Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

çok güzel bir egzersiz ben bugün 2.günüm oldu başlayalı. nasıl ter nasıl ter anlatamam şu anda :)) hemen duş'a :))

peki bunu hangi zamanlar arası yapmamız lazım belli bir saat var mı :?

Yapanların ölçülerine baktım da ,herkesin gögüsü küçülmüş benim zaten küçük, daha da küçülmesin.

Son düzenleme:
çok güzel bir egzersiz ben bugün 2.günüm oldu başlayalı. nasıl ter nasıl ter anlatamam şu anda :)) hemen duş'a :))

peki bunu hangi zamanlar arası yapmamız lazım belli bir saat var mı :?
canım ben sabah yapılmasından yanayım, daha etkili olduğunu düşünüyorum, çünkü daha az yoruluyorsun, ve dolayısıyla tamamını baştan sona yapabiliyorsun, akşam yapılırsa günün yorgunluğuyla birlikte çok daha fazla yıpratıyo insanı ve tamamını yapamıyosun malesef..
ama akşam yapanlarda çook etkili sonuçlar alıyor, yanlış anlaşılmasın, sadece sabah daha kolay..
Yapanların ölçülerine baktım da ,herkesin gögüsü küçülmüş benim zaten küçük, daha da küçülmesin.
ah benim de bi küçülseler, oğlumu emzirdiğim için kocamanlar.. eski elbiselerimin bedenleri süper şu anda, ama göğüsler yok bitürlü iki yakası bi araya gelmiyo, fermuar göğüs kısmına gelince hiiiç hareket etmiyoo.. gidesi yok, napcaaam ben ya.. bu memişler nasıl küçülecek.. çocuk sahibi olanlara soruyorum.. ZAMANLA KÜÇÜLECEKLER Mİ?

zamanla küçülmüyorlar ne yazık ki ben arka arkaya iki doğum yaptım...normalde d olan cup ölçüm hamilelikler ve emzirmelerle daha da büyüdü ve alt beden 38-40 iken, üst beden 44 civarı idi :/ sporla toparlanmasının mümkünatı yoktu ne yazık ki...4 yıl bir fiil emzirmiş bir anne olarak, çareyi meme küçültme ameliyatı olmakta buldum :))

Ciddi misinn benim de elbiseler göğüslerden dolayı olmuyor ne yazık ki sinir oluyorum hiç bir şekilde küçülmezler mi?

ah ah keşke benimkilerde emzirme dönemindeki gibi kocaman kalsalardı,ama nerdeeee,,bende 2doğum yaptım ard arda,oğlum 13aylıktı kızımı dünyaya getirdiğimde,haliyle oğlumu 6aylıkken sütten kesmek zorunda kaldım,neyse sonra doğum oldu falan göğüsler yine büyüdü,8ay emzirdim süt azaldı bıraktırdım göğüşler ufalmaya başladı,sonra 20kilo verdim 1senede 95bedenden 80bedene düştüm şimdi boyutu iyi güzel hoşta azcık ufak geliyo gözüme e bide emzirmeden dolayı deformasyon canımı sıkıyo,hafif sarktı ve içleri yumuşadı,keşke hep büyük ve sert kalsalardı ozamanlardaki gibi,,
ben hiç duymadım emzirmeden sonra memesi küçülmeyen kadını
ama eğer çok kiloluysa kadın göğüsler kilo verene kadar jkocaman kalır kiloyla birlikte göğüslerde küçülüyor,ama bende kilo vermeden ötürü hiç küçülme olmadı 80 kiloykende emzikten çekilince küçülmüşlerdi eski halişne gelmişlerdi anlıycan,tek fark içleri artık yumuşacık sert değil

Arkidişler.... Şimdi 1 Haftaya babam ve annem geliyor İstanbuldan 1 temmuzda... Ben 2 gündür yapamadım daha doğrusu yaptım ama cumartesi günü yarım yapabildim bebeğim ağladı bende uyuya kalmışım amadün hiçyapmadım şimdi ben nasıl devam etmeliyim anlamadım ara verdiğim için tekrar baştanmı başlıcam?

Ayrıca annemler geleceğinden onların yanında yapamayacğıma göre de onlar gittikten sonra en başından mı başlasam anlayamadım da :)

1. Levelde 2. günümü tamamladım arkadaşlar. Aman Tanrım, o neydi öyle diyorum Ben yıllardır her türlü sporu yaptım ince ve formda kalmak adına ama 20 dakikada hiç böyle terlemedim. Bu sabah uyandığımda öyle dayanılmaz ağrılarım olmadı, idmanlı olduğumdan ama her tarafımda hissettiğim ince ince sızılar nerelerimin çalıştığı konusunda ziyadesiyle aydınlattı beni Başlamadan önceki ölçülerim; Göğüs:90, Bel:65 Kalça:92 şeklinde. Belimde doğumdan sonra hafif yağlanma oldu. Daha doğrusu doğumla beraber... Kızım 7.5 aylık. Bedenim 36 şu anda ama eskiye göre göğüsler çok büyüdü ve bel çevrem daha kalın. Umarım sporla hallederim. Göğüs mevzuuna gelince, şu anda 90 cm çevresi ama sırtım dar olduğundan o ölçünün büyük kısmı göğüsler. Yani fazlaca büyük. 85 beden kullanıyorum. Eskiden olduğu gibi 75 olur mu bilmem ama alışamadım ben bunlara yaaaa.

level 1 8. gün bitti ... regl oldum ara da vermem gerek ama vermek istemiyorum.. bir an önce 2. levele geçmek istiyorum... pazar günü düğün var mucize beklemiyorum ama azcık toparlanmak istiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…