- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.061
aynennn bende öyle zorlandımBugün ilk günümdü ama çok zor kızlar ya.
Benimde 2. günümdü dün çok zorlandım ama bugün çok çok iyiydi Cardıo çok zorluyor ya şuan bacaklarımı hissetmiyorumbugün 2. gündü dünden daha iyiydi dün biraz eksik yapmıştım bugün nerdeyse hepsini yaptım
3 tane level var her leveli 10 gün yapıyorsun toplamda 30 oluyor
maşallah güzelim darsı başıma ben 61 kiloyum 4 kilo cok iyi . göbeğinde hiç kalmamış ... ahh bende senin haline ulaşsam ne isterim.. zaten senin resmin gaza getirdi beni... spordan önce yürüyüş mü yapıyorsun.. birde şu 6 hafta videosunu yapıyorsun sanırım... azimlisin maşallah... 1. leveli zor bitiriyorum nerde kaldı yürüyüş ek video.....yarın level 2 bitiyor :)
ve değişim gerçekten inanılmaz. Bu sabah tartıldığımda 4 kg verdiğimi gördüm, sevinçten çıldırdım :)) Aslında kiloyla pek işim olmasa da, gidenlerin göbekten gittiğini düşünmek motivasyonumu artttırdı :) Hala göbeğim var evet, ancak eski halimle kıyasladığımda kendimi düm düz bir karına sahip gibi hissediyorum.
TrulyScrumptious (nickin öyle zor ki) konuyu açtığın için teşekkürler, kaç kişiden hayır duası aldın kim bilir..Ellerine sağlık, ellerin dert görmesin.
maşallah güzelim darsı başıma ben 61 kiloyum 4 kilo cok iyi . göbeğinde hiç kalmamış ... ahh bende senin haline ulaşsam ne isterim.. zaten senin resmin gaza getirdi beni... spordan önce yürüyüş mü yapıyorsun.. birde şu 6 hafta videosunu yapıyorsun sanırım... azimlisin maşallah... 1. leveli zor bitiriyorum nerde kaldı yürüyüş ek video.....
ağrıdan başka fark yok.. ama erken daha dün 1 bugün 2merhaba;
kendinde hiç farklılık hissetin mi?
bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92: