 civarı idi :/ sporla toparlanmasının mümkünatı yoktu ne yazık ki...4 yıl bir fiil emzirmiş bir anne olarak, çareyi meme küçültme ameliyatı olmakta buldum :))
ama 1. levelde eğil sanırım 2. de değişim başlıyor sende de öyle mi
ah benim de bi küçülseler, oğlumu emzirdiğim için kocamanlar.. eski elbiselerimin bedenleri süper şu anda, ama göğüsler yok bitürlü iki yakası bi araya gelmiyo, fermuar göğüs kısmına gelince hiiiç hareket etmiyoo.. gidesi yok, napcaaam ben ya.. bu memişler nasıl küçülecek.. çocuk sahibi olanlara soruyorum.. ZAMANLA KÜÇÜLECEKLER Mİ?