- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.721
günaydın kızlaaar :)
bugün hem 3. level ı yaptım hem de ölçülerimi bildireceğim.
sonuçtan hiç memnun değilim aslına bakarsanız moralim bozuldu.
ilk levelda bile (bile diyorum çünkü daha kolaydı)
o kadar inceldim ikincide böyle olmasını istemezdim
başlangıç
kilo: 63.1
bel: 77
kol: 33
basen: 105
bacak: 60
alt bacak: 37
göbek: 89
level1 sonu
kilo: 61.9
bel: 73
kol: 31.5
basen: 102
bacak: 58
alt bacak: 36.5
göbek: 87
level2 sonu
kilo: 62.5
bel: 72
kol: 30,5
basen: 101
bacak: 57
alt bacak: 35.5
göbek: 86
toplam incelme
kilo: 0,6 kg
bel: 5
kol: 2,5
basen: 4
bacak: 3
alt bacak: 1,5
göbek: 3
toplam : -19
level 2 ye göre kilo almışım
her yerden 1 er cm gitmiş yaklaşık neyse hiç gitmemesinden iyi diyorum yorumları size bırakıyorum.
bu arada 3. levelı yaptım yorumlarıma gelirsek kesinlikle 2den daha kolay ama alt bölgelere daha fazla
ağırlık verilmiş. zaten ilk gün olduğu için hareketleri öğrenmek için birkaç sn geçmesini bekleyerek yaptım .
atrında 12 dk Butt Workout 1- Tone Up - 30 DAY BUTT LIFT yaptım onun ardından da leslie 1 mile yaptım.toplamda 1 saat yapıyor hepsi.(jillianla birlikte)
bu ikisi çerez gibi geldi jilliandan sonra
sanırım 10 günü böyle götüreceğim. umarım 2. leveldan daha iyi sonuçlar elde ederim
yani evet öyle oldu da ne bileyim. böyle insan incecik olsun istiyor o hareketlerden sonrabence kilo almamışsındır kas kütlen artmıştır ve ağırlaşmıştır.. ilk hafta daha sıkılaşman çok normal, aynı diyette ilk hafta çok verebilmemiz gibi.. bence 3.leveli de tamamla, kas yağ oranını göremediğin için seni tartı yanıltıyor..
ayrıca 1 er cm daha gitmiş daha ne olsun
canim bende level 2 ye baslayinca biraz kiloda artis oldu belki kas kutlesi artiyo olabilir.gerci pztesi biraz yemek fazla kacti ondanda olabilir bakalim ilerleyen gunlerde degisim olursa bilgi vericem.bitmeyen şey yok canım . biraz daha sabır
nasıl iyi yağ yakılıyor bilmiyorum ama hareketleri yapıyorsan gider kesin
ben diyet yapamıyorum en azından sen diyet yapıyorsun
vicdan azabı içindeyim
kilonda değişim var mı ?
tamam canım seni takipteyimcanim bende level 2 ye baslayinca biraz kiloda artis oldu belki kas kutlesi artiyo olabilir.gerci pztesi biraz yemek fazla kacti ondanda olabilir bakalim ilerleyen gunlerde degisim olursa bilgi vericem.
bluebottle evet haklisin cok zorlamasida zararli oyuzden arada durup soluklaniyuorum biraz en son bitincede bikac dakika oturup dinleniyorum ama sonrasindada hala cok hizli olmasada atiyo oluyo biraz.cok rahatsiz olursam eger donebilirim level 1 e belki bakiyim ilerleyen gunlerdeki duruma gore birazdaha alisirim belki
günaydın kızlaaar :)
bugün hem 3. level ı yaptım hem de ölçülerimi bildireceğim.
sonuçtan hiç memnun değilim aslına bakarsanız moralim bozuldu.
ilk levelda bile (bile diyorum çünkü daha kolaydı)
o kadar inceldim ikincide böyle olmasını istemezdim
başlangıç
kilo: 63.1
bel: 77
kol: 33
basen: 105
bacak: 60
alt bacak: 37
göbek: 89
level1 sonu
kilo: 61.9
bel: 73
kol: 31.5
basen: 102
bacak: 58
alt bacak: 36.5
göbek: 87
level2 sonu
kilo: 62.5
bel: 72
kol: 30,5
basen: 101
bacak: 57
alt bacak: 35.5
göbek: 86
toplam incelme
kilo: 0,6 kg
bel: 5
kol: 2,5
basen: 4
bacak: 3
alt bacak: 1,5
göbek: 3
toplam : -19
level 2 ye göre kilo almışım
her yerden 1 er cm gitmiş yaklaşık neyse hiç gitmemesinden iyi diyorum yorumları size bırakıyorum.
bu arada 3. levelı yaptım yorumlarıma gelirsek kesinlikle 2den daha kolay ama alt bölgelere daha fazla
ağırlık verilmiş. zaten ilk gün olduğu için hareketleri öğrenmek için birkaç sn geçmesini bekleyerek yaptım .
atrında 12 dk Butt Workout 1- Tone Up - 30 DAY BUTT LIFT yaptım onun ardından da leslie 1 mile yaptım.toplamda 1 saat yapıyor hepsi.(jillianla birlikte)
bu ikisi çerez gibi geldi jilliandan sonra
sanırım 10 günü böyle götüreceğim. umarım 2. leveldan daha iyi sonuçlar elde ederim
yani evet öyle oldu da ne bileyim. böyle insan incecik olsun istiyor o hareketlerden sonra. 1 beden için ne kadar incelmek gerek basenden bacaktan bilginiz var mı ? :)
devam devam.. hiiiç fena değilbelden 5 cm incelebilmek ciddi bişey
kilo değil o arkadaşın dediği gibi kas kütlesi artışıdır muhtemelen.hiç bırakma asılmaya devam
Üst parçalarkişiden kişiye değişir diye düşünüyorum ben cm farkı..
ek olarak diyet yapıyor musun yürüyüş yapıyor musun? ben yürüyüş de yapıyorum 3 km kadar, ve karatay uyguluyorum.. sadece spor sadece diyet bir yere kadar etki eder, beraber olması lazım..
Ben de araştırayım bulursam söylerim canım :)
özellikle göbek bölgesine çok iyi etki gösteriyor ama bacak ve basenlerde de incelme oluyor başlayabilirsin bence :)
teşekkürler canımirem gayet iyi gidiyorsun bu ölçülere göre ben 36yım ama alırken genelde 38 alıyorum : )
ben de bugün 9/30 u yapacağım başarılar sana :)
demin 2/30 yaptım nedense düne göre çok daha rahat geçti dizlerim acıdığı halde
bugün de dünkü gibi olsaydı bırakabilirdim oysa :)
yalnız sormak istediğim bikaç şey var nerlerde nefes alıp vermek gerekiyo ben anlamadım. vucudumuz gerildiğinde mi gevşediğinde mi nefes almalıyız.
Bir de göğüslerdeki etkisi nedir acaba?
bırakmak yok 5. güne alışmış oluyor insan ağrı filan kalmıyor
bu arada netten birşeyler buldum işimize yarayabilir :)
Spor Yaparken Nasıl Nefes Almalıyız?
Spor yaparken nefes alıp vermenin temel bir kuralı vardır. Bu kural gereği sporun zorlanma aşamasında nefes verilmeli rahatlama aşamasında ise alınmalıdır. Ağırlık altına girince, itince, çekince kısaca zorlanınca nefes verilmeli bu hareketlerden sonra gelen rahatlamada nefes almalıyız.
Nefes Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
- Nefesinizi burnunuzdan alıp, ağzınızdan verin.
- Nefes alıp verirken akciğerinizin tamamını kullanın.
- Nefes veriş sürenizi nefes alış sürenizden uzun tutun.
- Nefesinizi kontrollü ve yavaş bir şekilde verin.
- Kısa kısa ve sık nefes almayın.
- Nefes alışverişinizle kas hareketleriniz uyum içinde olsun.
- Nefesinizi diyaframdan almaya çalışın.
küçüldü tabi ama moralim bozulmaması için ölçmüyorumteşekkürler irem
bir de sen ölçünlerinde göğüs ölçünden hiç bahsetmemişsin etkisi olmadı mı hiç acaba. ben onlar küçülsün istiyorum da
küçüldü tabi ama moralim bozulmaması için ölçmüyorum
ama belim inceldiği için o mide kısmım düzleşti daha belirgin oldu
kollarımın vucudumla birleştiği yerde şişkinlik vardı benim orası bile gitti
gitti valla evdekilere dalga konusu oluyordu o kol birleşim yerlerindeki fazlalıklarım şimdi yoklar level 1 den sonra gittilerşaka yapıyosun orası gidebilen bir yer miymiş
şınav hareketleri baya yakmıştı oralarımı canım çekebildiğinin en iyisini çek jillianla görürsün umarım faydasını :)var canım
hadi bakalım oraya özellikle dikkat edicem
canım nerelerdesin bıraktın mı yoksa?Dün dışarı da olup yapamdığımdan ötürü bugün iki kez Jillian yaptım 14/30 ve 15/30 tamamdııırrr
bitse de bir an önce level 3'e geçsem hiç sevemedim.
Ya şey acaba level 2'nin son iki gününü filan yapmayıp 12 gün level 3 yapsam nolur ki??
15/30'da bıraktım ben canım maalesef...canım nerelerdesin bıraktın mı yoksa?