- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.001
Sen bu homini gırtlak yemeyi bana söylüyon gibi geldi ay bu topik çok sakin polemik yaratayım hareket olsun...anam ne yiyomki ? 1 tabak kısır,1 dilim kek ,birazda salata çeşitleri(patates salatası,makarna salatası,hafif bunlar zeytinyağlı ) kaç kalori acep bunlar ogltkne hanım?
birazdan level 1 de 3. günü yapıcam baldırlarımın acısından nası yapıcam bilmiyorum ama yapıcam :)
ne mi yiyon? hemen hesaplıyorum :
1 tabak kısır : 374 kal.
1 dilim kek : 200 kal.
1 porsiyon patates salatası : 375 kal.
1 porsiyon makarna salatası : 413 kal.
tabi canım zeytinyağlı bunlar...oldukça hafiflerher biri neredeyse 1 öğün gibi
Bende bugün dambıla para vermek istemedim ve oturdum kendm yaptım gayet de güzel olduuu
birazdan level 1 de 3. günü yapıcam baldırlarımın acısından nası yapıcam bilmiyorum ama yapıcam :)
sen nasıl yaptın merak ettim? ben orta kısmı ince (belli) olan 1lt lik limonata şişeleri kullanıyorum.
bugün abim geldi bana, sağ olsun beni bir motive etti.. çoook zayıflamışsın, bu kadar kısa zamanda bu nasıl bir değişiklik, naptın ameliyat falan mı oldun haber vermeden dedi.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çığlık attım bende boynuna sarıldım.. gerçekten mi gerçekten mi diye sordum defalarca.. evet gerçekten zayıflamışım, onun telefonunda son görüşmemizde çektiği fotolar vardı, baktımda harbi zayıflamışım.. bu arada 2 hafta geçti en son görüşmemizden..
bende 1500 kalorilik bir diyet uyguluyorum 2 haftadır, 1500ün altına düşmüyorum kesinlikle çünkü ben oğlumu emziriyorum, zayıflayacam diye sütümün kesilmesini kesinliklee istemem.. e bir haftadır da jill yapıyorum.. gitmiş kilolar farkında olmadan..
oooohhhhhhdeymeyin keyfimee...
tabiki devam edeceğim jill e, sıkı sıkı olsun vücudum, temmuzda tatil vaaaaa...
Allah kolaylık versin bende akşama yapıcam..benimde aynı 1de 3 günüm ...senide sadece açımı var ? ben bittim otuduğum yerden kalkmak istemiyorum...ne vardı yesek yesek ama incecik fit olsak...
arkadaslar acil banada link gönderimisiniz lütfen.cok az zamanim var.
Kizlaaar inanmiyorum degisimlere.. Sok oldum bende ilham kaynagi oldunuz bana gaza getirdiniz vallahi. Bende kilolar aldi basini gitti kiloyu gec vucudum deforme olucak yakinda. Bu konuyu bu degisimleri gorunce sok sok sok oldum. Supersiniz.Suan sehirdisindayim evime gider gitmez basliyorum bu egzersizlere internetten izledim videosunun birazini. Oyle bir deneyim hareketler nasilmis diye dedim hemen kaslari calistirmaya basladi. Spor salonuna yazilcaktim spor salonuda evime baya uzak. Napim sizce bu hareketler yetermi bana arti yuruyuste yaparim evin cevresinde yoksa gidip yinede yaziliyim mi bir spor salonuna ? Bir fikir verin bayanlar..:26:
birilerinin lütfedip link atmasını bekleyeceğine bikaç sayfa geriye giderek zaman kazanabilirsin mesela..
iste o kadar zamanim yok.,buradaki herkes link gönderilmesini rica etmis bende o yüzden rica ettim.mutlaka sanada link gönderilmistir öyle degilmi.yüklü deve degil ya bu alti üstü link yani,kopyalayip gönderecekler.neyse
tsk edr.ilgin icin.tamam bakiyorum hemen.sayfa 98, ilk mesaj.. oradan indirebilirsin..