Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 2'de 6.gün bitti.

akşam 2.circuit'in cardiyosunda öne arkaya adım atılan hareketi yaparken dizlerimde bi ağrı oluştu..önce hafife aldım devam ettim, sonra sol dizimdeki ağrı artınca durdum. çok şiddetli değil, hatta şuan ağrımıyor ama o an harekete devam edemedim.videonun kalanını yapayım dedim, diğer hareketlerde sanırım dize baskı olmadığı için zorlanmadan tamamladım..

dizinde böyle bişi olan var mı?

ogltkn tebrik ederim canım!!!!!! müthiş olmuşsun, bizi de görüntünle motive ediyorsun :KK70: aynen devam!

şehir dışından bugün döndüm ben de. ben fark edemesem de ankaradaki arkadaşlarım ve abim çok kilo verdiğimi söylediler :KK70: hatta abim anoreksiya mı oldun sen dedi :/ anneme şikayet etti beni :/ yemek yememezlik etmeden zayıflamak süper bişey ama :KK70: bugün 2. levele başlayacağım hadi hayırlısı :KK70:

veeee 1. leveli tamamladııım.. süper hissediyorum kendimi, video bittikten sonra ben bi 10 dak daha devam ettim kendim, basen ve karın çalıştım biraz daha.. sanırım 2. video için hazırıımm... :21::21::21: yarını iple çekiyorum.. :KK52::KK52:

ogltkn tebrik ederim canım!!!!!! müthiş olmuşsun, bizi de görüntünle motive ediyorsun :KK70: aynen devam!

şehir dışından bugün döndüm ben de. ben fark edemesem de ankaradaki arkadaşlarım ve abim çok kilo verdiğimi söylediler :KK70: hatta abim anoreksiya mı oldun sen dedi :/ anneme şikayet etti beni :/ yemek yememezlik etmeden zayıflamak süper bişey ama :KK70: bugün 2. levele başlayacağım hadi hayırlısı :KK70:
ya biz seninle aynı gidiyoruz sanırım, bende yarın başlayacam level 2 ye.. ben sabahları yapıyorum bide.. fırsat bulursam resim koyarım ben bugün, sende koysana, birbirimizi de takip edip gaza geliriz, olmaz mıı?
level 2'de 6.gün bitti.

akşam 2.circuit'in cardiyosunda öne arkaya adım atılan hareketi yaparken dizlerimde bi ağrı oluştu..önce hafife aldım devam ettim, sonra sol dizimdeki ağrı artınca durdum. çok şiddetli değil, hatta şuan ağrımıyor ama o an harekete devam edemedim.videonun kalanını yapayım dedim, diğer hareketlerde sanırım dize baskı olmadığı için zorlanmadan tamamladım..

şu diz olayı bende de oluyo, ben eskiden spor yapıyordum, o zaman menüsküs oluşmuştu ve yan bağlarda birkaç nodül, doktor ameliyat dedi ama ben ameliyattan korktuğum için olmadım ama sporu bırakmak zorunda kaldım.. şimdi halaa çok zorlarsam özellikle sol dizim benimde ağrı oluyo, ama o anlık, bikaç dakikaya geçiyo bir daha zorlamazsam tabikii.. ben kendimce çözümü şöyle buldum, dizini bool boool hareket ettireceksin, mesela bol yürüyüş. benim dizim ağrıyo oturayım deme sakın.. bide üst bacak kaslarını güçlendirirsen ağrın daha az olur.. onun içinde mesela namaz kılıyormuş gibi yere oturup kalkabilirsin. sık sık yap, ilk zamanlar acıyacaktır dizlerin, ellerinle yerden destek alıp kaldır kendini dizini zorlamadan, ama yap bırakma, zamanla alışacak bacak kasların ve desteksiz yapmaya başlayacaksın, sık sık da yap, aklına geldikçe, zamanla çook çoook zorlamadığın takdirde böyle ağrı çekmezsin.. nacizane.. :KK34:

level 2'de 6.gün bitti.

Evet bende 1. sini yaparken oldu.Dizlere elleri koyup oval döndürdüğüm de kütür kütür sesler geliyordu.Çok zorlamadım kendimi.Sanırım dizlerdeki sıvı kaybından kaynaklandı benim ki.Kemikler birbirine sürtündü.Dün yokuş inerken sağ ayak tam bastırma dı üzerine çıkarken birşey yoktu.

bende bugun başladım bakalım ılk gunum guzel gectı zorlandıgım anlarda oldu off hadı bıtsın artık dedıgım :KK70: ama pes etmek yokk devamm ilk resimlerimizi koysak mı acaba 30 gunun sonunda kı resımlerımızıde eklerız değişimi 30 gunun sonunda fark edelım.

RESİMDEKİde benım ılk fotograflarım kilo olarak 52 boyumda 1.62 olmasına ragmen yag bakımından fazlalarım var cogu kadının şikayetı gıbı ARkadaslar ınşallah dezenlı bır sekılde bu 30 gunluk programla sıkılasırız hepımız.. :) :)))))) $topluu.jpg

missipipi tebrikler, demekki gözle görülür değişiklikler var sende de..fotoğraf ekleyebilirsen iyi olur, sanırım hepimizin motivasyona ihtiyacı var :)

veeee 1. leveli tamamladııım.. süper hissediyorum kendimi, video bittikten sonra ben bi 10 dak daha devam ettim kendim, basen ve karın çalıştım biraz daha.. sanırım 2. video için hazırıımm... :21::21::21: yarını iple çekiyorum.. :KK52::KK52:
şu diz olayı bende de oluyo, ben eskiden spor yapıyordum, o zaman menüsküs oluşmuştu ve yan bağlarda birkaç nodül, doktor ameliyat dedi ama ben ameliyattan korktuğum için olmadım ama sporu bırakmak zorunda kaldım.. şimdi halaa çok zorlarsam özellikle sol dizim benimde ağrı oluyo, ama o anlık, bikaç dakikaya geçiyo bir daha zorlamazsam tabikii.. ben kendimce çözümü şöyle buldum, dizini bool boool hareket ettireceksin, mesela bol yürüyüş. benim dizim ağrıyo oturayım deme sakın.. bide üst bacak kaslarını güçlendirirsen ağrın daha az olur.. onun içinde mesela namaz kılıyormuş gibi yere oturup kalkabilirsin. sık sık yap, ilk zamanlar acıyacaktır dizlerin, ellerinle yerden destek alıp kaldır kendini dizini zorlamadan, ama yap bırakma, zamanla alışacak bacak kasların ve desteksiz yapmaya başlayacaksın, sık sık da yap, aklına geldikçe, zamanla çook çoook zorlamadığın takdirde böyle ağrı çekmezsin.. nacizane.. :KK34:
calıştığım için, çökme kalkmayı yapamam ama oturduğum yerde, dizimi çalışmayı deneyeyim...ne kendimi incitmeyi ne de 30ds i yarım bırakmayı istemiyorum..sona bu kadar yaklaşmışken yarım kalsın istemiyorum.

Evet bende 1. sini yaparken oldu.Dizlere elleri koyup oval döndürdüğüm de kütür kütür sesler geliyordu.Çok zorlamadım kendimi.Sanırım dizlerdeki sıvı kaybından kaynaklandı benim ki.Kemikler birbirine sürtündü.Dün yokuş inerken sağ ayak tam bastırma dı üzerine çıkarken birşey yoktu.
benim zaten 2. level'a geçtiğimden beri dizlerde bi hassaslık vardı....ee yıllardır hiç bu kadar zorlanmamışlardı :) özellikle o hareket dize baskı yapıyor, bütün bedenin ağırlığını üst bacak ve dizler taşıyor. işte benim de tam o hareketi yaparken ağrım oldu...umarım geçicidir.

6. günde bittiiiiiiii :)

ben o dizlere ellerin kondğu harekette dizim sakat olduğu için hiç dize yük bindirmedim yani ellerim dizlerimdeydi ama bastırmadım o yüzden 6 gündür dizlerimde hiç sorun yaşamadım

merhabalar arkadaşlar tam l carnitin almış spora başlamak üzereydim ki bu topiği buldum... bütün sayfalara bakamadım ama mükemmel fotolar gördüm...98 sayfada link bulup indirdim... 3 level var... bunlaraı kaçar gün yapacağım... yada başka linklerde varmı... noluuur biri bana anlatsın çok dua ederim.. ben fotoğraf koyamam utanırım halimden .ikiz doğum yaptım 2.5 yıl önce... göbeğim tam ameliyatlık olmayıda düşünüyorum eğer düzelmezse...

dün çocuktan fırsat bulup koyamadım, ama ilk level sonu halim resimdeki gibi.. ancak başlarken foto çekmeyi akıl edemedim malesef.. ama bildiğiniz sezeryan sonrası hal işte 10 gün önceki halim.. döt göbek falan hepsi başka bi tarafta.. neyse 10. gün budur..
Eki Görüntüle 447249

10 günde bu olduysa ben 1 ayın sonundaki halimi hayal ederken bile tüylerim diken diken oluyo sevinçten.. :21::21::21::21:

ya topiği kim açtıysa, kimler bugünlere getirdiyse Allah razı olsun, tuttuklarıda altın olsun, dert derman vermesin..

süpeeeeeeer... nolur neler yaptınız diyet miyet ne varsa söyleyiiin....

yazmıştım öncedende, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, ve 30 days shred yapıyorum..Ripped in 30 days'e bunu bitirince geçeceğim. Onun daha zor bir program olduğunu söylüyorlar.

dün çocuktan fırsat bulup koyamadım, ama ilk level sonu halim resimdeki gibi.. ancak başlarken foto çekmeyi akıl edemedim malesef.. ama bildiğiniz sezeryan sonrası hal işte 10 gün önceki halim.. döt göbek falan hepsi başka bi tarafta.. neyse 10. gün budur..
Eki Görüntüle 447249

10 günde bu olduysa ben 1 ayın sonundaki halimi hayal ederken bile tüylerim diken diken oluyo sevinçten.. :21::21::21::21:

ya topiği kim açtıysa, kimler bugünlere getirdiyse Allah razı olsun, tuttuklarıda altın olsun, dert derman vermesin..

arkadaşım, süpersin, tebrik ederim...ilk 15 gün içinde çok belirgin bir değişiklik oluyor gerçektende. bakalım sonunda ne hale gelecek karınlarımız...bu arada 6 weeks 6 pack (6 haftada 6 baklava:KK1:) için link buldum...Yine jillian'ın karın için yaptığı bir dvd..isteyen bunu da programına ekleyebilir...Ben yarın buna da başlayacağım :KK66:

Jillian Michaels 6 Weeks Six Pack 2010 DivX DVDRip - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop

vuhuuu resim mi koyuyoruz :KK70: süpermiş!

ben ilk başladığımda (4 haziran) dandik bi foto çekmiştim telefondan kendimce, görüntü net değil ama onu eve gidince ekleyeyim. ya da yeniden çekeyim şu an ki halimi koyayım. ama şu an ki halimle 4 hazirandaki halim arasında değişiklikler olabilir. gerçi bendeki değişiklikler üst vücudum ve göbeğimde oldu, popom ve basenler hala yerinde sabit, nöbetçi askerler gibiler maşallah :/

dün level 2ye başlayamadım, uzun zamandır görmediğim bi dostumla yemekteydik. bugün başlıyorummmm! ( umarım umarım umarım)

X