Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar dün başladım
tek elleri açıp zıplamada zorlandım diğer hepsini yaptım
normalde hiç terlemem ama dün sırtım bile terledi ya

ben de level 2 deyim şu an, ama hemen arkasından ripped in 30 un level 2 sini de yapıyorum günde bir saat hareket çalışmış oluyorum, arkasından da 30 dk koşu bandında hızlı yürüyüş yapıyorum ama gerçekten çok etkili

azar azar başlamıştım sonra çoğalttım. zaten spor yaptıkça, vücut alıştıkça yarım saatlik egzersiz az gelmeye başlıyor..

bir de bacaklarım çok kalın benim ya acilen inceltmek istiyorum

bi dene, ne kadar etkili olduğunu daha ilk günden anlayacaksın

azar azar başlamıştım sonra çoğalttım. zaten spor yaptıkça, vücut alıştıkça yarım saatlik egzersiz az gelmeye başlıyor..

bir de bacaklarım çok kalın benim ya acilen inceltmek istiyorum

ikinizede bravo tebrikler valla....... adet döneminde devam ettinizmi

poppyy, ripped in 30 nasıl? daha zor mu? her ikisinin level 2 sini aynı anda yaptığın için daha rahat kıyaslayabilirsin sanırım.

ikinizede bravo tebrikler valla....... adet döneminde devam ettinizmi

ben pazar günü adet oldum, yapmaya devam ettim, bırakmadım hiç...ama benim adet dönemlerim rahat geçer, ağrı sızı pek olmaz.

bu arada 6 weeks 6 pack'i arkadaş indiremiyor ağır bi dosya iş yerinden indirmek çok zor dedi..
indiren, bulan, online seyredebilen varsa paylaşabilir mi?

poppy ben daha yeni idrak ettim senin kondisyonu :) valla 1 saat jillian ve arkasından yarım saat koşu, ne diyeyim süpersin, hatta süper ötesisin..umarım incecik bacaklara en kısa zamanda kavuşursun arkadaşım. sendeki gelişmeler nasıl? baştan bu yana gözle görülür değişimler var mı? hatta foto varsa eklersen hepimize iyi gelir, zira motivasyonu kaybetmememiz lazım.

poppyy, ripped in 30 nasıl? daha zor mu? her ikisinin level 2 sini aynı anda yaptığın için daha rahat kıyaslayabilirsin sanırım.

yok canım, aslında hemen hemen aynı gibi sadece az bir fark var. hatta bazı hareketleri aynı zaten..
ikisini bir arada yapınca daha faydalı olacak gibime geliyor ama, ben üç aydır spor yapıyorum hafif hafif başladım zaten..

yeni başlayan arkadaşlara birden yüklenmeyin derim

teşekkür ederim tam koşu değil aslında hızlı yürüyüş diyebiliriz ama ( bu arada Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn! :))) )
değişim ciddi anlamda var ama ben spora başlayalı üç ay oldu, ilk zamanlar çok düzenli yaptığım söylenemez.. yediklerime dikkat ediyorum sporu da mümkün olduğunda aksatmamaya çalışıyorum. bu arada bol bol yeşil çay içiyorum

fotoğraf çekmedim ama ölçülerimi kaydetmiştim

başlangıç ölçülerim:

kilo: 81
göğüs: 103
bel: 85
göbek:96
basen: 115

şu an :

kilo: 72

göğüs: 86
bel: 72
göbek:79
basen: 102

yani şöyle söyleyeyim 72 kilo olmama rağmen 38-40 beden arası giyiyorum ciddi anlamda bir sıkılık var, görünüm en fazla 65 gibi diyebilirim. kimse 70 üzeri olduğuma inanmıyor

hedefim 60, zaten bu kadar sıkılaşarak devam edince 60 kiloda 36 beden olurum sanırım

6 weeks 6 pack i bende indiremedim virüs var diyor

jillian a başladığınız ölçülermi bunlar diyette yapıyormusunuz

jillian a başladığınız ölçülermi bunlar diyette yapıyormusunuz

belirli bir diyet yapmıyorum, öyle liste falan veremem çünkü listelerden çok sıkılıyorum :) sadece mümkün olduğu ölçüde kısıyorum, dikkat ediyorum diyelim.

jilliana 3 aydır devam etmiyorum. önce başladım, sonra ara verdim, hatta bir ara spor yapmadım falan biraz dengesiz oldu diyebilirim. ama düzenli bir şekilde jillianı yapmaya başlarsanız etkisini mutlaka görürsünüz. yani şöyle söyleyeyim,düzenli yapsaydım daha iyi ölçülere de gelebilirdim diye düşünüyorum

aslında tam olarak yaptıklarımı buraya yazayım, hem faydam dokunmuş olsun :)

şimdi, genelde hafta sonları spor yapamıyorum, dışarıda oluyorum, yoruluyorum vs vs hatta diyet bile yapamıyorum bazen kaçamak yaptığım oluyor..

ama özellikle yaptıklarım ve tavsiye edebileceklerim şunlar:

- sabah aç karnına spor yapın, sabah yapılan spor çok daha faydalı, şayet midenizle ve tansiyonunuzla ilgili şikayetiniz yoksa 1 fincan kahve için, öyle spor yapın kafein daha dirençli olmanızı sağlayacaktır.

- bol bol yeşil çay için. yeşil çay da içerdiği yüksek kafein ile gün içerisinde sizi zinde tutar, metabolizmanızın hızlı çalışmasını sağlar.

- kilo vermek ve incelmek istiyorsanız çok uzun zamana yaymadan, kısa ama tempolu sporlar yapmanız gerekiyor ( kardiyo ) yani uzun uzun ama yavaş tempolu 2 saat yürüyüş yerine yarım saat jillian emin olun daha faydalı olacaktır ama jillian + yürüyüş ekstra kalori yakmanızı sağlar, bu da ekstra incelme demek

- birşeyi unutmuşum hemen ekleyeyim, spor yapmaya başlamadan ince selülit giderici yağ karışımı sürüp sauna eşofmanı giyiyorum ( terleyemeyen bir insanım çünkü :/ )
bu sayede çok ciddi ter atmış oluyorum dolayısıyla kilo vermede etkili olduğunu söyleyebilirim..
veee selülitlerim de gözle görülecek derecede azaldı

Son düzenleme:

poppy sonuçlar harika...72 kg ile 38-40 beden giymek daha harika...ne kadar sıkı olduğunu hayal edebiliyorum. zaten tartı hiç önemli değil, önemli olan mezura ölçüleri..
tekrar tebrikler arkadaşım.

9. günde bitti birde sabah erken kalkabilsem gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum birde jillian a başlayalı sabah hiç kendime gelemiyorum ne yapicam ya

Bende Kasım annesiyim ama kilo veremdm nasıl eski kilona döndün?

bugün 3. gündü yorulmuyırum fazla ama kolllarım bacaklarım hala ağrıyor...ben şınav cekemiyorum yaaa siz cekebiliyormusunuz.. diğer hareketleri yapıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…