Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

haminlar yazdiklarinizi okudum super bi egzersizmis bende yapmayi isterim
nerdeyse 1 sene olcak duzenli spor yapiyorum haftada 3 gun salona gidiyorum ama bekledigim kadar toparlanma olmadi malesef
kilom iyi zayifamak istemiyorum ama daha once cok sik kilo alip verdigim ve hareketsiz odugum icin vcudum cok saldi kendini sikilasmam lazim ozellikle bacaklarimla basim dertte
eger banada link gonderirseniz denemek isterim

hepnpze kolayyyy gelsinnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
senide bekleriz kaçak !
3 gün yapıp koyvermek var mı

şimdi oğlumla baktık sınavdan sonra başlıyor...ogltkne...ablaya söyle veremezsem kilo dava açarım dedi

tekrar başa alacağım 4 kilo verdim ama bununla yapsam diyeti eminim 7 kilo vermiş gibi fark yaratırdı

Son düzenleme:
jelesecim,
dava mı
valla terlikler hazır biliyosun, plaj için fazlaca döküntüler...mapus köşelerinde idare ederler beni :))

kızlar ben spordan sonra aşırı acıkıyorum midem resmen kazınıyor gibi oluyo sizdede öylemi?

movenius, ben değil yemek yemeye, ayakta durmaya enerji bulamıyorum şaka bi yana şişkinlik oluyor ben de, aç karnına bile yapsam tokmuş gibi hissediyorum.

ben bugün 1.leveldan başliyim dedim

ama hareketlerin bazıları çok zor geldi arkadaşlar bana
hepsini tam yapamadım
yani onların yaptığı kadar uzun yapamadım
yorulduğum yerde bekleyip diğer harekete geçmelerini bekledim ve o şekilde devam ettim
bu şekilde faydası olur mu bilmiyorum ama çok terletti açıkçası

ilk günlerde normaldir. ağrında olacaka ama bırakma. hergeçen gün kondisyon artıyor.
4.5. günden sonra hareketler kolay gelmeye başlıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…