- 22 Kasım 2007
- 481
- 77
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.041
bende guünlük bitiridim hepsini yapmaya çalıştım ama öldüm yaaaa... bende mi bişey var hepiniz kolayca yaptınız mı ben çok yoruldum
Kayra pek kolay yapılacak bir spor değil arkadaşım...yapanlar eminim çok spor yapan kişilerdir...zorlanmadan bitirmek bana göre zor...ben öldüm 3 kere yaptım...dizlerimin eklem yerleri çok ağrıyor...
teşekkür ederim arkadaşlar bu ağrıyla nasıl yapılır bilmiyorum ama denemem lazım sanırım ilginiz için çok sağolun hepimize kolay gelsin :)
arkadaşlar dün level 1 e başladım temmuz tatil var kilolu değilim ama sıkılaşıp selülitleri yok etmek amacım,dün yaptım bu sabah yataktan dahi çıkamadım nasıl bir ağrıdır bu :) eksik yapmak istemiyorum tecrubeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum üzerine bu acıyla yapmaya çalışmam mı lazım yoksa yarın iki keremi yapmalıyım var mı fikri olan ???
yaw verdiğin linkten indiremedim ben, eset engelliyo virüslü diye, sende böyle bir problem olmadımı?
yakaldm seni sporcu bayan))
tecrübeli arkadaşlara çok önemli bir sorum olacak?
bugün itibari ile level 2 ye başladım ben.. yine öncesinde yürüyüş ve koşu, sonra hiç beklemeden level 2, baştan sona arkadaki esmer hatun gibi hiç es vermeden yaptım.. sorun şu ki hiç zorlanmadım, daha ilk günüüm.. siz çok zor falan demiştiniz ya, benim de şimdi aklım karıştı.. işe yaradığını anlamak için kasların acıması gerekmiyo muydu, bende hiiç öle bişi olmadı, tabi ki yine terledim falan ama, öle nefes nefese ay ölüyom bittim falan olmadım hiç.. ilk başladığımda level 1 deyken ilk 2 gün dua ede ede başlayıp şükrede şükrede bitiriyodum.. 2 de hiç böle olmadım..
şimdi sorum şu? level 2 yi atlayıp 3 le mi devam etsem? yoksa
level 2 ve 3 ü birliktemi yapsam? yoksa
level 2 ye devam edip başlangıçtaki yürüyüş ve koşuyu mu arttırsam? ay ne yapsam bilemedim..
tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin yaw, napcam, ilk leveldeki etkiyi 2.de de görürsem süper olacak hele bi ayın sonunda süper ötesi olacak diye çook heveslendirdim kendimi, şimdi böyle olunca çok şaşırdım, ya hiç bir etkisi olmazsa diye korkuyorum.. öle deneme yanılma yapacak vaktim de kalmadı, temmuz 15 büyük gün... pöööööfffffffffffffffff, napcaaam ben?
yaw verdiğin linkten indiremedim ben, eset engelliyo virüslü diye, sende böyle bir problem olmadımı?
kıızz, hoşgeldiin, hadi sende katıl aramızaa... hadi hadi buraya gelip öle ce diyip dönmek yok, hemen başlıyoon demi?
hadi bakalım elasu arkadaşım sanırım beraber başladık sanada banada kolay gelsin
kolay gelsin arkadaşım ben sabah yapmaya başladım dün ama sanırım bugün akşamüstü yapıcam yürüdükçe biraz hafifliyor ağrılar dışarda biraz yürüyüş ardından programa devam edicem inşallah resimlerde gördüğümüz gibi bizlerde oluruz bu kadar uğraşa hayal kırıklığı olursa oturur ağlarım valla :)