- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.081
ha haaa bu neeeee?vay beeee.Tebrik ediyorum sizi.Yani böyle bir durum olabilir elbette ama 14 günde nasıl oldu yaa?Ne kadar etkili hareketler bunlar böyle.
ben de level 2 deyim şu an, ama hemen arkasından ripped in 30 un level 2 sini de yapıyorumgünde bir saat hareket çalışmış oluyorum, arkasından da 30 dk koşu bandında hızlı yürüyüş yapıyorum ama gerçekten çok etkili
bi dene, ne kadar etkili olduğunu daha ilk günden anlayacaksın
azar azar başlamıştım sonra çoğalttım. zaten spor yaptıkça, vücut alıştıkça yarım saatlik egzersiz az gelmeye başlıyor..
bir de bacaklarım çok kalın benim yaacilen inceltmek istiyorum
ben de level 2 deyim şu an, ama hemen arkasından ripped in 30 un level 2 sini de yapıyorumgünde bir saat hareket çalışmış oluyorum, arkasından da 30 dk koşu bandında hızlı yürüyüş yapıyorum ama gerçekten çok etkili
ikinizede bravo tebrikler valla....... adet döneminde devam ettinizmi
poppyy, ripped in 30 nasıl? daha zor mu? her ikisinin level 2 sini aynı anda yaptığın için daha rahat kıyaslayabilirsin sanırım.
poppy ben daha yeni idrak ettim senin kondisyonu :) valla 1 saat jillian ve arkasından yarım saat koşu, ne diyeyim süpersin, hatta süper ötesisin..umarım incecik bacaklara en kısa zamanda kavuşursun arkadaşım. sendeki gelişmeler nasıl? baştan bu yana gözle görülür değişimler var mı? hatta foto varsa eklersen hepimize iyi gelir, zira motivasyonu kaybetmememiz lazım.
poppyy, ripped in 30 nasıl? daha zor mu? her ikisinin level 2 sini aynı anda yaptığın için daha rahat kıyaslayabilirsin sanırım.
ben pazar günü adet oldum, yapmaya devam ettim, bırakmadım hiç...ama benim adet dönemlerim rahat geçer, ağrı sızı pek olmaz.
bu arada 6 weeks 6 pack'i arkadaş indiremiyorağır bi dosya iş yerinden indirmek çok zor dedi..
indiren, bulan, online seyredebilen varsa paylaşabilir mi?
teşekkür ederimtam koşu değil aslında hızlı yürüyüş diyebiliriz ama ( bu arada Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn! :))) )
değişim ciddi anlamda var ama ben spora başlayalı üç ay oldu, ilk zamanlar çok düzenli yaptığım söylenemez.. yediklerime dikkat ediyorum sporu da mümkün olduğunda aksatmamaya çalışıyorum. bu arada bol bol yeşil çay içiyorum
fotoğraf çekmedim ama ölçülerimi kaydetmiştim
başlangıç ölçülerim:
kilo: 81
göğüs: 103
bel: 85
göbek:96
basen: 115
şu an :
kilo: 72
göğüs: 86
bel: 72
göbek:79
basen: 102
yani şöyle söyleyeyim 72 kilo olmama rağmen 38-40 beden arası giyiyorum ciddi anlamda bir sıkılık var, görünüm en fazla 65 gibi diyebilirim. kimse 70 üzeri olduğuma inanmıyor
hedefim 60, zaten bu kadar sıkılaşarak devam edince 60 kiloda 36 beden olurum sanırım
jillian a başladığınız ölçülermi bunlar diyette yapıyormusunuz
azar azar başlamıştım sonra çoğalttım. zaten spor yaptıkça, vücut alıştıkça yarım saatlik egzersiz az gelmeye başlıyor..
bir de bacaklarım çok kalın benim yaacilen inceltmek istiyorum
teşekkür ederimtam koşu değil aslında hızlı yürüyüş diyebiliriz ama ( bu arada Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn! :))) )
değişim ciddi anlamda var ama ben spora başlayalı üç ay oldu, ilk zamanlar çok düzenli yaptığım söylenemez.. yediklerime dikkat ediyorum sporu da mümkün olduğunda aksatmamaya çalışıyorum. bu arada bol bol yeşil çay içiyorum
fotoğraf çekmedim ama ölçülerimi kaydetmiştim
başlangıç ölçülerim:
kilo: 81
göğüs: 103
bel: 85
göbek:96
basen: 115
şu an :
kilo: 72
göğüs: 86
bel: 72
göbek:79
basen: 102
yani şöyle söyleyeyim 72 kilo olmama rağmen 38-40 beden arası giyiyorum ciddi anlamda bir sıkılık var, görünüm en fazla 65 gibi diyebilirim. kimse 70 üzeri olduğuma inanmıyor
hedefim 60, zaten bu kadar sıkılaşarak devam edince 60 kiloda 36 beden olurum sanırım
Kızlar merhaba. Kasım ayında anne oldum ben. Çok şükür 18 kilo verdim, evlendiğim kiloya ulaştım. 12 kilo almıştım hamilelikte ama fazla kilom vardı birkaç... Ancak sıkılaşmaya ihtiyacım var. Bir de selülit derdim var, emzirme hormonlarından da artıyormuş diye duydum. Uzun lafın kısası ben de dvd siparişi verdim ve aranıza katıldımGöbeğim kalmadı ama dediğim gibi, sımsıkı olsun istiyorum evlenmeden önceki gibi.Biraz takip ettim, sonuçlar inanılmaz. Ben zaten pilates falan yaptım hamileliğimde. Sonrasında da yaptım ama her gün bir saat ayıramıyorum artık, kızım çok haylaz oldu. Bu bana daha uygun geldi. Her akşam kızımı babyslingimizle kucağımda taşıyarak bir saat yürüyorum. O yürüyüş esnasında uyuyor ve yatırıyorum gelince. Ben de hemen egzersize başlarım diye düşündüm. Hadi bakalım gazam mübarek olsun