Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben 1 kiloluk dambıllarla yapıyorum, ilk başta ben de su şişeleriyle yapıyordum ama dambıllarla yapınca kollarımın daha fazla yandığını ve çalıştığını hissettim.

yarın level 2 bitiyor :)

ve değişim gerçekten inanılmaz. Bu sabah tartıldığımda 4 kg verdiğimi gördüm, sevinçten çıldırdım :)) Aslında kiloyla pek işim olmasa da, gidenlerin göbekten gittiğini düşünmek motivasyonumu artttırdı :) Hala göbeğim var evet, ancak eski halimle kıyasladığımda kendimi düm düz bir karına sahip gibi hissediyorum.

TrulyScrumptious (nickin öyle zor ki) konuyu açtığın için teşekkürler, kaç kişiden hayır duası aldın kim bilir..Ellerine sağlık, ellerin dert görmesin.

Merhaba kızlar :KK3:Bende bunu yapmak istiyorum ama anlamadığım yerler var 30 gün boyunca hep level 1'i yapıcaz peki o level 2 filan ne oluyor ben anlamadım. :26:Bugün biraz yapmaya çalıştım gerçekten çok terletiyor :KK1:

yarın level 2 bitiyor :)

ve değişim gerçekten inanılmaz. Bu sabah tartıldığımda 4 kg verdiğimi gördüm, sevinçten çıldırdım :)) Aslında kiloyla pek işim olmasa da, gidenlerin göbekten gittiğini düşünmek motivasyonumu artttırdı :) Hala göbeğim var evet, ancak eski halimle kıyasladığımda kendimi düm düz bir karına sahip gibi hissediyorum.

TrulyScrumptious (nickin öyle zor ki) konuyu açtığın için teşekkürler, kaç kişiden hayır duası aldın kim bilir..Ellerine sağlık, ellerin dert görmesin.
maşallah güzelim darsı başıma ben 61 kiloyum 4 kilo cok iyi . göbeğinde hiç kalmamış ... ahh bende senin haline ulaşsam ne isterim.. zaten senin resmin gaza getirdi beni... spordan önce yürüyüş mü yapıyorsun.. birde şu 6 hafta videosunu yapıyorsun sanırım... azimlisin maşallah... 1. leveli zor bitiriyorum nerde kaldı yürüyüş ek video.....

maşallah güzelim darsı başıma ben 61 kiloyum 4 kilo cok iyi . göbeğinde hiç kalmamış ... ahh bende senin haline ulaşsam ne isterim.. zaten senin resmin gaza getirdi beni... spordan önce yürüyüş mü yapıyorsun.. birde şu 6 hafta videosunu yapıyorsun sanırım... azimlisin maşallah... 1. leveli zor bitiriyorum nerde kaldı yürüyüş ek video.....

kayracım ben öncesinde yürüyüş yapamıyorum, ancak günde bir kez videoyu yapmaya zaman buluyorum işten eve gidince, o da ancak çocukları yatırdıktan sonra...gündüz öğlen arasında iş yerinde 6 week 6 pack yapmaya başlıcam ama video elime ulaşmadı henüz. eminim onun göbeğe çok faydası olacak. bu bile bu kadar farkettird ya ne diyiim.valla ne yalan söyleyeyim arkadaşım ben de azmime şaşıyorum, gece 12:30 bile olsa kalkıp yapıyorum hareketleri...sanırım göbekli halimden haddinden fazla sıkılmışım :))

hadi yaaa o zaman inşallah bende senin gibi çabuk toparlarım... ama sendeki göbek değil inan benimkini görsen rüyana girer... büyüklüğü belki senin eski haliyle aynı ama benimki dehşet sarkmış durumda..

birde gece sporu fayda etmez derler...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Kasım ayında anne oldum ben. Çok şükür 18 kilo verdim, evlendiğim kiloya ulaştım. 12 kilo almıştım hamilelikte ama fazla kilom vardı birkaç... Ancak sıkılaşmaya ihtiyacım var. Bir de selülit derdim var, emzirme hormonlarından da artıyormuş diye duydum. Uzun lafın kısası ben de dvd siparişi verdim ve aranıza katıldım :KK9: Göbeğim kalmadı ama dediğim gibi, sımsıkı olsun istiyorum evlenmeden önceki gibi.Biraz takip ettim, sonuçlar inanılmaz. Ben zaten pilates falan yaptım hamileliğimde. Sonrasında da yaptım ama her gün bir saat ayıramıyorum artık, kızım çok haylaz oldu. Bu bana daha uygun geldi. Her akşam kızımı babyslingimizle kucağımda taşıyarak bir saat yürüyorum. O yürüyüş esnasında uyuyor ve yatırıyorum gelince. Ben de hemen egzersize başlarım diye düşündüm. Hadi bakalım gazam mübarek olsun :KK9:

bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92:

ha haaa bu neeeee? :KK9: vay beeee.Tebrik ediyorum sizi.Yani böyle bir durum olabilir elbette ama 14 günde nasıl oldu yaa?Ne kadar etkili hareketler bunlar böyle.

X