Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

valla ben 10 tane normal şınav çekebiliyorum sonrası başlangıç seviyesindeki kız gibi .))) zaten eskiden 10 taneyide yapamıyodum ama başlangıç seviyesinde yapıldığı gibi kendi kendime yapıyodum bi süre sonra güçleniyosunuz zaten

Merhaba kizlar, ben level1i tamamladim level 2 de 3. günüm bugün, ben daha öncede spor yapiyordum o yüzdenmi bilmiyorum pek bi degisiklik olmadi henüz vücudumda, birde tam bir aydir diyet yaptigim halde kilomda gram oynama yok acaba bu sporun etkisindenmi, kas olusumundan filanmi?

birde bir sorum daha var siz ne zaman yapiyorsunuz yani ac karnina tok karnina fark ediyormu, mesela yemekten bir saat sonra yapsam sorun olmaz dimi :)

Ben hergün 1 saat başka bir cd den egzersiz yapıyordum ama o kadar övmüşsünüz ki 1 saat yerine bu cd ye başladım bugün level 1 de ilk günüm o kadar zorlanmadım ama çok ter attım etkili bir çalışma bir tavsiyem olacak egzersiz öncesi kahve içerseniz hem daha çok yağ yakarsınız hem de daha enerjik olursunuz...

Bugün ilk günümdü.Ama 2 gün önce 11 dakika yapmıştım çok zor gelmişti.Bugün biraz daha serin ve geniş yerde yaptım çok zorlanmadım.Ama o son kısım karnı yavaş çalıştırma kısmı varya işte onda çok zorlandım.Tam bir son vuruş oldu :KK9: o nasıl terlemeydi öyle :KK1: Duşumu da aldım.Ama ben dambılsız yaptım.3 kg lık dambıllarım var onlar ağır gelir.Zaten yanımda değil yurttalar.Ben de fotoğraflarımı çektim etkiyi daha iyi görebilmek için. Hadi bakalım.

slm arkadaşlar;
benim 1.level dün bitti.Yarın ikinciye başlıyacam.Yarım litrelik su şişelerini kullanıyorum şimdilik.dambıl almayı düşünüyorum.Kaç kiloluk olması lazım acaba? Birde level 2 ile 3ü aynı andamı yapsam diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar, ben level1i tamamladim level 2 de 3. günüm bugün, ben daha öncede spor yapiyordum o yüzdenmi bilmiyorum pek bi degisiklik olmadi henüz vücudumda, birde tam bir aydir diyet yaptigim halde kilomda gram oynama yok acaba bu sporun etkisindenmi, kas olusumundan filanmi?

birde bir sorum daha var siz ne zaman yapiyorsunuz yani ac karnina tok karnina fark ediyormu, mesela yemekten bir saat sonra yapsam sorun olmaz dimi :)

bir yerde bir hata var ama nerde .. bunu spor ve diyet konusunda tecrübeliler cevaplasın yada bir diyetisyenle görüş derim.. mesela su iciyormusun.. kilo vermek icin bol su şart...
ben sabah kahvaltıdan 2 saat sonra yapıyorum ...ama kahvaltım 1 yumurta az peynir ve domates... diyette yapıyorum cünkü..

Ben hergün 1 saat başka bir cd den egzersiz yapıyordum ama o kadar övmüşsünüz ki 1 saat yerine bu cd ye başladım bugün level 1 de ilk günüm o kadar zorlanmadım ama çok ter attım etkili bir çalışma bir tavsiyem olacak egzersiz öncesi kahve içerseniz hem daha çok yağ yakarsınız hem de daha enerjik olursunuz...

zorlanmamanın sebebi daha önce spor yapmış olman vücudun alışmış.. ne güzel... kahveyi mutlaka deneyeceğim...

Bugün ilk günümdü.Ama 2 gün önce 11 dakika yapmıştım çok zor gelmişti.Bugün biraz daha serin ve geniş yerde yaptım çok zorlanmadım.Ama o son kısım karnı yavaş çalıştırma kısmı varya işte onda çok zorlandım.Tam bir son vuruş oldu :KK9: o nasıl terlemeydi öyle :KK1: Duşumu da aldım.Ama ben dambılsız yaptım.3 kg lık dambıllarım var onlar ağır gelir.Zaten yanımda değil yurttalar.Ben de fotoğraflarımı çektim etkiyi daha iyi görebilmek için. Hadi bakalım.

hadi bakalım hepimize kolay gelsin..

kızlar bu 30 günlük program bitince hangi programa geçiyoruz onun süresi ne kadar

jillian michaels 30 day ripped var 30 günlük ona devam ediyoruz..bazı arkadaşlar 6 week diye cd buldu karın ağırlıklı onuda yapıyor hele bir bitirelim...

slm arkadaşlar;
benim 1.level dün bitti.Yarın ikinciye başlıyacam.Yarım litrelik su şişelerini kullanıyorum şimdilik.dambıl almayı düşünüyorum.Kaç kiloluk olması lazım acaba? Birde level 2 ile 3ü aynı andamı yapsam diye düşünüyorum.

1 kilo diye biliyorum kolay gelsin...

Ya benim her yerim ağrıyor ne yapıcam 7 aylık bebeğim var ona bakmakta bile zorlanıyorum :KK43:(

valla güzelim bendede 2.5 yaşında ikizler var .. bende namaz kılarken oturup kalkamıyorum.. vazgecme derim ama karar senin... kilonu halini sen bilirsin...

yeni başlayanlar arkadaki sarışın kızın hareketlerini mi yapcak peki? onu anlayamdım ben

hareketler oldukca zor sarışın kolay olanı yapıyor.. ama senin yapman icin kolayda değil... sen başlangıclarda yapabildiğini yap ben öyle yapıyorum... zaten hepsini tam yapman imkansız tabi daha önce spor yapmayan biriysen.. sen başla alışana kadar 8-10 gün gececek zaten.. benim 3. günüm pestilim cıktı..

Son düzenleme:
hareketler oldukca zor sarışın kolay olanı yapıyor.. ama senin yapman icin kolayda değil... sen başlangıclarda yapabildiğini yap ben öyle yapıyorum... zaten hepsini tam yapman imkansız tabi daha önce spor yapmayan biriysen.. sen başla alışana kadar 8-10 gün gececek zaten.. benim 3. günüm pestilim cıktı..

ben spor yapıyorum ya ilk defa başlamıycam ama zorsa bilemem
deneyelim bakalım nasıl olcak
teşekkür ederim cnm

dün level 2 bitti...
durum fotoğraflardaki gibi.
sanırım en majör değişiklik 1.level sonunda oluyor

Eklentiler

• $jm önce-sonra level 2 sonrası.jpg
    $jm önce-sonra level 2 sonrası.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 240
Son düzenleyen: Moderatör:
yooook süper değişiklik var... sana az görünmesi normal orada yağ azaldı azaldıkca zorlaşacaktır hem 30 günü bitir birde şu 6 week olanı yap bakalım sen benim motivasyonumsun devam

Bugün benim 4. günümdü ölçülerimi biliyorum on gün sonunda onları yazacağım bakalım ne kadar değişiklik olacak
Ama arada birgün yapamadım 3 de diyebiliriz.

maşallah diyorum ne güzel sıkılaşmışsın :)

benim göbek pek yok ama yine de sıkı olsun istiyorum benim sorunum bacak ağırlıklı :KK50: umarım inceltebilirim

yooook süper değişiklik var... sana az görünmesi normal orada yağ azaldı azaldıkca zorlaşacaktır hem 30 günü bitir birde şu 6 week olanı yap bakalım sen benim motivasyonumsun devam

kayracım, dediğin doğru aslında oradaki yağ oranı azaldıkça dümdüz yapmak için daha uğraşmak gerekecek sanırım.
valla ben senin motivasyonunum ama bana da motivasyon lazım :KK43:
akşam saat 12 de yaptım yine...oldukça yorgun oluyorum o saatte, tüm günün yorgunluğu çöküyor üstüme
içimde yapmak gelmese de zorladım kendimi :/

6 week 6 pack'e başlamayı bırak, inderemedim ki hala :KK43:...satışta dvd'si varmı diye bakiim de alayım bari...

X